Top 8 beste films september 2017 - Pas op voor IT!

Article
vrijdag, 01 september 2017 om 17:12
xgn google image
Ook deze maand is er weer een hoop om in de bioscoop te zien. Benieuwd welke films er deze keer op je staan te wachten? Lees snel verder voor de beste films september.

Dance Academy: The Movie (7 September)

De voetjes mogen van de vloer met Dance Academy: The Movie. De film gaat verder waar de serie eindigde. We volgen diverse personages en hun leven nadat ze mee hebben gedaan aan The Dance Academy. The Dance Academy werd uitgezonden op NPO.
In de film volgen we onder andere Tara Webster, een meisje met een passie voor dansen. Nadat ze haar rug heeft gebroken tijdens een auditie wordt dansen moeilijk. Ze werkt nu hard als serveerster, terwijl haar oude dansgezelschap wil dat ze weer gaat dansen.
117304

IT (7 september)

Opnieuw kunnen we griezelen met de verhalen van Stephen King. Waar op Netflix eerder al de serie The Mist verscheen en vorige maand ook een film verscheen van The Dark Tower, neemt deze thrillerschrijver ons nu opnieuw mee naar de wereld van Pennywise The Clown. Eerder werd het boek IT ook al in 1990 verfilmd.
Het verhaal speelt zich af in het kleine stadje Maine. De zogenaamde Losers Club, een clubje van zeven kinderen, komt op verschrikkelijke wijze erachter dat er een monster in hun dorp woont. Dit monster neemt verschillende vormen aan waaronder de vorm van de enge clown Pennywise. Tijd om te griezelen!
Door de jaren heen zijn er een hoop toffe Stephen King-films verschenen? Welke waren nu echt tof, en welke Stephen King films verwachten we in de toekomst?
117305

Spaak (7 september)

In de film volgen we Luuk Meijer, een baanwielrenner en geniaal student scheikunde. Hij heeft zijn eigen drugs ontwikkeld en wil hiermee veel geld verdienen. Hij besluit zijn zelfgemaakte pilletjes richting Zweden te smokkelen, maar wordt betrapt. Hij vlucht op de fiets naar Nederland, terwijl Interpol hem op een lijst van gezochte criminelen zet.
Ondertussen haalt Luuk verschillende fietsoverwinningen binnen. Het probleem komt om de hoek kijken als hij naar de Olympische Spelen wil, maar belemmerd wordt om door zijn verleden de grens over te kunnen.
117306

Blessed Benefit (21 september)

De film verscheen eerder al in 2016. Nu draait hij voor het eerst in Nederland.
In Blessed Benefit volgen we de bouwvakker Ahmad. Door een vreemde zakendeal raakt Ahmad in de gevangenis terecht en komt hij in contact met de oplichter Ibrahim. Deze wil zijn onschuld bewijzen om zo de gevangenis uit te komen. Ahmad realiseert zich daarentegen steeds meer dat het leven binnen de gevangenismuren veel beter is dan erbuiten.
117307

City of Ghosts (21 september)

In City of Ghosts maak je kennis met de activistengroep "Raqqa is Being Slaughtered Silently". Hun huis is in 2014 overgenomen door ISIS en sindsdien riskeren zij hun leven om in opstand te komen tegen ISIS en haar plannen.
Het gaat om een documentaire die is gemaakt door filmmaker Matthew Heineman. Deze filmmaker had goed contact met de burgers en kreeg daardoor verschillende verhalen mee van burgers die undercover verslag deden wat er met hun Syrische stadje Raqqa gebeurde.
117308

Tulipani, Liefde, Eer en een Fiets (21 september)

De romantische Zeeuwse Boer heeft net de waternoodsramp van 1953 meegemaakt en fietst daarom naar het zuiden van Italië, om zo aan natte voeten te ontkomen. Hij begint aan de rand van een dorpje met het kweken van tulpen. Hij wordt hiermee een levende legende. Maar hoe is dit allemaal gebeurd? Een Italiaanse politie-inspecteur probeert de waarheid te achterhalen.
Het gaat hier om een Nederlandse film geregisseerd met acteurs als Gijs Naber, Anneke Sluiters en Giancarlo Giannini in de hoofdrollen.
117309

Kingsman: The Golden Circle (21 september)

In de vorige film maakten we kennis met de internationale veiligheidsdienst Kingsman. Deze dienst heeft een doel: de wereld een stukje veiliger maken. Dit wordt daarentegen moeilijk als het hoofdkwartier van de helden nu kapot wordt gemaakt. Nu moet de veiligheidsdienst samenwerken met een bondgenoot in de Verenigde Staten, Statesman.
Beide diensten zullen samen moet werken om een meedogenloze vijand te verslaan. Of dit gaat lukken, zullen we zien in Kingsman: The Golden Circle.
117310

The LEGO Ninjago Movie (27 september)

Na The LEGO Movie en LEGO Batman Movie, gaan we ook Ninjago terugzien in hun eigen LEGO-film. Deze keer zien we hoe meesters van de Ninjitsu het opnemen tegen het kwaad.
Zes krijgers moeten hun eiland Ninjago beschermen. Het zijn daarentegen niet zomaar krijgers. Terwijl ze het 's nachts opnemen tegen kwaadaardige monsters en slechteriken, moeten ze overdag fit genoeg zijn om hun dagelijkse schoolleven aan te kunnen.Want als doodnormale tieners hebben ze ook nog een andere vijand: de middelbare school.