Reageer en Win - The House With A Clock In Its Walls & Johnny English tickets

  In onze Reageer en Win! Maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met SEGA, één exemplaar van Yakuza Kiwami 2 voor de PlayStation 4 weg. We laten het deze week niet alleen daarbij, maar we geven ook een goodie pakket van Johnny English - Strikes Again (inclusief twee tickets voor de film) weg. Daarnaast geven wij ook 16 tickets weg voor The House With A Clock In Its Walls! Bekijk snel de video voor meer informatie.

  Vorige week konden jullie kans maken op vijf exemplaren van Naruto to Boruto - Shinobi Striker voor de Playstation 4. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Yakuza Kiwami 2 + Johnny English tickets en meer!

  Deze week maken jullie kans op één exemplaar van Yakuza Kiwami 2 voor de PlayStation 4 en een goodie pakket van Johnny English (plus twee tickets) en 16 tickets voor The House With A Clock In Its Walls.

  Het enige wat je hoeft te doen is op ons stemmen voor de beste website van het jaar op deze pagina. Wanneer je dat gedaan hebt, stuur dan even het bewijs (een screenshot of een kopietje van de bevestigingsmail die je ontvangt) naar prijsvraag@xgn.nl. Alle inzendingen maken kans op de prijzen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Yakuza Kiwami 2

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.