Top 10 beste E3 games voor 2016 - Deze zijn het wachten waard

Article
dinsdag, 23 juni 2015 om 15:36
xgn google image
Tijdens de E3 kwamen er veel games voorbij en stuk voor stuk kregen ze een releasedatum toegereikt. Helaas zitten er daar ook verschillende bij die we volgend jaar pas zullen zien. Dit is de top 10 beste E3 games voor 2016.

10. Fire Emblem Fates

Tijdens de Nintendo Direct van de E3 werden maar weinig E3 games voor 2016 getoond, het meeste komt namelijk nog in 2015 uit. Maar deze exclusieve 3DS game zal aan het begin van 2016 uitkomen. Fire Emblem Fates brengt een nieuwe ervaring naar de Fire Emblem games. Hierboven zie je een video met de gameplay en meer toelichting over Fire Emblem Fates.
73883 2

9. Dark Souls 3

Hoewel het enige wat we van Dark Souls 3 hebben gezien de release en de trailer zijn, verdient het toch een plaats tussen de beste E3 games voor 2016. Het gebrek aan informatie weerhoudt ons er niet van om toch naar deze game uit te kijken. De game zal begin 2016 uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en PC en het is nu al duidelijk dat dit zeker niet het laatste deel in de serie zal zijn.
Dark Souls 3 krijgt dezelfde donkere sfeer die we gewend zijn van de games en de reus aan het einde van de trailer belooft zeker niets goeds voor spelers. De Dark Souls games staan namelijk bekend om hun moordende moeilijkheidsgraad, en deel drie lijkt daar heen uitzondering op te worden.
73884

8. Mirror’s Edge Catalyst

Mirror’s Edge heeft tijdens de E3 zijn exacte release gekregen, de game is vanaf 23 februari 2016 verkrijgbaar. In Mirror’s Edge Catalyst speel je opnieuw met Faith, de heldin van de voorgaande game. Je komt terecht in een stad waar privacy niet bestaat, want Gabrielle Kruger heeft de macht gepakt en hij maakt er nu misbruik van.
De game focust zich op de vechttechnieken van Faith en je bent niet meer in staat om te schieten. Ook wordt er weer de nadruk gelegd op rennen, springen en klauteren over daken heen.
73885

7. Deus Ex: Mankind Divided

De trailer die getoond werd van Deus Ex: Mankind Divided was bijzonder spectaculair en maakte het goed dat er maar weinig nieuwe details werden verteld. Er is een scheiding gekomen tussen mensen en cyborgs, de mensen zijn hun vertrouwen in cyborgs verloren en worden gezien als terroristen. Je vecht met Jensen tegen de Illuminati en komt verschillende keuzes tegen die invloed zullen hebben op het verhaal. Met deze gave trailer behoort ook Deus Ex: Mankind Divided tot de beste E3 games voor 2016.
73886

6. Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromeda is de nieuwste Mass Effect en de game vindt plaats in een geheel nieuw sterrenstelsel genaamd Andromeda. Het verhaal is niet verbonden met die van de eerdere Mass Effect games en je speelt met totaal nieuwe personages. Met Mass Effect Andromeda willen de ontwikkelaars de beste onderdelen uit elk deel samenvoegen. Het klinkt veelbelovend maar we zullen nog even op de game moeten wachten, Mass Effect Andromeda komt namelijk pas eind 2016 uit.
73887

5. Tom Clancy's The Division

Het was ons eerder al bekend geworden dat Tom Clancy’s The Division verzet werd naar 2016 en op de E3 heeft Ubisoft bekendgemaakt dat de game vanaf 8 maart 2016 verkrijgbaar zal zijn. Net zoals bij de meeste E3 games voor 2016 werd er een trailer getoond, het begon wat langzaam, maar zat uiteindelijk boordevol actie. Je gaat met de leden van The Division New York vrijmaken van de ziekte die het overspoeld heeft. Maar dat niet alleen, je redt het ook van de kwaadwillende bendes die de straten terroriseren.
73888

4. Gears of War 4

Gears of War 4 werd aangekondigd door middel van een trailer en staat gepland voor eind 2016. In de trailer zijn twee nieuwe personages te zien die we in Gears of War 4 zullen ontmoeten. Maar ook is duidelijk te zien dat het teruggaat naar de duistere horror-roots van de eerste game. Waarschijnlijk wordt deze nieuwe game een direct vervolg op Gears of War 3, maar dit is nog niet bevestigd.
73889

3. The Last Guardian

We wachten al zo lang op The Last Guardian, maar het einde komt in zicht want de game behoort tot de E3 games voor 2016. Inmiddels zijn de eerste gameplay beelden getoond van deze mysterieuze game en wat ziet het er goed uit. In The Last Guardian speel je een jongen die samen met een soort grote vogel Trico vastzit in de ruïne van een kasteel. Samen probeer je uit het complex te ontsnappen en ondertussen bouwen ze een hechte band op.
73890

2. DOOM

Van alle E3 games voor 2016 liet DOOM één van de meest bloederigste trailers zien. Demonen zijn ingebroken in een ruimtestation op Mars en het is jouw taak om ze uit te schakelen. De game bestaat voor het grootste deel uit snelle actie, demonen en enorme wapens. Ook komt er een modus waarin je zelf jouw eigen levels maakt. Meer informatie over de game vindt je in de DOOM details special.
73891

1. Ucharted 4: A Thief's End

Op nummer 1 van de top 10 beste E3 games voor 2016 staat Uncharted 4: A Thief's End. Nathan Drake is terug in Uncharted 4 en we zullen veel actie en puzzels tegemoet gaan. Uncharted 4 werd uitgsteld naar 2016, maar er is nog geen exacte datum bekendgemaakt. Op de E3 moesten we het doen met een trailer waarin een zinderende achtervolgingsscène te zien was. Wil je weten wat je kunt verwachten van Uncharted 4, lees dan de preview.