Beste For Honor multiplayer maps - De tofste arena's op een rijtje!

Article
donderdag, 23 februari 2017 om 12:45
xgn google image
Dat je in For Honor op brute wijze het zwaard kunt gebruiken om jouw tegenstander van kant te maken is inmiddels wel duidelijk. Maar die actie moet natuurlijk ergens plaatsvinden, en de game biedt dan ook diverse arena's om die strijd te verwezenlijken. In deze special zetten we de beste For Honor multiplayer maps voor je op een rijtje.

5. Cathedral

De lijst met de beste For Honor multiplayer maps wordt afgetrapt met Cathedral. Deze arena bevindt zich in het rijk van de machtige ridder, en laat je vechten tussen de brokstukken van een half ingestorte kathedraal. In het heilige gebouw heb je genoeg open gebieden om elkaar het leven zuur te maken, maar ook rondom het bouwwerk zijn allerlei paden te vinden om jouw vijand te besluipen.
Pas wel op voor de aanwezige geisers in het level. Deze spuiten zo nu en dan een harde straal met water naar boven, en erdoorheen lopen resulteert te allen tijde in een onfortuinlijke dood van jouw krijger. Een tip is om gebruik te maken van de trappen die je in de kathedraal kunt vinden. Met die hoogteverschillen zou je nog wel eens voor een verrassingsaanval kunnen zorgen.
106455

4. Forest

De volgende in de lijst met de beste For Honor multiplayer maps is Forest. Deze Japanse tuin is de thuisbasis van de Samoerai, en dat is goed te zien. Overal staan lantaarns en tevens zijn er diverse bruggen en poorten te vinden die volgens Japanse stijl zijn gebouwd. Zeker in het donker is Forest een lust voor het oog, doordat de vele lantaarns en fakkels het level prachtig belichten.
Waar verticaliteit in Cathedral al een kleine rol speelt, is dat bij Forest nog veel meer het geval. Dankzij alle bruggen en afgronden kun je jouw tegenstander zonder pardon naar beneden duwen. Laf is het misschien wel, maar het levert je zeker een paar gemakkelijke overwinningen op. Want daar gaat het om: die vijand een poepie laten ruiken. Of dat nou eerlijk gaat of met wat sluwe trucjes, dat maakt niet uit.
106456

3. River Fort

Na de samoerai en de ridders kunnen Vikingen natuurlijk niet achterblijven, en we reizen voor de nummer drie in de lijst van de beste For Honor multiplayer maps dan ook af naar hun rijk. Dit van hout geconstrueerde fort ligt middenin een gebergte netjes weggewerkt naast een rivier, wat ook meteen de naam van de map verklaart.
Zoals het de bouwkunsten van de Vikingen betaamt is het fort volgeplakt met houten balken die zijn afgewerkt met scherpe punten. Het beklimmen van de muren is dan ook ten strengste af te raden. De vele schilden die aan de muren hangen vormen samen met een legio fakkels de aankleding van deze arena, en het geheel ademt enorm veel sfeer. De ideale plek dus, om wat vijanden te onthoofden.
106457

2. Sanctuary Bridge

Op nummer twee vinden we opnieuw een verticaal strijdveld terug, en wel in de vorm van Sanctuary Bridge. Dit level is wederom gelokaliseerd in het land van de Samoerai, en bestaat uit een gigantische brug die twee bergen met elkaar verbindt. Onder je voeten wacht dan ook een diepe afgrond waar je niet graag in zou willen vallen, en Sanctuary Bridge biedt daarmee de meeste verticaliteit van alle beste For Honor multiplayer maps.
Wees dan ook niet bang om jouw tegenstander een goede beuk naar de rand van de brug te geven. Al moet je wel oppassen dat je vervolgens niet zelf een snoekduik naar beneden neemt. Veiliger ben je op het midden van de brug, waar je alle ruimte hebt om gevechten op een wat eervollere manier uit te vechten. Wil je sluw spelen, maak dan gebruik van de aanwezige boobytraps in het level om jouw vijand van het leven te beroven. Voldoening gegarandeerd.
106458

1. Citadel Gate

Dan de nummer een; de meest epische van de beste For Honor multiplayer maps die momenteel in de game te vinden zijn. Die eer gaat naar Citadel Gate toe. Deze thuisbasis van de Ridders is niet alleen het meest bekende level uit de game door de vele vertoningen in trailers en beide beta's, maar biedt ook gewoon een heleboel actie binnen een prachtig vormgegeven kasteel.
De muren van dit bouwwerk zijn helemaal van steen, en dus vrijwel ondoordringbaar. De poort is de enige zwakke plek, en dat is ook precies waar je in dit level om strijdt. Zeker in Dominion kun je je opmaken voor meerdere epische gevechten in het midden van het level, waarbij doorgaan eerder regel is dan uitzondering. Met voldoende afwisseling in het strijdveld en voldoende ruimte gaat Citadel Gate er met het goud vandoor.
For Honor is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In de For Honor review kom je te weten of de vechtgame ook iets voor jou is. Lees ook de tips & tricks special om een nog betere krijger te worden!

Populair Nieuws