Death Stranding is namelijk beschikbaar op de website van Walmart Canada. De game kan namelijk volgens de Canadese website nu al worden besteld. Er staat ook bij dat de game op 30 juni 2019 zal worden verstuurd. Er is nog geen officiële reactie door Kojima Productions gegeven. De releasedatum kan ook iets minder letterlijk worden genomen. 30 juni ligt namelijk precies op de helft van het jaar. Daarom zou het kunnen dat er met 30 juni niet de releasedatum wordt bedoeld, maar dat er bedoeld wordt dat de game in het eerste halfjaar van 2019 zal uitkomen.

Death Stranding releasedatum 30 juni 2019?

Het lijkt nog steeds een beetje op het lek dat werd veroorzaakt door Walmart Canada over de aankondigingen tijdens E3 2018. Geoff Keighley, de oprichter van The Game Awards, grapte eerder op Twitter naar Walmart Canada dat ze in de gaten worden gehouden. Daarop reageerde een Twitter-gebruiker dat Walmart Canada wat uit te leggen had. Hierop reageerde het Twitter-account van de winkelketen dat je Death Stranding vanaf nu kunt pre-orderen en dat de game op 30 juni 2019 zal worden verstuurd.

Uitgelekt

Voordat E3 2018 begon, werden er enorm veel games uitgelekt. Ook in dit eerder geval lag de schuld hiervoor bij Walmart. Deze keer gaat het alleen om een mogelijke releasedatum van Death Stranding, maar eerder dit jaar ging het om een flinke lijst met games. Toen werden onder andere de Final Fantasy 7 Remake, Just Cause 4, LEGO DC Villains, Assassin’s Creed en RAGE 2 uitgelekt voor E3 2018.

The Game Awards 2019 aankondigingen

Het is maar de vraag of het lek deze keer betrouwbaar zal blijken. We krijgen het (waarschijnlijk) allemaal te horen tijdens The Game Awards. De jaarlijkse prijzen show zal deze keer in de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 december plaatsvinden.