De E3 2019 verwachtingen van de XGN redactieleden

  Tijdens de aankomende E3 kunnen we weer een hele bulk aan game gerelateerde aankondigingen verwachten. Iedereen heeft wel een stille hoop voor de onthulling van die ene game of dat stukje hardware. De XGN redactie is hier geen uitzondering op. In deze special doen we onze E3 2019 verwachtingen uit de doeken.

  Over ongeveer een maand gaat E3 2019 van start en dat betekent dat mensen een hoop wensen en verwachtingen uiten. Wij als XGN redactie horen daar uiteraard bij en hieronder kan je lezen wat de verschillende redactieleden op het evenement willen zien.

  Mari Stas

  Ik hoop tijdens de E3 eindelijk iets te zien van Halo Infinite. Een toffe trailer, concrete plannen, noem het maar op. Stiekem hoop ik ook dat ze een releasedatum geven die nog in dit jaar ligt. We moeten afwachten, maar ik vind dat het inmiddels wel weer tijd is voor een nieuw Halo avontuur.

  Nick Groenen

  Voor E3 2019 hoop ik vooral op een nieuwe originele franchises van Xbox. Iets op het niveau van The Last of Us. Al jaren is het Halo, Gears en Forza en op zich is dat prima, want het zijn stuk voor stuk top games. Het wordt alleen eens tijd voor iets nieuws.

  Daarnaast hoop ik dat we een uitgebreide Halo Infinite trailer krijgen die ons de campaign, multiplayer en misschien zelfs wel een Firefight modus laat zien. Als laatste zou een volledige remake van Star Wars: Knights of the Old Republic zeker niet verkeerd zijn.

  Rick Dijs

  Ik hoop natuurlijk op meerdere toffe aankondigingen zoals bijvoorbeeld Ken Levine’s nieuwe game, een nieuwe BioShock of de release van Cyberpunk 2077. Ik hoop het meeste om iets van een nieuwe Splinter Cell game te zien. Ubisoft is een ander pad ingeslagen met de laatste titels, maar een terugkeer naar Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory zou ik echt ontzettend gaaf vinden.

  Sonja van der Meer

  Ik acht de kans klein dat de twee games waar ik graag iets over wil zien op de E3 zijn, maar
  dat weerhoudt mij er niet van om te hopen. Dit jaar hoop ik meer te zien van The Last of Us Part 2 (het liefst de releasedatum!). De kans daarop is alleen klein, omdat Sony niet op het evenement aanwezig is.

  Daarnaast hoop ik iets meer te horen over The Elder Scrolls VI. Aangezien Bethesda eerst nog werkt aan Starfield zie ik dat ook niet snel gebeuren. Op hoop van zegen dan maar!

  Marcus Talens

  Zoals altijd heb ik vooral belangstelling voor Nintendo’s E3 vertoning. Dat betekent alleen wel dat we het hebben over een bedrijf dat vaak moeilijk te voorspellen is. Ik denk dat een grote hoeveelheid aan Super Mario Maker 2 gameplay bijna voor zich spreekt. Er zal vast veel te zien zijn van games die dit jaar nog uitkomen, maar onthullingen voorspellen is bijna onmogelijk.

  Wat ik graag zou willen zien tijdens de E3 Nintendo Direct is variatie. Vorig jaar waren er opvallend veel RPG's en bijna de helft van de presentatie ging naar Super Smash Bros. Ultimate. Ik hoop dat we dit jaar meer games en meer verschillende soorten games gaan zien.

  Kevin van den Essen

  De laatste twee E3's hoopte ik eindelijk iets te zien van een Star Wars-game uit de koker van EA. Beide keren ben ik zo hard teleurgesteld dat zelfs Star Wars Jedi: Fallen Order me zo onderhand wel gestolen kan worden. Nee, Star Wars verwachtingen voor E3 2019 heb ik al lang laten varen. Ik wil liever naar een ander melkwegstelsel hier ver vandaan.

  Ik hoop dat Nintendo dit jaar eindelijk met een nieuwe F-Zero game op de proppen komt. Na 16 jaar wordt het wel weer eens een keer tijd voor een nieuw deel. Zo niet, dan geef ik mezelf wel een Falcon Punch en vul ik de F-Zero banen uit Mario Kart 8 met mijn bloed en tranen.

  XGN

  Theo Weber

  Ik hoop dat tijdens de vele presentaties ineens de heren van Microsoft én Sony het podium betreden. Ik zie het voor me dat ze vertellen dat ze met de nieuwe hardware iets unieks gaan doen. Wat volgt is een presentatie waarin ze aankondigen dat er vanaf de volgende generatie consoles ondersteuning geboden wordt voor cross-platform multiplayer. Als dat gebeurt, gaat zowel bij de E3 als bij heel veel streamers over de hele wereld het dak eraf.

  Luuc ten Velde

  Ik verwacht eigenlijk verschillende dingen van E3 dit jaar, maar misschien denk ik een beetje te groot. Ik verwacht namelijk veel van zowel Microsoft als Nintendo nu Sony heeft besloten om dit jaar over te slaan.

  Van Microsoft verwacht ik de onthulling van hun volgende generatie console door middel van een kleine teaser, met later in het jaar (of misschien pas volgend jaar) een grootschalige onthulling. Van Nintendo verwacht ik ook onthullingen op het gebied van hardware in de vorm van de Mini en Pro varianten.

  Als we het over games hebben, verwacht ik meer info van Cyberpunk 2077, Halo Infinite en Gears 5. Die eerste twee komen gegarandeerd naar de beurs dit jaar en die laatste staat nog steeds gepland voor dit jaar. Ik zou ook meer willen weten over The Outer Wolds aangezien die dit jaar nog uit moet komen en de game mijn interesse heeft.

  E3 2019 verwachtingen van de XGN redactie

  Dit waren de E3 2019 verwachtingen van de XGN redactie. Wat zijn jouw hopen en verwachtingen voor E3 2019? Laat het ons in de reacties hieronder weten!

  Gears 5

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.