Het nieuws werd bekendgemaakt via een trailer voorafgaand aan de Xbox E3 presentatie. In de trailer zien we de eerste beelden van Halo Infinity, die hierboven terug te zien zijn.

Halo Infinite trailer

Tijdens het zien van de trailer zien we een heleboel landschappen. We kunnen heel ver voor ons uitkijken en alles ziet er prachtig uit. Microsoft laat ons even in de waan naar welke game we eigenlijk zitten te kijken, maar dan wordt het duidelijk. De bekende helm van de Master Chief verschijnt in beeld en al snel komt de titel Halo Infinite op het scherm.

Eerder waren er al geruchten dat Halo Infinite tijdens de E3 zou worden aangekondigd. Met deze nieuwe presentatie is het nu werkelijkheid geworden. Er is nog vrij weinig over de titel bekend behalve dat deze op een gloednieuwe engine draait, maar we kunnen in ieder geval al onze eerste indrukken opdoen door middel van de reveal trailer die je bovenaan deze pagina terugvind.

Populaire serie

Halo games worden altijd erg goed ontvangen. In de Halo 5 review werd al duidelijk dat je in deze games lekker weg kunt knallen. Nadat deze game maar liefst een 8.0 wist te scoren, liggen de verwachtingen voor Halo Infinite wederom erg hoog.

Waarschijnlijk laat de game wel nog een tijdje op zich wachten. Een datum werd nog niet onthuld, dus een release zal pas ergens eind 2019 of later komen.