Top 5 beste E3 2018 verrassingen tot nu toe

  Dit zijn de vijf beste E3 2018 verrassingen tot nu toe! E3 2018 is begonnen en de persconferenties zijn alweer bijna voorbij. De persconferenties die tot nu toe geweest zijn, brachten wel een aantal leuke verrassingen mee.

  Dit zijn de spectaculaire momenten tijdens de persconferenties die we niet zagen aankomen. Het kan een nieuwe game zijn, samenwerking tussen twee bedrijven of iets anders geks. We zagen deze vijf E3 2018 verrassingen in ieder geval niet aankomen.

  5. Trials Rising naar de Switch

  Je bent uit het juiste hout gesneden als je een game onthult door met een cross motor de zaal in komt rijden. Dit is precies wat Ubisoft deed om een nieuwe game aan te kondigen. Trials Rising werd uit de doeken gedaan en komt naar meer consoles dan je denkt.

  De game komt namelijk ook naar de Nintendo Switch en dat is de grootste verrassing van allemaal. De game komt gelijktijdig uit met andere platformen in februari 2019. Voor het zover is, komt er nog wel een Trials Rising beta, maar of die naar de Switch komt is nog niet bekend.

  4. Star Fox komt naar Starlink: Battle for Atlas

  Doe een ‘Barrel Roll’ inderdaad, want Star Fox is terug! Het is alleen niet in zijn eigen game, want Fox maakt zijn opwachting in de nieuwe Ubisoft game, Starlink: Battle for Atlas. Tijdens de Ubisoft persconferentie kwam de verrassing door middel van een trailer die ons allemaal even aan het hoofd deed krabben.

  Dit kon namelijk maar zo betekenen dat Star Fox ook naar de PlayStation 4 en Xbox One zou komen. Hier werd alleen al snel antwoord op gegeven, want Star Fox zit alleen in de Nintendo Switch versie. De aankondiging was compleet toen Yves Guillemot, directeur van Ubisoft, Shigeru Miyamoto een schaalmodel van het schip overhandigde. Het enthousiasme spatte ervan af en de verrassing was geslaagd.

  3. Resident Evil 2 Remake

  De echte detectives onder ons zagen vanaf het eerste moment dat de trailer begon dat we hier te maken hadden met een game die op de RE Engine draaide. Toen vervolgens de originele PlayStation gesignaleerd werd, was het feest compleet. Het moest wel de Resident Evil 2 Remake zijn.

  Het mocht zo zijn en toen de trailer eindigde tijdens de Sony persconferentie was het feest compleet. Niet alleen zag de game er goed uit, maar er was ook gelijk een releasedatum. Vanaf 25 januari 2019 kun je al uit de voeten met Resident Evil 2 en het kwam als een complete schok.

  2. Remedy kondigt Control

  Sony hield meer verrassingen dit jaar tijdens de E3, want met een bizarre trailer werd Control aangekondigd. Niet alleen waren de beelden van de game intrigerend, maar het was voornamelijk de ontwikkelaar die als een verrassing kwam. Remedy Entertainment ontwikkelt de game.

  Remedy is natuurlijk de studio wiens laatste game de Xbox One exclusieve game Quantum Break was. Daarvoor maakte de studio ook Alan Wake. Remedy is terug met Control die exclusief op de PlayStation 4 en PC uitkomt in 2019.

  1. Starfield & The Elder Scrolls VI

  Bethesda leverde dit jaar wederom een goede persconferentie aan en wist iedereen te schokken met het einde. Twee grote nieuwe games van Bethesda Game Studios werden aangekondigd. Een compleet nieuwe IP in de vorm van Starfield en het vervolg op The Elder Scrolls V: Skyrim.

  Starfield & The Elder Scrolls VI werden beide met een korte teaser trailer getoond. Dit was alleen niet het enige, want Todd Howard, regisseur van Fallout 4 en Skyrim onthulde namelijk voor welke systemen de games uitkomen. De volgende generatie consoles en dat was de grootste van de E3 2018 verrassingen van allemaal.

  Dit zijn de beste E3 2018 verrassingen tot nu toe!

  Dit zijn de beste E3 2018 verrassingen die ons hart sneller deed kloppen. Alle persconferenties zijn geweest op één na. Vanavond sluit Nintendo namelijk de persconferenties af. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de gamingbeurs in Los Angeles te missen!

  Trials Rising

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.