Beste Family Games - Plezier voor jong en oud in het hele gezin

  Bordspellen kunnen voor veel plezier zorgen, maar dit kan soms nog beter worden wanneer het digitaal is. Goed contact is belangrijk, vandaar dat wij een lijst hebben gemaakt met de beste Family Games. Laat de online multiplayer games dus maar even liggen en laat de gezelligheid beginnen.

  5. Monopoly voor Nintendo Switch

  Monopoly staat bekend als één van de beste gezelligheidsspellen voor families, wat gek is aangezien dit bordspel meestal eindigt in een kernoorlog tussen broers en zussen. Deze game is dus eigenlijk alleen een goed idee als je weet dat je familieleden niet met spullen zullen gaan gooien. Dan wordt het namelijk een dure grap.

  Een voordeel is wel dat er bij de game niet met het bord kan worden gegooid, dus zolang de controllers en de tv heel blijven kun je zonder problemen door blijven spelen. Bovendien kun je door de game vaker te spelen steeds meer pionnen vrijspelen, dus jij en je familie kunnen een doel voor ogen stellen bij het spelen van de game. Ook zijn bijna alle regels aan te passen, waarna het vervolgens moeilijker is om vals te spelen.

  Benieuwd of deze game perfect is voor jullie familieavond? Dit kun je lezen in onze Monopoly voor Switch review.

  4. Dr. Kawashima’s Brain Training

  Bij deze game zullen jullie allemaal even jullie geduld moeten bewaren, want deze game speel je namelijk om de beurt. Deze game is educatief en vermakelijk en is speelbaar voor alle leeftijden. Toch zijn er een aantal aspecten wat er voor zorgt dat Dr. Kawashima’s Brain Training één van de beste Family games is.

  Bij deze game op de Nintendo DS kun je namelijk meerdere accounts aanmaken, waardoor je de game dus kunt delen met bijvoorbeeld je ouders, zussen en/of broers. De game houdt bij of je wel elke dag speelt, je dagelijkse oefeningen maakt en vraagt dus ook bijvoorbeeld waar je broer is als hij deze oefeningen niet maakt. Daarnaast heb je ook nog dagelijkse oefeningen waarmee je interactie hebt met je familieleden waarbij je bijvoorbeeld moet raden wat zij hebben getekend.

  3. Kirby’s Adventure

  Op de dag dat jij en je familie gezellig iets zouden gaan doen barst er ineens een grote storm uit. Regen, wind en onweer zitten in de weg van jullie uitje, maar jullie hebben nu allemaal vrij. Dit hoeft jullie gezamenlijke avontuur niet in de weg te zitten, want jullie kunnen met zijn allen op digitaal avontuur gaan met een roze bal die alles opeet.

  We hebben het natuurlijk over Kirby, want in Kirby’s Adventure kunnen jij en drie anderen in de rol kruipen van Kirby en zijn drie kameraden. Voor de ervaren gamer kan de game misschien wat makkelijk zijn, maar dit is juist goed als je bijvoorbeeld ouders hebt die onervaren zijn met games of een jonger zusje of broertje die alles nog een beetje moet leren. Daarom is Kirby’s Adventure plezier voor jong en oud en dus één van de beste Family games.

  Benieuwd of deze game jou en je familie zal gaan vermaken? Dit kun je lezen in onze Kirby’s Adventure review.

  2. Mario Kart 8 Deluxe

  Mario Kart staat al langer bekend als een franchise die fantastisch is om te spelen met vrienden en familie. Door de jaren heen heeft de franchise steeds meer verbeteringen gehad en dat werpt zijn vruchten af in Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch. De game kan gezellig worden gespeeld op de televisie en zorgt voor een intense maar vrolijke race voor het hele gezin.

  Met dit grafische pareltje kunnen jij en je familie de hele dag door de kleurrijke banen van Mario Kart scheuren. Dankzij de nieuwe toevoegingen aan de game is Mario Kart 8 Deluxe de nieuwste en beste versie van de Mario Kart-franchise. Daarnaast is het ook nog eens één van de beste Family games, want lachen en plezier zijn een absolute garantie bij de aankoop van deze game.

  Deze vreugdevolle racegame is nu beschikbaar voor Nintendo Switch. Benieuwd of dit de ultieme game is voor jou en het hele gezin? Dit kun je lezen in onze Mario Kart 8 Deluxe review.

  1. Super Mario Party

  We weten niet precies waarom, maar deze vrolijke Italiaanse loodgieter van Nintendo is gewoon goed in het versterken van de gemiddelde familieband. Waarbij Mario Kart zeer competitief is, moet je tijdens Super Mario Party vaak samenwerken tijdens het spelen van de minigames. Maar vergis je niet, ondanks dat je elkaar op dat moment helpt, blijft het een strijd om eerste te worden.

  Super Mario Party is de nieuwste game in de Mario Party-franchise. Deze keer zijn er namelijk nog meer minigames, nog meer features en nieuwe manieren van spelen. Met deze game verandert de familieavond in een bom van gezelligheid, vandaar dat het één van de beste Family games is.

  Benieuwd of deze game perfect is voor jullie familiebijeenkomst? Je kunt er alles over lezen in onze Super Mario Party review.

  De beste Family games zorgen voor gezelligheid

  Zoals je kunt zien zijn er genoeg Family games die ervoor kunnen zorgen dat jij en je familie een hele gezellige avond kunnen hebben. Deze games zijn namelijk leuk voor jong en oud en kunnen ervoor zorgen dat jouw gezin nog iets hechter met elkaar wordt. Tenzij niemand tegen zijn verlies kan, dan is het misschien een idee om maar gewoon een film te gaan kijken. Vandaar dat wij ook nog een lijst hebben gemaakt met de beste familiefilms van 2019 om naar uit te kijken.

  Kirby's Adventure Wii

  Verkijgbaar vanaf 19 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.