Er is nog niets officieel naar buiten gebracht, maar de beelden zijn best overtuigend. Het zou gaan om een third-person actie RPG waar jij student bent op Hogwarts. Je begint in je vijfde jaar, waar de meeste student natuurlijk gewoon in het eerste jaar beginnen.

Het verhaal van de gelekte Harry Potter RPG

Wanneer je aan jouw studiejaar begint, gebeuren er vreemde dingen in de Forbidden Forrest. Jij gaat samen met Elezar Fig op onderzoek uit en moet proberen deze problemen op te lossen. Je gaat in de AAA Harry Potter RPG op pad naar plekken die al bekend zijn uit de boeken en films, maar ook ontdek je gebieden die nog nooit eerder zijn vertoond.

In het spel zul je potions maken, nieuwe toverspreuken leren en nieuwe monster ontdekken. Eigenlijk alles wat Harry Potter meemaakte op Hogwarts, ga jij ook meemaken. Je gaat de strijd aan met slechte tovenaars, goblins en andere bovennatuurlijke wezens. Harry Potter had het lot van de tovenaarswereld in handen en die zware taak ligt in deze game bij jou.

Features uit de AAA Harry Potter RPG

In deze game ga je op reis naar Hogwarts en krijg je de keuze uit acht verschillende soorten tovenaars. Je gaat op avontuur in de tovenaarsschool, waar je nieuwe vrienden maakt en geheimen ontdekt. Op de school ga je alle mogelijkheden van de magie onder de knie proberen te krijgen.

De nieuwe AAA Harry Potter RPG speelt zich af in een open wereld. Dat wil zeggen dat je gewoon kunt gaan en staan waar je wilt, maar natuurlijk niet in de Forbidden Forrest. Je kunt kiezen in welk huis je wil worden ingedeeld. Ga je Harry achterna bij Griffondor of ga je de Malfoy familie achterna en sluit je je aan bij Slytherin. De keuze is aan jou!

Het blijven geruchten

De game zou niet gebaseerd zijn op het verhaal uit de boeken en films. Daarbij moeten we nog wel even duidelijk vermelden dat het gaat om geruchten en dat er nog niets officieel naar buiten is gebracht. Zodra er hier iets in verandert, houden wij jullie op XGN.nl natuurlijk op de hoogte.