Top 10 beste Fallout 76 screenshots - Kunstige kiekjes in West-Virginia!

Article
maandag, 19 november 2018 om 14:33
top 10 beste fallout 76 screenshots kunstige kiekjes in west virginia 142244 2
Fallout 76 geeft je de mogelijkheid om het prachtige post-apocalyptische West-Virginia te struinen. Het geeft je dan ook genoeg mogelijkheden voor een prachtig kiekje. Dit zijn de tien beste Fallout 76 screenshots die je een blik geven van wat West-Virginia te bieden heeft.
De beste Fallout 76 screenshots die we gemaakt hebben zijn verspreid over de hele map, want elke uithoek heeft wel iets moois te bieden. West-Virginia is namelijk vier keer groter dan de map van Fallout 4 en dat ga je merken ook. Neem hieronder snel een kijkje in de wereld van Fallout 76.

Vrienden voor het post-apocalyptische leven

Fallout 76 draait om het spelen met vrienden of vreemden en niets laat dat beter zien dan de eerste van de beste Fallout 76 screenshots. In de screenshot zien we vier kersverse Vault Dwellers de wereld van West-Virginia betreden. Dat niet alleen, want de heren doen allemaal hun best voor de foto!
Zo worden de mooiste pakjes aangetrokken, verbergt iedereen zijn gezicht in een masker en wordt al snel duidelijk wie het team draagt. Twee van de Vault Dwellers dragen namelijk een eigen Power Armor, waarbij de knielende Dweller duidelijk het sterkst is van de groep. Zijn uitrusting is net opgepoetst en klaar voor de strijd, terwijl de andere Dweller zijn pak maar met moeite bij elkaar houdt.
142245

Sereen uitzicht

Zoals je in de volgende van onze tien beste Fallout 76 screenshots kunt zien, zijn de normale, groene bossen uitgestrekt over berg en dal. Wat je in die bossen kunt vinden, is aan de speler om te ontdekken. Het kan namelijk een scala aan monsters en gemuteerde vliegen zijn, maar ook bouwwerken van voor de oorlog.
Een leegstaand huisje, een gigantisch mechanisch gevaarte dat boven de boomtoppen uitsteekt of misschien wel een resort. Het kan van alles zijn. Behalve als je denkt dat het witte gebouw écht een resort is, want dan heb je het bij het juiste eind. Daar kom je straks nog wel achter.
142246

Vurig en vol venijn

De Kerwood Mine is een prachtige locatie in Fallout 76 waar de dood je sneller weet te vinden dan een zwijn die hoort dat het voedertijd is. Het is dan ook een locatie die je snel achter je moet laten, en als je dat doet kom je al snel bij dit prachtige bos uit. Het bos zit vol met deze rode, kleurrijke planten die maar één doel hebben; je afleiden van het feit dat je aan het sterven bent.
De planten strooien namelijk met een giftig gas waar je heel snel stralingsziekte van krijgt en je het dus al snel op een lopen moet zetten. Het is alleen niet de enige manier waardoor je in dit bos kunt sterven. Er vliegen namelijk ook wat gemuteerde monsters rond die je snel in een radioactief graf willen dumpen.
142247

Luxe leventje

Het leven in Fallout 76 hoeft niet alleen maar om sombere tijden te gaan, want je kunt jezelf prima vermaken in een luxe resort. Specifiek kun je terecht in The Whitespring Resort, een locatie die gebaseerd is op The Greenbrier. The Greenbrier werd in 1858 gebouwd in West-Virginia en is nog steeds een resort waar je een aantal honderd dollar per nacht moet betalen voor je verblijf.
Gelukkig kan dat in de game een stukje goedkoper, want The Whitespring Resort uit Fallout 76 is net als de rest van de wereld uitgestorven. Links en rechts ga je natuurlijk vijanden vinden en het is een prima plaats om je kamp te bouwen. Dan heb je ten minste het gevoel alsof je een luxeleventje aan het leiden bent en daarom is het één van onze beste Fallout 76 screenshots.
142248

Down by the river

Het leven in Fallout 76 gaat helaas niet over rozen, maar over het opbouwen van de samenleving. Om dat te doen heb je natuurlijk wel primaire levensbehoeftes nodig zoals water en die kunnen we vinden in het bos. Vlak buiten het dorpje Morgantown bijvoorbeeld.
Daar ligt dit prachtige riviertje verstopt die je ook nog eens laat uitkijken op een gebouw van voor de oorlog. Het zal voor velen dan ook maar zo de motivatie zijn om er op uit te gaan om te ontdekken wat die locatie precies is. Het is de ‘Top of the World’ en die locatie moet je in Fallout 76 zeker zelf even opzoeken.
142249

Hammer Time!

Misschien vind je er namelijk wel datgene wat je in de volgende van onze beste Fallout 76 screenshots ziet: Power Armor! Het iconische wapenpak van Fallout is in veelvoud te vinden in de wereld van Fallout 76 en het is aan jou de taak om er eentje te bemachtigen. Wanneer je dit doet zie je er namelijk misschien wel net zo stijlvol uit als hierboven.
Het enige wat je vervolgens nog nodig hebt is een prachtige hamer en dan is het feest compleet. De Super Sledge ziet er namelijk stijlvol uit en is ook nog eens erg praktisch. Het maakt het plaatje compleet en is dan ook zeker mooi om te dragen in combinatie met de Power Armor.
142250

Uit met de pret

Wanneer je de Power Armor aanhebt, kun je vervolgens de achtbaan opzoeken die je Fallout 76 kunt vinden. Alleen is het niet zo handig om het lompe pak aan te hebben wanneer je de over de stoelen heen moet klimmen. Dat is namelijk wat er nodig was voor de bovenstaande van de beste Fallout 76 screenshots.
De achtbaan wist de nucleaire oorlog net als de rest van de wereld ook niet te overleven en de stoeltjes staan dan ook midden op de baan stil. Toch is het mogelijk om over de baan heen te rennen, waardoor je je weer even als een klein kind kunt voelen. Ten minste, totdat er weer een horde Scorched-vijanden achter je aan zit.
142251

Tijd voor een feestje

Gelukkig hoef je de Scorched niet in je eentje verder af te branden, want dat doe je natuurlijk samen. In de volgende van onze beste Fallout 76 screenshots zie je namelijk de overwinning van een team Vault Dwellers die zich te goed doen in het pretpark. Het pretpark dat je in de vorige van onze beste Fallout 76 screenshots hebt kunnen zien.
Het pretpark draagt in Fallout 76 de naam Camden Park en is te vinden in het zuidwesten van de map. Je moet ongeveer tussen de level veertien en achtien zijn om er een eerlijk gevecht van te maken, dus wees daarop voorbereid. Wanneer je dan de vijanden hebt uitgeschakeld is het tijd voor een gouwe ouwe Hotdog-eetcompetitie. Alleen dan wel de bedorven variant.
142252

Kluizenaar

Technisch gezien spelen we een beetje vals met de volgende van de beste Fallout 76 screenshots. Het is namelijk niet een daadwerkelijke screenshot van de eerste momenten dat je voeten iets anders dan Vault 76 voelen. Dat is iets wat je als speler zelf moet ervaren.
We hebben ervoor gekozen om een soortgelijk punt te zoeken en het beeld na te maken. Het is dan ook wel goed gelukt, want het eerste waar je aan moet denken bij de foto is dat alles wat het oog kan zien rijp is om te ontdekken. Een reusachtig gebied aangetast door allerlei bommen en granaten.
142253

Overwinning in de beste Fallout 76 screenshots

De laatste van onze beste Fallout 76 screenshots maakt duidelijk dat het gevoel van overwinning niet zoeter zal smaken dan wat je ziet. In de screenshot zie je hoe een Scorchbeast uit de lucht geschoten is. Het koste veel pijn, moeite en vooral ook kogels om het gevaarte neer te halen.
Scochbeasts zijn namelijk ongeveer level vijftig en dat word je niet zomaar. Zolang je niet in de buurt van dit levelaantal komt, is het dus ook zaak om de lucht goed in de gaten te houden en zodra je er één ziet het op een lopen te zetten. De monsters verspreiden dood en verderf vanuit de lucht en niets voelt dan ook zo goed om er één uit de lucht te schieten!
Fallout 76 is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC. In onze Fallout 76 review lees je wat we van de game vonden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties