De beste E3 2019 geruchten op een rijtje!

  We zijn slechts enkele maanden verwijderd van E3 2019 en de geruchten rondom dit jaar zijn nu al in volle gang. De geruchtenmolen draait op volle toeren over alles wat we wel niet kunnen verwachten. Dit zijn de beste E3 2019 geruchten op een rijtje!

  XGN

  Als we het hebben over E3 2019 geruchten kun je er vanuit gaan dat er in de duistere krochten van het internet al gesproken wordt over de onderstaande geruchten. Hoe dichter E3 2019 bij ons komt, hoe groter de kans wordt dat je iets over deze games gaat horen. De vraag is of volledige games net als vorig jaar gelekt worden slechts enkele weken voor de beurs begint.

  10. The Avengers Project wordt onthuld

  We beginnen deze lijst met beste E3 2019 geruchten direct met een zoetsappig gerucht om je tanden in te zetten, namelijk de onthulling van The Avengers Project. De game werd officieel al onthuld in 2017 met een korte teaser en sindsdien hebben we helemaal niets meer van de game gehoord. We weten dat de game wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics (bekend van Rise of the Tomb Raider) in samenwerking met Eidos Montreal (bekend van Deus Ex: Mankind Divided), maar daar houdt het ook wel mee op.

  Nu is het alleen zo dat Square Enix recentelijk heeft laten weten dit jaar weer een persconferentie te gaan houden. Nu viel de persconferentie van vorig jaar enigszins tegen wegens de lengte en hoe weinig informatie er nou daadwerkelijk onthuld werd. Hopelijk brengt Square dit jaar zwaarder geschut en dan wel met de onthulling van The Avengers Project.

  9. Animal Crossing Switch

  Naast de onthulling van The Avengers Project draait de geruchtenmolen ook een tikkeltje harder wegens Nintendo. Vorig jaar werd namelijk bekendgemaakt dat Animal Crossing in 2019 nog naar de Nintendo Switch zou komen, maar tot nu toe hebben we nog niets van de game vernomen. Er zijn alleen flink wat redenen om te geloven dat de game uit de doeken gedaan wordt tijdens E3 op basis van eerdere jaren.

  Nintendo heeft de laatste jaren ervoor gekozen om haar E3-booth om te toveren tot een levensechte locatie uit een game. Zo werd in 2017 New Donk City nagebouwd en was Super Smash Bros Ultimate het thema van 2018. Dit jaar wordt verwacht dat het Animal Crossing is, waarbij we op bezoek kunnen bij Tom Nook, Isabelle en alle andere troeteldieren uit de bekende reeks. Het is daarom zeker één van de beste E3 2019 geruchten.

  8. Watch_Dogs 3 onthuld

  Eén van de andere beste E3 2019 geruchten is de onthulling van Watch_Dogs 3. Er wordt al maanden gespeculeerd over de release van de game en de mogelijke setting. De game zou namelijk in Londen plaatsvinden en verwacht wordt dat de release dit jaar nog plaats gaat vinden. De game moet alleen eerst nog wel even aangekondigd worden.

  Het gerucht gaat dan ook dat dit tijdens E3 2019 zal gebeuren, zoals vorig jaar Assassin’s Creed Odyssey werd onthuld. Die game werd alleen enkele dagen voor de persconferentie van Ubisoft gelekt. Nu maar hopen dat dit niet het geval wordt voor Watch Dogs 3, want dat zou de verrassing mooi verpesten.

  7. De terugkeer van Fable

  Niet alleen gaan we tijdens E3 2019 de terugkeer van Watch_Dogs zien, want als we de geruchten mogen geloven keert Fable ook terug. Het zou moeten gaan om de officiële onthulling van Fable 4. Eurogamer meldde in januari al dat Fable terug zou keren en het is niet vreemd om te denken dat dit tijdens E3 zou gaan gebeuren.

  Microsofts Phil Spencer heeft al aangegeven dat het bedrijf van plan is om flink uit te pakken tijdens de beurs dit jaar. Niets zou fans blijer maken dan de onthulling van een nieuwe Fable-game en dus lijken de puzzelstukjes op hun plek te vallen. Nu alleen hopen dat Fable-ontwikkelaar Lionhead ook weer een nieuw leven ingeblazen wordt, want dan zouden fans een traantje van vreugde wegpinken.

  Warner Bros.

  6. De onthulling van de Harry Potter RPG

  Ook fans van Harry Potter kunnen dit jaar mogelijk een traantje wegpinken als we de geruchten mogen geloven. De kans is namelijk groot dat de gelekte Harry Potter-RPG onthuld gaat worden dit jaar. Vorig jaar werden de eerste beelden van de game gelekt en die zagen er ontzettend goed uit.

  Het speelbare personage dat we in de beelden zagen was lekker op Hogwarts bezig met het uitspreken van een aantal vloeken en bezweringen. De beelden zijn inmiddels verwijderd door Warner Bros en dat spreekt natuurlijk boekdelen over dat de beelden nog niet uitgebracht mochten worden. Hopelijk zien we tijdens E3 2019 meer van de game, want wie heeft er nou geen zin om lekker te toveren?

  5. Final Fantasy VII Remake

  Op de vijfde plek in onze lijst met beste E3 2019 geruchten staat Final Fantasy VII Remake, een game die we voor het eerst in 2015 zagen. Inmiddels zijn we vier jaar verder en heeft de game nog steeds niet het daglicht gezien. Gelukkig is game-regisseur Tetsuya Nomura nu eindelijk klaar met Kingdom Hearts III en kan hij zich volledig storten op de remake van FF7.

  Daarnaast gaat Square dus wederom een persconferentie houden tijdens E3, dus het is niet gek om de game te verwachten. Laat het nou ook nog eens zo zijn dat er een Final Fantasy VII concert plaatsvindt in Los Angeles, enkele dagen voor E3. Alle pijlen lijken te duiden op Final Fantasy VII Remake tijdens E3 2019 en dat maakt het zeker één van de beste E3 2019 geruchten.

  4. Een nieuwe Splinter Cell game

  De geruchtenmolen draait nog steeds als het op de onthulling van een nieuwe Splinter Cell-game gaat. Vorig jaar ging het gerucht ook al en als je naar dat artikel kijkt, zie je dat het gerucht op precies dezelfde plek staat. Toen stond de game er in wegens het Walmart lek dat het bestaan van de game lekte. Een aankondiging bleef alleen uit.

  Misschien dat Walmart gewoon een beetje te voorbarig was en de aankondiging een jaartje later pas komt. De laatste Splinter Cell was Blacklist en kwam inmiddels alweer zes jaar geleden uit. Volgens Yves Guillemot, directeur van Ubisoft, wordt er wel over de serie gesproken en dus is er hoop. Vandaar dat het één van de beste E3 2019 geruchten is.

  3. Rocksteady onthult een nieuwe game

  Het brons in onze beste E3 2019 geruchten gaat naar ontwikkelaar Rocksteady die mogelijk haar nieuwe game gaat onthullen dit jaar. De studio achter de Batman Arkham-games bracht voor het laatst in 2015 een grote AAA-game uit in de vorm van Batman: Arkham Knight. Sindsdien kwam er nog een VR-game over de vleermuisman, maar de aankondiging van een grote, nieuwe titel bleef uit.

  Daar moet volgens de geruchten verandering in komen dit jaar, want uit een nieuwe vacature blijkt dat de studio zich aan het voorbereiden is op een marketingcampagne. Dat moet natuurlijk voor een nieuwe game zijn en de verwoording geeft zelfs nog wat meer details vrij. Het betreft een “very high profile AAA-game franchise” en daarom wordt er gedacht dat het om een nieuwe Batman-game gaat.

  2. Nintendo Switch Mini en/of Pro onthulling

  Op de tweede plaats in onze lijst met beste E3 2019 geruchten staat de mogelijke onthulling van niet één, maar twéé nieuwe varianten van de Nintendo Switch. Verwacht wordt namelijk dat de hybride console van Nintendo niet alleen een kleiner (en goedkoper) broertje gaat krijgen, maar ook een grote en sterkere broer. De vraag is alleen of beide varianten onthuld gaan worden tijdens E3.

  Er gaan namelijk geruchten dat de goedkopere Nintendo Switch Mini mogelijk al uitgebracht zal worden in juni. Aangezien E3 2019 pas halverwege juni plaatsvindt, zou het dan ook een beetje vreemd zijn om het systeem te onthullen en vervolgens gelijk uit te brengen. De krachtigere Nintendo Switch Pro zal pas een stuk later verschijnen en daarom ligt de onthulling van deze variant het meest voor de hand.

  XGN

  1. Twee next-gen Xbox consoles

  Het sappigste E3 2019 gerucht hebben we natuurlijk voor het laatst bewaard en dat betreft de next-gen consoles die Microsoft dit jaar mogelijk gaat onthullen tijdens de beurs. Het is een gerucht dat nog sappiger is dan een overrijpe peer, want er wordt al maanden gesproken over Project Scarlett. Het project zou namelijk twee next-gen consoles betreffen die onder de codenamen Anaconda en Lockhart door het leven gaan.

  De Anaconda moet de krachtigere van de twee consoles worden en zal dan ook de meeste knaken gaan kosten. De Lockhart daarentegen wordt het goedkopere instapmodel dat net zo krachtig of zelfs iets krachtiger wordt dan de Xbox One X. Wanneer de release van de twee consoles plaats zal gaan vinden is ook nog een groot mysterie, maar de geruchten wijzen naar het einde van 2020.

  De beste E3 2019 geruchten zijn niet mis!

  Als de beste E3 2019 geruchten nu daadwerkelijk waargemaakt worden, staat er een prachtige E3 op de planning. De vraag is maar of dat gaat gebeuren. Je zou kunnen kijken wat we van E3 2019 verwachten om erachter te komen welke geruchten de grootste kans hebben om waarheid te worden en ook hebben we geschreven over de E3 2019 games die we willen zien! E3 2019 vindt dit jaar plaats in Los Angeles van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni.

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.