Dit zijn de beste FIFA 19 apps in de App Store

Article
vrijdag, 28 september 2018 om 14:13
de beste fifa 19 apps in de app store 139702
FIFA 19 is uit en dat betekent dat er weer volop kan worden gevoetbald met jouw favoriete spelers in Ultimate Team. Met de FIFA 19 Companion app kun je je Ultimate Team op je smartphone samenstellen. Dit zijn de beste FIFA 19 apps.
De eerste twee FIFA 19 apps in dit artikel zijn gemaakt door EA Sports, de maker van FIFA 19. De andere twee apps zijn ontwikkeld door verschillende derde partijen. Beide apps zijn een soort simulator van de features in Ultimate Team waarvoor je normaal gesproken in-game valuta voor betaalt. Het kan natuurlijk leuk zijn om dit een keer uit te proberen.

De beste FIFA 19 apps met de Companion app

Eigenlijk kun je in de FIFA 19 Companion app alles doen wat je op de console versie van FIFA Ultimate Team 19 ook kunt doen. Vandaar dat het een van de beste FIFA 19 apps is. Het enige wat ontbreekt is het spelen van wedstrijden. In de Companion app kun je bijvoorbeeld verschillende dingen aan je team wijzigen. Je kunt conditie-kaarten of contracten aan je spelers geven. Tevens kun je er voor kiezen om een heel nieuw team te bouwen.
Ook kun je de verschillende Squad Building Challenges voltooien via de app. Op deze manier kun je pakketten vrijspelen en deze kun je meteen op de app openen.
Wanneer je niet genoeg spelers hebt om een nieuw team te bouwen, heb je in FUT natuurlijk altijd twee opties. Pakketten kopen in de winkel of spelers kopen en verkopen op de transfermarkt. Beide features zitten ook in de FIFA 19 Companion app. Je kunt er dus flink op los handelen in deze app. Voor het handelen en openen van pakketten heb je natuurlijk wel munten of fifa-points nodig en deze zijn niet gratis. Maar daarvoor zullen de volgende apps wel handig kunnen zijn.
Screenshot uit de app

FIFA Voetbal

Net als de FIFA 19 Companion is de FIFA Voetbal app ontwikkeld door Electronic Arts. Het spel is gratis te downloaden, maar om het spel te spelen heb je wel constant een internetverbinding nodig. Je kunt je eigen team samenstellen door elf spelers te kiezen die voor jou het Ultimate Team zijn.
Vervolgens kun je online wedstrijden zoeken tegen andere spelers van over de hele wereld. In een potje van maar 90 seconden moet je proberen je tegenstander te verslaan. Wanneer je wint stijg je natuurlijk in de klassementen en zo kun je beloningen vrijspelen.
Daarnaast kun je in deze mobiele versie van FIFA squad building challenges voltooien. Net als in de reguliere versie van FIFA 19 kun je hiermee verschillende beloningen vrij spelen om jouw team nog beter te maken. Het is leuk om dit bijvoorbeeld onderweg een keer te spelen en daarom is het een van de beste FIFA 19 apps.
Je kunt je aansluiten bij een competitie om het hier op te nemen tegen de beste tegenstanders. Daarnaast zijn er nog toernooien tussen de spelers van verschillende competities en hier kunnen echt hele goede beloningen mee worden binnen gesleept.
Screenshot uit de app

FUT 19 Pack Opener & Simulator

Laten we even eerlijk zijn: de kans dat je Cristiano Ronaldo of Messi krijgt in een pakket in FIFA 19 is klein. Om dit voor elkaar te krijgen heb je of een grote berg geld of een grote dosis geluk nodig. En dan is het nog altijd helemaal niet zeker dat je deze spelers ook daadwerkelijk krijgt. In de FUT 19 Pack Opener & Simulator kun je gratis packs openen om zo te proberen alle spelers uit het spel te verzamelen.
In deze app kun je zoveel gratis pakketten openen als je zelf maar wil, maar de speciale pakketten met betere spelers zijn maar eens per 24 uur beschikbaar. De spelers die je al hebt, kun je verkopen voor coins en hiermee kun je weer andere speciale pakketten openen in de winkel. Er wordt bijgehouden hoeveel procent van de spelers je al in je club hebt. Met deze spelers kun je teams maken, maar deze zijn niet te gebruiken in FIFA 19.
Zo kun je dus toch pakketten openen, teams bouwen, squad building challenges voltooien en spelers verzamelen. Terwijl je hier in deze app helemaal niets voor betaalt. Dat is toch leuk om een keer te proberen en daarom is het een van de beste FIFA 19 apps.

FUT 19 Draft Simulator

Een van de features die al een aantal jaar beschikbaar is in FIFA Ultimate Team is FUT Draft. In deze modus kies je een opstelling en moet je een zo goed mogelijk team samenstellen aan de hand van willekeurige spelers. Je krijgt 11 basisspelers, 7 wissels en 5 reserves. Daarna speel je een kort toernooi, waarin je verschillende beloningen kunt winnen. Om mee te doen aan een FUT Draft toernooi betaal je 1500 munten of 1000 fifa points.
In de FUT 19 Draft Simulator app, die niet door EA is ontwikkeld, kun je het creëren van een FUT Draft oefenen, zonder dat je daarvoor ook maar iets betaalt. Je speelt in deze modus tegen een andere speler en degene met de beste FUT Draft wint. Door dit vaker te doen zorg je ervoor dat je in FIFA 19 op je console beter bent ik het maken van een FUT Draft. Daarom is het een van de beste FIFA 19 apps.
Links zie je de FUT 19 Pack Opener & Simulator en rechts zie je de FUT 19 Draft Simulator.
Apps van derde partijen