Waar het eerst leek alsof Isabelle enkel als personage in Super Smash Bros. zou verschijnen, konden Animal Crossing fans hun vreugde niet meer op. Er komt namelijk een nieuw deel in de serie naar de Nintendo Switch. De laatste echte Animal Crossing game was New Leaf op de Nintendo 3DS. Veel fans hoopten dat dit avontuur vol vrolijke dierenvriendjes ook naar de Nintendo Wii U zou komen, maar na jaren van hopen werden ze enigszins teleurgesteld met de release van het partyspel Animal Crossing Amiibo Festival.

Nu is het in ieder geval zeker dat Animal Crossing de Nintendo Switch niet over zal slaan. Nintendo werkt momenteel aan een titel waarvan momenteel nog weinig bekend is, behalve dat hij ergens in 2019 naar de markt zal komen. Het is momenteel nog gissen wat voor nieuwe dingen deze Animal Crossing game zal brengen, maar het is in ieder geval zeker dat je volgend jaar weer schulden kunt afbetalen, je huis kunt inrichten en veel meer.

Animal Crossing Switch release

Al een lange tijd kijken fans uit naar nieuwe Animal Crossing release voor de Nintendo Switch. Eerder schreven wij al een artikel waarom de Nintendo Switch een Animal Crossing game nodig had. Bovenaan deze pagina vind je de trailer terug die tijdens de Nintendo Direct werd getoond.

Animal Crossing moet in 2019 voor de Nintendo Switch verschijnen.