Top 10 beste E3 trailers - Schitterende werelden en lompe wapens

Article
dinsdag, 23 juni 2015 om 15:37
xgn google image
We hebben tijdens de E3 persconferentie flink wat trailers voorbij zien komen. Soms kun je door de bomen het bos niet meer zien, maar daar helpen we je een handje bij. Speciaal voor jou is dit de top 10 beste E3 trailers.

10. Dark Souls 3

Dark Souls 3 werd onthuld met zijn trailer tijdens de Microsoft persconferentie. In deze trailer is de sfeer van Dark Souls perfect afgebeeld: donker, luguber en misschien zelfs een beetje angstaanjagend. Vooral wanneer het moment komt dat de enorme reus opstaat, dat is werkelijk een kippenvelmoment en verdient een plek tussen de beste E3 trailers.
73804

9. Rise of the Tomb Raider

Met de E3 kregen we opnieuw de kans om Lara Croft in actie te zien en alle uitdagingen die ze tegenkomt. In Rise of the Tomb Raider is ze opnieuw in de wildernis beland met één doel, weer veilig terug naar huis keren. Je ziet de plaatsen waar ze naartoe reist en dit verschilt van besneeuwde bergtoppen tot een ondergrondse tempel. Met deze mooie locaties komt deze trailer in tussen de beste E3 trailers.
73805

8. Dishonored 2

De allereerste beelden van Dishonored 2 werden op de E3 getoond met hierin meer over onze nieuwe heldin. Je ziet een bizarre wereld met schepsels en modificaties die je nooit voor mogelijk had gehouden. De duistere sfeer en de steampunk stijl van het voorgaande deel zijn weer terug te zien, maar nu met een nieuw verhaal.
73806

7. Metal Gear Solid V: Phantom Pain

Metal Gear Solid V: Phantom Pain kreeg tijdens de E3 niet erg veel aandacht, maar de trailer die werd getoond was in ieder geval wel een plekje tussen de beste E3 trailers waard. Hierin hoor je het verhaal van Snake, een indrukwekkend verhaal. Maar ook zien we meer over de personen die terug zullen komen en wat ons te wachten staat met als afsluiter de boodschap dat de game op 1 september uitkomt.
73808

6. DOOM

De trailer van DOOM zit bordevol met snelle achtie, demonen en het doden daarvan. Het bloed spat in het rond en er is geen ontkomen aan. Dit zal waarschijnlijk de meest bloederige trailer van deze top beste E3 trailers. Wil jij nog eens de meest bloederige momenten zien, bekijk dan de video.
73809

5. Star Fox Zero

Star Fox Zero is een game waar al een tijd op gewacht wordt dus het moment dat deze trailer startte, groeide er een glimlach op het gezicht van fans. In de trailer wordt duidelijk getoond hoe de game nu naar de Wii U komt en dit zo optimaal mogelijk wordt gebruikt. Bekende figuren zijn weer terug te zien, vele ruimteschepen en een drone die ze op hun missie helpt.
73810

4. Call of Duty Black Ops 3 Multiplayer

Deze trailer laat meer zien van de multiplayer en het knalt als het ware je kamer binnen. Je ziet veel snelle actie, gave nieuwe wapens en andere nieuwe features waarmee je jouw tegenstanders kunt uitschakelen. Ook zie je een klein voorproefje van de levels die we tegen zullen komen in de multiplayer. Al deze headshots, explosies en gave wapens bombarderen deze trailer tot één van de beste E3 trailers.
Meer details over de Black Ops 3 multiplayer vindt je in de special.
73811

3. Star Wars Battlefront

Er valt genoeg te zien in de E3 trailer van Star Wars Battlefront wanneer je midden in een gevecht tussen de rebellen en het Empire inspringt. Verder zijn de landreuzen van de partij en vliegtuigen om deze neer te halen. Deze trailer zit bordevol actie, ontploffingen en epische gevechten. En natuurlijk staan Luke Skywalker en Darth Vader hier ook tegenover elkaar.
73813

2. The Last Guardian

The Last Guardian kwam met zijn allereerste gameplay trailer en wat ziet het er mooi uit. The Last Guardian speelt zich af in een schitterende omgeving dat goed vormgegeven is. We hebben lang op The Last Guardian gewacht, de game stond zelfs in de top 5 langverwachte games, maar de release komt toch eindelijk dichtbij. The Last Guardian komt in 2016 uit voor PlayStation 4.
73814

1. Horizon: Zero Dawn

Deze nieuwe game krijgt direct de eerste plaats in deze top 10 beste E3 trailers. Horizon: Zero Dawn is een nieuwe game die werd aangekondigd tijdens de Sony persconferentie. De trailer begint verhalend en er wordt een schets gemaakt van de situatie waarin de game zich afspeelt. Wanneer dit allemaal duidelijk is gaat de trailer geleidelijk over in gameplay en krijg je een idee hoe de game werkt.
Wat vind jij de beste trailer van E3? Laat het ons weten in de comments!