Wat verwacht jij van Borderlands 3? - XGN Doe Mee

  Langverwachte titels die ineens uit het niets opduiken, de XGN Doe Mee houdt er wel van. Cyberpunk 2077 is aanwezig op de E3, Borderlands 3 komt er waarschijnlijk aan. Nu is het wachten op Valve met meerdere vervolgen. Maar eerst gaat het over de nieuwste Borderlands; wat verwacht jij van Borderlands 3? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden wilden wij graag weten wat jullie ervan vinden dat EA geen traditionele E3 persconferentie doet. De ontwikkelaar annex uitgever doet net zoals Sony geen persconferentie, maar is wel aanwezig in Los Angeles, al is het maar haar eigen event EA Play. Er wordt al gesuggereerd dat de persconferenties niet meer bij deze tijd horen. Of zoals THO_BRO duidelijk en breed beargumenteerd:

  THO_BRO – Level 5

  Als we heel eerlijk zijn is er in het huidige (sociale) medialandschap misschien geen ruimte meer is voor dit soort grote evenementen. Ik denk niet dat EA de oorzaak daarvan is. Je zag de afgelopen paar jaar al dat EA zich steeds minder aantrok van de 'standaard'. Ik ga de persconferentie totaal NIET missen, maar het is voor het aanzien van de E3 wel jammer. Het was officieel toch geen E3, maar EA Play press conference.

  Ik denk dat de angst dat Sony's E3 'boycot' ook niet heel dodelijk is, want volgend jaar staan ze te schitteren met de PS5. Als de geruchten van Microson over de nieuwe console kloppen heeft Sony wel een probleem, maar dat is een ander verhaal.

  Ik denk dat de verdunde E3 dit jaar wel wat te weeg brengt, want ik denk dat door het ontbreken van Sony en EA dit jaar, een trend in making is. Volgend jaar heeft Sony en waarschijnlijk EA gewoon weer een persconferentie, maar ik denk dat de E3 de klap van dit jaar niet te boven kan komen en dat in 2021/2022 de laatste E3 plaats zal vinden.

  Dat zou zo jammer zijn, want de E3 is voor mij elk jaar een speciaal moment, met het nachtwerk samen met vrienden. Het verbind ons gamers echt met elkaar. Of je nu van de shooters, adventures, platformers, of rpg's bent. Er zit voor iedereen genoeg bij en het enthousiasme dat de E3 mij brengt is in ieder geval op gebied van gaming niet te evenaren. En ik weet dat ik niet de enige ben. Alles en iedereen bij elkaar in één week. De grootste rivalen laten hun kanonnen (en microtransacties ) zien en blazen ons omver.

  En ondanks dat ik dus het einde voorspel, aangezien iedere publisher en developer anno 2019 dit zelf voor veel minder geld kan organiseren, maar wat zou het toch zonde zijn dat dit unieke moment van het jaar zou verdwijnen...

  Kortom zijn het dus EA en Sony die nu de toekomstige trend gezet hebben. Een trend die binnen 5 jaar de doodsteek is...

  Het zou inderdaad mogelijk kunnen zijn dat de gloriejaren van de E3 achter ons liggen, maar toch zijn er nog veel ontwikkelaars, groot en klein, die dit jaar weer in Los Angeles aanwezig zullen zijn. En zoals THO_BRO zelf ook aangeeft: het is voor gamers toch elk jaar weer een speciaal moment.

  Goed, van de E3 gaan wij naar een langverwachte titel: Borderlands 3. Ontwikkelaar Gearbox Software hintte afgelopen week flink namelijk een eerste blik op wat waarschijnlijk Borderlands 3 is. Daarvoor moeten wij nog wel even geduld hebben, want pas bij PAX East op 28 maart, zal Gearbox Software hetgeen onthullen. Onze vraag is:

  Wat verwacht jij van Borderlands 3?

  Het enerverende en knotsgekke avontuur van Borderlands 2 staat bij velen misschien nog wel op het netvlies gebrand, terwijl je uren in de game bezig was dankzij de vele DLC. Maar wat verwacht jij van het derde deel? Wordt het unieke stijltje nog specialer? En welke personages zie jij graag weer terug?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht van Borderlands 3. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.