Dit is de top 5 E3 games volgens Hugo

Article
dinsdag, 23 juni 2015 om 13:16
xgn google image
Drie dagen lang struinde ik de grote met gamers en airco gevulde beurshallen van de E3 in downtown Los Angeles af om game na game te bekijken. Vaak met een klein half uurtje speeltijd per game om een goede indruk te krijgen van wat we kunnen verwachten zodra het in de winkels ligt. Dit zijn mijn top 5 E3 games voor 2015!
Een vervelende zware taak, dat hoor je wel. Mijn top 5 E3 games is overigens net als de top 5 E3 games van Lars en top 5 E3 games van Rox gebaseerd op de games die ik gezien en/of gespeeld heb, het is dus een selectie uit de selectie die mij toebedeeld werd. Zo heb ik helaas niet de kans gekregen om bijvoorbeeld Rox nummer één Uncharted 4 te bekijken, en evenmin om de nummer één van Lars, Star Wars Battlefront, aan de tand te voelen.
Gelukkig heb ik wel heel veel vette games meegepakt. Dit zijn in mijn ogen de vijf pareltjes die je zeker in de gaten moet gaan houden de komende maanden!

5. Tom Clancy's The Division

Wat een heerlijk titel, en wat ongeloofelijk jammer tegelijkertijd dat we nog tot maart 2016 moeten wachten voordat we er thuis mee aan de slag kunnen. The Division staat al sinds de E3 twee jaar geleden (2013) op verlanglijstjes van vele gamers, en ik kan bevestigen dat je de game daar met een gerust hart kunt laten staan.
Oh en het is overigens niet een van mijn favoriete games omdat ik Rox kneitertjeshard de baas was... Maar wel leuk meegenomen natuurlijk. Wie moest je ook alweer neerschieten Rox? ;)
74113

4. FIFA 16

Ik durf FIFA 16 niet hoger te zetten dan een vierde plek, gezien ik anders iedereen over mij heen krijg want dat is toch 'gewoon maar weer een FIFA'. Nou in mijn ogen dus absoluut niet, wat speelt hij dit jaar lekker zeg. Met veel gameplay verbeteringen, meer ruimte voor skills en een een spel dat veel beter over het volledige veld verdeeld wordt, is FIFA 16 gewoon weer een game om in huis te halen dit najaar!
Brengt mij overigens direct bij PES 2016, die ik ook gecheckt heb op de E3. En wat een bijzonder sterke game is dat ook dit jaar, PES-fans kunnen met een gerust hart FIFA achter zich laten en PES weer gaan oppakken. Als ik een top 10 had gehad, stond PES 2016 daar zonder twijfel in, maar gezien ik zelf - eerlijk is eerlijk - toch een FIFA-fanboy ben, gaat mijn voorkeur nog altijd uit naar FIFA.
74119

3. Deus Ex: Mankind Divided

In een presentie ondersteunt door gameplay van nog geen 30 minuten werd ik helemaal weggeblazen door de nieuwe Deus Ex. De vorige Deus Ex, Human Revolution, heeft de serie weer op de kaart gezet, maar de Deus Ex van dit jaar, Mankind Divided, is wat de makers daadwerkelijk voor ogen hadden. Althans zo komt het op mij over.
Met zieke nieuwe wapens, abilities, de mogelijkheid om op diverse manieren via stealth of guns-blazing de levels te doorlopen en keiharde brute actie is Deus Ex: Mankind Divided een titel om bovenaan je verlanglijstje voor dit najaar te zetten!
74120

2. Battleborn

Wat ben ik blij dat ik deze titel van Rox mocht overnemen - zij zou oorspronkelijk naar deze afspraak toegaan - en wat wat baalt zij als een stekker (klik!). Vooraf had ik weinig van de titel verwacht, ik ben niet per se een Borderlands fan of fan van ontwikkelaar Gearbox. Maar na een strakke, leuke en bovenal enthausiaste presentatie dook ik met een aantal andere journalisten in een multiplayer game met een karakter naar keuze om samen de bad-guys te verslaan, en was ik meteen hooked!
Battleborn komt pas eind 2016, maar zet nu vast onze gamepage in je favorieten om niets, maar dan ook niets van deze titel te missen, want dat wil je niet!
74121

1. Call of Duty Black Ops 3

Sommigen van jullie zijn misschien verrast, Call of Duty fans denken mogelijk 'logisch', maar Call of Duty Black Ops 3 is voor mij de absolute nummer één van de E3. Ik ben er van overtuigd dat Black Ops 3 meer dan voldoende vernieuwing gaat brengen naar de franchise en absoluut niet een zoveelste CoD wordt.
Met een ziekelijk lekkere multiplayer gameplay (lees ook onze special hierover), een singleplayer die 4-player co-op volledig doorgespeeld kan worden en er fucking indrukwekkend uitziet en ook gewoon weer zombies zal bevatten, wordt dit dé najaarsklapper.

Populair Nieuws