De 10 beste E3 2019 games die tijdens de beurs worden verwacht!

  Dit zijn de tien beste E3 2019 games die je kunt verwachten in juni dit jaar. De dagen tot E3 2019 beginnen langzaam maar zeker af te nemen en dat betekent dat lekken links en rechts beginnen op te duiken. De tien beste E3 2019 games zetten we voor je op een rijtje, zodat je weet wat je kunt verwachten.

  Aangezien er officieel nog maar weinig bekend is gemaakt over de beste E3 2019 games zal je een aantal titels vinden op basis van geruchten die circuleren. Dat wil niet zeggen dat deze games niet aanwezig zullen zijn. Sterker nog, het feit dat er nu al over deze games gesproken wordt, kun je zien als een indicatie dat de game wel degelijk aanwezig zal zijn in juni.

  10. Star Wars Jedi: Fallen Order

  Deze lijst met beste E3 2019 games beginnen we met een game die voor het jaar om is en dat is Star Wars Jedi: Fallen Order. Deze game werd vorig jaar tijdens E3 2018 aangekondigd door Vince Zampella, baas van Respawn Entertainment, tijdens EA Play, het evenement dat EA organiseerde rondom E3. Toen werden er nog geen beelden getoond van de game, maar daar moet dit jaar tijdens E3 2019 verandering in komen.

  EA heeft namelijk al laten weten dat de game eind dit jaar in de winkel verkrijgbaar moet worden en voor die tijd moet de game wel eerst getoond worden. Star Wars is namelijk net iets te groot om zomaar uit het niets uit te brengen zoals EA en Respawn deden met Apex Legends. De game wordt officieel dan ook al onthuld op 13 april tijdens Star Wars Celebration en de volgende stap is dan natuurlijk logisch: E3 2019.

  9. Geheime Square Enix game

  Er staan niet alleen maar aangekondigde games op deze lijst met beste E3 2019 games die worden verwacht, want Square Enix zou in het geheim bezig zijn met een nieuwe game. Deze mysterieuze game moet voor E3 2019 aangekondigd worden en moet voor maart 2020 uitkomen. De kans is dat de game dan ook aanwezig is tijdens E3 2019 is vrij groot en daarom staat de mysterieuze titel in dit lijstje met beste E3 2019 games om naar uit te kijken.

  Om welke game het precies gaat is nog niet duidelijk, maar er zijn wel een aantal mogelijke kandidaten. Zo is er het mysterieuze Avengers Project dat een aantal jaar geleden werd onthuld. Sindsdien werd er niets meer vernomen van de game en daar zou tijdens E3 2019 dus best verandering in kunnen komen. Een andere mogelijke kandidaat is een volledig nieuwe Final Fantasy-game, maar aangezien er nog een andere grote FF-game op de planning staat is die kans vrij klein.

  8. Animal Crossing

  Dit jaar staat er een nieuwe Animal Crossing op de planning voor de Nintendo Switch en dat is dan ook de volgende titel in deze lijst met beste E3 2019 games die je kunt verwachten. Het is sinds de aankondiging van de game ontzettend stil geweest en de kans dat de game voor E3 2019 uit wordt gebracht is vrij onwaarschijnlijk. Het ziet er daarom naar uit dat de game pas tijdens E3 in het spotlicht zal staan.

  Dit is overigens best logisch als je kijkt naar de manier waarop Nintendo jaarlijks haar E3-ruimte inricht. De afgelopen jaren werd de beursplek van Nintendo ingericht op basis van een game die later dat jaar zou verschijnen. Zo was het thema van 2018 Super Smash Bros Ultimate en werd New Donk City nagemaakt in 2017. Voor 2019 ligt het voor de hand om het dorpje uit Animal Crossing na te bouwen aangezien dat esthetisch passend is en het één van de grote games is (samen met Pokémon) die Nintendo later dit jaar uit wil brengen.

  7. The Outer Worlds

  Dit jaar zal The Outer Worlds verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Het is den nieuwe sc-fi RPG van Obsidian Entertainment, de makers van Fallout: New Vegas, die werd aangekondigd tijdens The Game Awards 2018. Sinds de aankondiging zijn de makers terug in hun hol gekropen om verder te werken aan de game voordat deze dit jaar verschijnt. Nu dat de studio wordt beheerd door Microsoft lijkt het voor de hand te liggen dat de game tijdens E3 2019 tijdens de Microsoft presentatie getoond zal worden.

  Microsoft heeft op het moment immers niet zoveel grote titels om de show mee te stelen en The Outer Worlds is één van de games waarmee ze dat zeker kunnen doen. Daarnaast zien we wel vaker dat een game begint aan haar marketingcampagne vanaf E3 tot aan de releasedatum (denk aan Fallout 4). De eerste trailer liet goed zien wat de setting van de game is en E3 is de perfecte gelegenheid om precies te laten zien hoe de gameplay zal zijn. Het is dan ook zeker één van de beste E3 2019 games die je kunt verwachten en al helemaal aangezien het één van de beste 2019 games is om naar uit te kijken.

  6. Final Fantasy VII Remake

  Het lijkt al een eeuw geleden sinds we voor het laatst iets vernomen hebben van de Final Fantasy VII Remake, maar daar komt dit jaar mogelijk verandering in. De remake van de klassieke Final Fantasy-game is namelijk één van de beste E3 2019 games om te verwachten en met goede reden. Kingdom Hearts III is nu eindelijk uitgebracht en dat betekent dat regisseur Tetsuya Nomura zijn aandacht nu volledig kan richten op de remake.

  Aangezien Square Enix sinds de onthulling in 2015 tijdens E3 wat problemen heeft gehad met de ontwikkeling, is E3 2019 de perfecte plek om fans te laten zien dat de ontwikkeling van de game weer de goede kant op gaat. Wat de onthulling tijdens E3 alleen maar aannemelijker maakt, is dat Square dus van plan is om een grote game uit te brengen voor 2020. Het zou dus maar zo kunnen dat de mysterieuze game waarover we eerder al spraken de remake is. De tijd zal het ons leren.

  5. Pokémon Sword & Pokémon Shield

  Vadertje tijd zal ons ook leren wanneer de nieuwe Pokémon-games, Sword en Shield, uitkomen. De verwachting is dat de releasedatum vlak voor of tijdens E3 2019 bekendgemaakt gaan worden. Als we kijken naar voorgaande jaren zal de releasedatum een paar weken voor E3 2019 aangekondigd worden, gevolgd door een aantal nieuwe Pokémon tijdens E3 en wat nieuwe gameplay. Dit was zowel het geval voor Pokémon Sun/Moon en Pokémon X/Y.

  Over Shield en Sword zijn nog maar weinig details bekendgemaakt, want voor nu weten we alleen de titels, starters en de nieuwe regio, Galar. Er werd ook enige indicatie gegeven voor wanneer de games uitgebracht zouden worden, eind 2019, maar dat is niet heel specifiek. Verwacht dan ook een Pokémon Direct in mei met de releasedatum, gevolgd door nieuwe beelden en Pokémon tijdens E3. Het is in ieder geval zeker dat het één van de beste E3 2019 games is om naar uit te kijken op basis van de eerste beelden.

  4. Borderlands 3

  Een andere game waar die we zeker in het rijtje van beste E3 2019 games om naar uit te kijken kunnen scharen is Borderlands 3. Het bestaan van de game is één van de slechtst bewaarde geheimen in de game-industrie en het gerucht gaat dat de game eerder vroeg dan laat aangekondigd gaat worden. Misschien zelfs al voor E3 2019.

  Mocht dit wel gebeuren is het vrij logisch om de game ook naar E3 2019 te brengen aangezien er al jarenlang reikhalzend wordt uitgekeken naar een derde deel in de bizarre RPG-shooter. Zelfs als de game voor E3 niet wordt onthuld, kan de game verwacht worden aangezien Gearbox Software de laatste tijd niet bepaald smakelijk in het nieuws is verschenen. De aankondiging van het derde deel zou goed helpen in het vergeten van het slechte nieuws en reden geven om weer te lachen bij het horen van de naam Gearbox.

  3. Halo Infinite

  Zoals je al hebt gemerkt is er veel onzekerheid over een flink aantal games die mogelijk wel of niet naar E3 2019 komen. Dat is niet het geval voor Halo Infinite, want Microsoft heeft bevestigd dat de game zeker weten te zien is tijdens E3 2019. Dit feit alleen al is reden om de game hoog te plaatsen in onze lijst met beste E3 2019 games die worden verwacht.

  Van Halo Infinite weten we namelijk nog vrij weinig aangezien de game tot nu toe alleen een korte teaser heeft die de helm van Master Chief toont. Deze teaser werd vorig jaar tijdens E3 2018 onthuld, maar sindsdien hebben we vrij weinig van de game gehoord. Het enige wat we weten is dat de game een spirituele reboot moet worden voor de legendarische reeks.

  2. Cyberpunk 2077

  Halo Infinite is niet de enige game waarvan is bevestigd dat deze naar E3 2019 gaat komen, want Cyberpunk 2077 is ook van de partij. Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED heeft namelijk laten weten dat ze hun volgende grote game naar Los Angeles gaan brengen dit jaar. Aangezien er al jaren op deze game gewacht wordt, is het zeker één van de beste E3 2019 games om naar uit te kijken.

  In 2018 was de game alleen te zien achter gesloten deuren tijdens zowel E3 als gamescom en werd er pas later in het jaar een officiële onthulling gedaan die gameplay toonde. Deze werd op het internet goed ontvangen en smaakte naar meer. De verwachting is dat er meer gaat komen tijdens E3 2019 en daar kunnen we nu al niet op wachten.

  Cyberpunk 2077 komt uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  XGN

  1. Next-Gen games en consoles

  Er kan er maar één de beste zijn en het is niet zo verwonderlijk dat op de eerste plaats in dit rijtje met beste E3 2019 games de volgende generatie aan games staat. Die worden mogelijk namelijk al onthuld tijdens E3 2019 samen met de next-gen consoles. Microsoft zou namelijk van plan zijn om haar volgende generatie consoles tijdens E3 te onthullen.

  Je leest het inderdaad goed: consoles. Microsoft gaat volgens de geruchten meerdere consoles onthullen tijdens E3 en dat gaat natuurlijk gepaard met een next-gen games. Zo wordt er bijvoorbeeld gespeculeerd dat Halo Infinite op de volgende generatie uitkomt en aangezien die game bevestigd is, lijkt de volgende generatie nu dus echt voor de deur staan.

  De 10 beste E3 2019 games die we willen!

  Dit zijn de beste E3 2019 games die je kunt verwachten tijdens de beurs juni. Dit jaar zal E3 plaatsvinden van 11 tot en met 14 juni in Los Angeles. Zeker weten doen we het natuurlijk niet, dus neem de lijst wel met een korreltje zout terwijl je uitkijkt naar de bovenstaande games!

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.