FIFA 19 Champions League komt er aan en dit willen we zien!

Article
maandag, 18 juni 2018 om 15:48
xgn google image
Een tijdje geleden maakte Konami bekend dat de samenwerking tussen het bedrijf en de UEFA zou stoppen. Het duurde niet lang of de link naar een FIFA 19 Champions League modus was gelegd. Nu het zeker is dat EA de rechten heeft, zijn dit vijf dingen die wij willen zien gebeuren met het kampioenenbal!

Een realistische carrière

Fans van de carrière \modus schreeuwen al sinds jaar en dag dat EA meer aandacht aan de modus moet geven. Nu was daar vorig jaar het face to face onderhandelen met de manager als je een speler wilde kopen, maar dit is nog lang niet genoeg.
Dit jaar kan EA op het gebied van realisme een nog grotere slag slaan, namelijk door de Champions League een belangrijke rol te laten spelen in deze singleplayer modus. Op dit moment lijken de doelstelling die jij krijgt als manager namelijk bijzaak en gaat het er meer om of jij een beetje aan de voorwaarden als manager voldoet.
Tijd om deze doelstellingen dit jaar op de schop te gooien en het toernooi van de grootste ploegen een belangrijk onderdeel te maken. Ben je manager van Real Madrid en word je in de kwartfinale uitgeschakeld door rivaal Barcelona? Dan zit je als manager direct op de schopstoel.
134180

De Europa League

We mogen het kleinere broertje van de cup met de grote oren allerminst vergeten! Een avontuur in de Europa League kan net zo leuk zijn, zeker als je met een Eredivisie ploeg eens ver zou willen komen in een Europese Competitie.
Het is dan ook zaak dat EA ervoor zorgt dat de Europa League geen ondergesneeuwde competitie wordt, want als je in de groepsfase van de Champions League derde wordt dan is de Europa League nog een schrale troost.
134183 1

Herschrijf geschiedenis

Er is een tijd geweest op FIFA dat je echte gebeurtenissen in het voetbal kon naspelen en overdoen. Bijvoorbeeld in FIFA World Cup 2010, waar je bijna elke wedstrijd op een bepaald gebied kon overdoen. Om dan maar meteen het pijnlijkste moment erbij te pakken: de finale. Nederland staat met 1-0 achter en van overmaat tot ramp krijgt Johnny Heitinga nog een rode kaart, aan jou de taak om de 10 Oranje Leeuwen alsnog als winnaar van het veld te laten stappen.
Nu kun je ervoor kiezen om het op niveau amateur te doen of op legendarisch, die keuze is aan jou. Hoe hoger het niveau, hoe groter de beloning. Nu zou het fantastisch zijn als we ook zoiets zouden krijgen met de FIFA 19 Champions League modus, waarmee je bijvoorbeeld beloningen voor FUT kunt verkrijgen.
134189

Meer ploegen

Ieder jaar spelen er weer ploegen mee in de Champions League waarvan je misschien nog nooit hebt gehoord. Uit een of andere uithoek van Bulgarije duikt er ineens een team op dat zich mag meten met de grote jongens in de groepsfase.
Nu heeft EA voor dit soort ploegen de rechten niet, dus worden er andere teams voor in de plaats gedaan. Zo kan deze Bulgaarse ploeg bijvoorbeeld automatisch ingeruild worden voor een club als Feyenoord. Sorry fans van Feyenoord, maar de Rotterdamse club heeft zich niet gekwalificeerd voor het kampioenenbal dus hoort dit jaar niet thuis in de competitie. Tijd dus voor EA om meer rechten van teams te verkrijgen!

134190

Voorrondes

Iets wat je met meer gelicenseerde teams kan doen in de FIFA 19 Champions League modus, zijn grote voorrondes. Als je kijkt naar een spel als Football Manager, dan zie je dat alle wedstrijden vanaf de eerste voorrondes tot de finale worden gesimuleerd door het spel.
Hoe mooi zou het zijn als je in FIFA deze voorrondes ook moet spelen? Het maakt de carrière modus in ieder geval een stuk spannender. Stel je voor je wordt met AZ tweede in de Eredivisie, dan heb je daar heel het jaar met man en macht voor gevochten. De droom van de Champions League moet jij als manager dan levend zien te houden door er niet in de voorrondes uit te vliegen.

FIFA 19 Champions League

Begin maar alvast met het maaien van de digitale grassprieten, want wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de Europese topteams in de Champions League. Wij hopen in ieder geval dat deze vijf dingen van de partij zijn bij de modus, het zou het namelijk nog leuker maken!

Populair Nieuws