Deze gen 2 Pokemon willen jullie het liefst vangen in Pokemon Go

Article
donderdag, 23 februari 2017 om 14:49
xgn google image
Sinds afgelopen week lopen er 80 nieuwe Pokemon rond in de wereld. Donderdag kwamen gen 2 Pokemon naar de mobiele app Pokemon Go. We vroegen jullie welke Pokemon jullie het liefst wilden vangen in de game. De resultaten zijn nu binnen!
Pokemon Go was een gigantisch succes toen het afgelopen zomer verscheen. Iedereen zag je rondlopen met een telefoon op zoek naar nieuwe Pokemon. De hype is daarna helemaal ingekakt, maar met de introductie van gen 2 Pokemon is de mobile game weer helemaal hip.
Met de keuze uit 80 Pokemon hadden jullie een moeilijke keuze voor de boeg. Je kunt er tenslotte maar eentje kiezen die je het liefst wilt vangen. Ga je voor een van de starters of droom je om ooit een legendarische Pokemon te vangen in Pokemon Go? Jullie hebben jullie stem laten horen en daar is de volgende lijst uit voortgekomen.

5. Chikorita/Pichu/Crobat/Houndoom/Porygon2/Larvitar/Celebi

Het was duidelijk een moeilijke keuze welke Pokemon jullie nou het liefste wilden vangen na de Pokemon Go gen 2 update. Maar liefst zeven zakmonstertjes kregen evenveel stemmen en samen nemen ze de vijfde plek in beslag in deze lijst. Zit jouw favoriet er ook tussen?
Er is niet echt een verband te vinden tussen de Pokemon, behalve dat jullie een zeer gevarieerde smaak hebben. Pokemon als Chikorita, Pichu, Larvitar en Celebi zijn hartstikke schattig en het ideale formaat voor een betrouwbare sidekick. Crobat en Houndoom zijn dan weer duister, mysterieus en cool. En dan is er nog Porygon2 die sowieso al moeilijk te categoriseren valt.
Er is slecht nieuws voor de personen die op Celebi gestemd hebben, want die zit nog niet in Pokemon Go. Alle andere Pokemon in het rijtje staan klaar om gevangen te worden als je ze eenmaal gevonden hebt.
106628

4. Cyndaquil

Dan komen we aan op de plek waar vanaf het interessant begint te worden. Op de vierde plek vinden we Cyndaquil, een van de starter Pokemon uit de tweede generatie. Ash had ook een Cyndaquil in de serie, die zijn timide persoonlijkheid goed demonstreerde door moeite te hebben de vlammen op zijn rug aan te zetten.
Cyndaquil is een Pokemon gebaseerd op een mierenegel, een kruiding van een miereneter en een egel. De vlammen op zijn rug stellen de stekels van een egel voor. Wanneer een Cyndaquil aangevallen wordt, rolt hij op in een bal om zichzelf te beschermen. De naam Cyndaquil komt van de woorden 'cinder' wat sintel betekent en 'quill' wat stekel betekent.
Feitje: Cyndaquil is de enige starter Pokemon die door zijn hele evolutielijn een puur vuurtype blijft.
106629

3. Steelix

Steelix heeft het verrassend genoeg tot de top 3 weten te schoppen. De geëvolueerde vorm van Onix heeft blijkbaar een aanhang die de Pokemon graag wil vangen in Pokemon Go. Steelix kun je nou in de game terugvinden of je kunt er eentje krijgen door een Onix te evolueren. Daar heb je wel een Metal Coat voor nodig, die je met kans uit een PokeStop kunt krijgen.
Steelix leeft ver onder de grond en graaft daar lange gangenstelsel met zijn krachtige kaken. Door al het ijzer dat Steelix binnenkrijgt, is zijn lichaam harder dan diamant. Niet geheel verrassend is Steelix een van de Pokemon met de hoogste verdediging. Steelix' naam komt van 'steel' en 'onix', ofwel een stalen versie van de uit rotsen bestaande Onix.
Feitje: Een vrouwelijke Steelix heeft een tand minder aan iedere kant van haar kaak.
106630

2. Ho-oh

Op de tweede plek is Ho-oh geëindigd. Deze legendarische vogel zit nog niet in Pokemon Go, maar dat heeft jullie er niet van behouden om ervoor te stemmen. Ondanks dat het niet mogelijk is, kunnen jullie nog steeds wel willen dat Ho-oh te vangen is in de game.
Ho-oh is al in de eerste aflevering van de anime te zien. Ash ziet de legendarische Pokemon voorbij een regenboog vliegen helemaal aan het einde van de aflevering. De naam Ho-oh is een alternatieve lezing van de Chinese tekens voor het woord feniks. Ho-oh is de mascotte van Pokemon Gold en de remake Pokemon HeartGold.
Feitje: Suicune, Raikou en Entei hebben hun leven te danken aan Ho-oh. Ho-oh bracht hen terug tot leven als legendarische Pokemon nadat ze waren omgekomen in een brand.
106631

1. Lugia

Dan is het tijd voor de nummero uno, de Pokemon die jullie het liefste aan jullie Pokedex toe willen voegen in Pokemon Go. Die eer is weggelegd voor Lugia! Lugia is de derde legendarische Pokemon in deze lijst. Het is duidelijk dat jullie niet kunnen wachten tot Niantic legendarische Pokemon toevoegt aan Pokemon Go.
Lugia is het tweede deel van het Tower Duo, samen met nummer 2 Lugia. Lugia is de mascotte voor Pokemon Silver, de remake Pokemon SoulSilver en Pokemon XD Gale of Darkness. Het is niet duidelijk waar de naam van Lugia vandaan komt. Goede gokken zijn dat de naam komt van 'lugeo' van het Latijnse stilliggen, zoals Lugia doet in de zee, en 'luna' wat maan betekent.
Feitje: Voordat Lugia een naam kreeg, stond hij bekend als Pokemon X.

Populair Nieuws