Top 10 beste Game Awards 2018 geruchten - Het vervolg van E3 2018?

  Dit zijn de tien beste Game Awards 2018 geruchten. In de vroege ochtend van vrijdag 7 december zal de ceremonie om half drie beginnen. Naast dat er games in de prijzen zullen vallen, zullen er ook onthullingen plaatsvinden en de geruchten zeggen dat dit op ons te wachten staat.

  Jaarlijks worden er tijdens de eerste week van december verschillende prijzen uitgereikt tijdens The Game Awards. Het is een prijsuitreiking opgezet door Geoff Keighley die volgens de regisseur van A Way Out een stuk beter is dan de Oscars. Er worden jaarlijks ook veel aankondigingen gedaan en de geruchten over wat er dit jaar allemaal voorbij gaat komen vliegen je op het internet rond de oren. Dit zijn de tien beste Game Awards 2018 geruchten over aankondigingen die we mogelijk gaan zien!

  10. Death Stranding releasedatum

  We beginnen deze lijst met beste Game Awards 2018 geruchten met het gerucht dat de releasedatum van Death Stranding mogelijk wordt onthuld. Het gerucht komt van de Braziliaanse website Combo Infinito die meldt de game door middel van een nieuwe trailer de releasedatum bekend gaat maken. De trailer zou ook gameplay van Death Stranding moeten bevatten.

  Wat het gerucht iets meer grond heeft is dat Hideo Kojima, de maker van Death Stranding en Geoff Keighley persoonlijke vrienden zijn. Dit was de afgelopen jaren al vaker te zien tijdens The Game Awards, want in 2015 maakte Keighley tijdens de Game Awards duidelijk dat Kojima een prijs had gewonnen maar niet in ontvangst mocht nemen. Het ging om Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, maar uitgever Konami liet niet toe dat Kojima naar de Awardshow ging.

  Een jaar later, in 2016 ontving Kojima nog een prijs voor Icoon uit de Industrie en werd er een trailer voor Death Stranding getoond. De game werd in 2016 tijdens E3 onthuld en heeft sindsdien elk jaar tijdens The Game Awards een trailer onthuld, dus het zou niet vreemd zijn als dat dit jaar weer zo is. Wat het gerucht alleen maar sappiger maakt, is dat de releasedatum van Death Stranding mogelijk al gelekt is door Walmart.

  Paramount HE

  9. Alien: Blackout onthulling

  Het is voor nu nog een gerucht, maar de kans is groot dat Alien: Blackout aangekondigd gaat worden tijdens de Game Awards 2018. Eerder kon je al lezen over het gerucht dat Alien: Blackout onthuld gaat worden tijdens The Game Awards en daar zijn vele aanwijzingen voor. Zo verkondigt de website Cold Iron grootschalig dat er mensen gezocht worden om een game te maken. Dat niet alleen, want er wordt ook nog eens een Xenomorph uit de film Alien op de voorpagina getoond.

  De aanwijzingen stoppen daar niet, want er is ook nog eens een trademark voor de naam Alien: Blackout geregistreerd door niemand minder dan 20th Century Fox. De filmstudio die de rechten van de Alien-films in handen heeft. Om het plaatje compleet te maken, zijn er twee afgeschermde Twitter-accounts opgedoken die tot nu toe nog niets hebben geplaatst. Het is daarmee zeker één van de beste Game Awards 2018 geruchten om in de gaten te houden.

  8. The Legend of Zelda: Skyward Sword naar de Switch

  Het in de aanloop van een grote Awardshow vol aankondigingen ergens naar te hinten is goed te vergelijken met het gooien van benzine op een waxinelichtje. Het is een nietsvermoedend vuurtje op de meest drastische wijze aanwakkeren en dat is precies wat Ejij Aonuma, regisseur en producent van verschillende The Legend of Zelda-games gedaan lijkt te hebben.

  Tijdens een concert sprak hij over een mogelijke heruitgave van The Legend of Zelda: Skyward Sword voor de Nintendo Switch. Wat het goed mogelijk maakt, is het feit dat Nintendo tijdens The Game Awards eerder al Zelda-gerelateerde trailers toonde. Vorig jaar was dit nog het geval toen The Champion’s Ballad DLC voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild uit de doeken werd gedaan.

  De DLC werd diezelfde avond tot verbazing van velen nog uitgebracht op de Nintendo Switch. Het enige wat deze van de beste Game Awards geruchten in de weg zit, is dat Nintendo voor nu heeft laten weten niets met betrekking tot Skyward Sword in de kaarten te hebben. Nintendo heeft er alleen wel een handje van om een leugentje om bestwil te gebruiken om een aankondiging een verrassingselement te geven, dus we moeten gewoon afwachten tot 7 december.

  7. Een nieuwe Harry Potter-game

  De volgende van de beste Game Awards 2018 geruchten is dat er maar zo een nieuwe Harry Potter-game onthuld kan gaan worden. Eerder dit jaar werden de eerste beelden van wat lijkt op een Harry Potter-game op YouTube geplaatst. Al snel greep Warner Bros Entertainment Interactive en werden de beelden offline gehaald. Iets wat vaak als een teken van echtheid gezien kan worden.

  De game lijkt een RPG te gaan worden waarbij je niet alleen Zweinstein mag bezoeken, maar ook het Verboden Bos. In het bos lijkt namelijk iets geks aan de hand te zijn, maar daarover is nog niet veel informatie bekendgemaakt. De game bestaat officieel nog niet, maar daar komt mogelijk tijdens The Game Awards 2018 verandering in.

  Marvel Studios

  6. Crystal Dynamics onthult de Avengers-games

  Op het lijstje met beste Game Awards 2018 geruchten is er één game die we zeker moeten vermelden en dat is de al eerder aangekondigde Avengers-game. De game wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics (bekend van Rise of the Tomb Raider) en Eidos Montreal (de makers van Deus Ex: Human Revolution) en werd door middel van een zeer korte teaser onthuld op 26 januari 2017. Square Enix gaat de game uitgeven.

  De geruchten circuleren ditmaal nadat er een kleine update verscheen over de game op de officiële website. In het bericht staat niet veel, namelijk dat de game door beide, eerdergenoemde ontwikkelaars gemaakt wordt. Het meest interessante is misschien nog wel dat de studios op zoek zijn naar versterking in de vorm van mensen ervaring hebben met ontwikkeling op de huidige en volgende generatie platformen. In het specifiek gaat het om de Xbox, PlayStation en PC.

  5. Star Wars Jedi: Fallen Order gameplay

  De volgende op de lijst met de beste Game Awards 2018 geruchten is dat er gameplay van Star Wars Jedi: Fallen Order getoond kan gaan worden. De reden hiervoor is dat de Game Awards een ideale manier zijn om mensen omver te blazen. Daarnaast is een uitspraak van Andrew Wilson, de directeur van EA, een goede reden om een aankondiging te verwachten. Hij liet namelijk weten dat er games van Respawn Entertainement op de planning stonden om volgend jaar uit te komen.

  De nadruk in zijn woorden ligt op games, want dat geeft de implicatie dat Respawn Entertainment volgend jaar minstens twee games gaat uitbrengen. Respawn kennen we natuurlijk allemaal van TitanFall, dus het zou niet gek zijn dat een derde deel volgend jaar op de planning staat. De andere game die Respawn maakt is Star Wars Jedi: Fallen Order en nu we de titel weten is het volgende wat we willen de gameplay.

  4. Mortal Kombat XI

  Tijdens de Game Awards 2017 werd SoulCalibur VI aangekondigd en als dit een trend wil worden zou dit jaar de aankondiging van een andere grote vechtgame dit jaar moeten komen. Het is goed mogelijk dat het gaat gebeuren en wel door de onthulling van Mortal Kombat XI. Dat de game in ontwikkeling is, lijkt namelijk al zo goed als zeker.

  De maker van Mortal Kombat plaatste eerder dit jaar nog een tweet online over de volgende game waar zijn studio NetherRealm aan werkt. In augustus was Boon nog niet klaar om over de game te praten, maar een aankondiging tijdens The Game Awards 2018 zou het ideale moment zijn het mondje open te trekken. Dat maakt het zeker één van de beste Game Awards 2018 geruchten.

  3. Obsidian Entertainment onthult nieuwe game

  Op de derde plaats van deze lijst met beste Game Awards 2018 geruchten zetten we de onthulling van de nieuwe game van Obsidian Entertainment. Dat doen we onder het motto we zijn er vrij zeker van dat dit gaat gebeuren. De ontwikkelaar heeft namelijk zelf op haar website een timer geplaatst die aftelt naar het moment dat de Game Awards gaat plaatsvinden.

  Wat de makers van Fallout: New Vegas en South Park: The Stick of Truth precies gaan maken, is nog niet duidelijk. De timer laat alleen weten dat het een speciaal bericht betreft van ‘Spacer’s Choice’. De naam wordt vergezeld door een klein logo’tje wat de indruk doet wekken dat het om een game gaat die zich in de ruimte afspeelt. Het is één van de beste Game Awards 2018 geruchten en we kijken nu al uit naar de daadwerkelijke onthulling.

  2. Rocksteady Games kondigt Superman-game aan

  Het is geen geheim dat er tijdens E3 2018 werd verwacht dat Rocksteady Games een nieuw project zou gaan onthullen. De makers van de Batman: Arkham-games bleven alleen bijzonder stil en dat zorgt er nu voor dat alle ogen gericht zijn op de Game Awards. Het komt vooral doordat er ineens weer geruchten opdoken over de game die Rocksteady zou maken, namelijk een Superman-game.

  De game zou Superman: World’s Finest heten en die titel heeft een bijzondere overeenkomst met de Game Awards dit jaar. Het Twitter account van de Game Awards verkondigt namelijk dat de show dit jaar de wereld zou veranderen. De letterlijke woorden die gebruikt werden zijn ‘worlds will change’ en niets is dan ook toepasselijker dan een game met het woord World in de titel.

  1. Metroid Prime 4 trailer

  Op de eerste plaats van de lijst met beste Game Awards geruchten staat de eerste trailer van Metroid Prime 4. We bedoelen dan niet een trailer die alleen de titel toont, maar daadwerkelijke beelden van de game. De reden dat dit het grootste gerucht is van de Game Awards dit jaar heeft voornamelijk te maken met de voorgaande edities.

  Nintendo heeft er de laatste jaren een gewoonte van gemaakt om games te onthullen tijdens de Game Awards. Van de Breath of the Wild: Champion’s Ballad DLC tot de aankondiging van Bayonetta 1 & 2 voor de Switch en dan hebben we het nog niet eens gehad over de Bayonetta 3 onthulling. Het gebeurde allemaal vorig jaar en het jaar daarvoor werden er nog beelden getoond van Breath of the Wild. De verwachting is dan ook dat Nintendo dit jaar weer groots uit gaat pakken en dat met een titel waar veel mensen naar uitkijken: Metroid Prime 4.

  Op deze tien beste Game Awards 2018 geruchten kun je niet wachten

  Dit zijn de tien beste Game Awards 2018 geruchten die mogelijk waarheid worden. Laat ons in de reacties weten naar welke aankondigingen jij uitkijkt. Vergeet ook vooral niet te stemmen op welke game volgens jullie Game of the Year is.

  Metroid Prime 4

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.