Beste E3 2018 compilatie video's - Grappige samenvattingen van de E3

  De E3 heeft een heleboel getoond. Dan is het fijn om toch even een samenvatting voorgeschoteld te krijgen. Dit gebeurt door compilaties en memes. Dit zijn de beste E3 2018 compilatie video's die de E3 samenvatten en je laten lachen.

  XGN

  We starten deze lijst met een video van het officiële Microsoft account. Daarna volgen er andere compilatie video's die zeker de moeite waard zijn om even terug te kijken.

  Het beste op Microsoft!

  Microsoft wil over duidelijk naar voren brengen dat alle games het beste eruit zien en het beste spelen op de Xbox One. Niet alleen werd het tig keer geroepen tijdens de presentatie, ook in haar eigen compilatie video moet het toch weer even naar voren komen.

  Zo wil Microsoft flink uithalen naar de concurrentie. Binnen minder dan 3 minuten wordt de hele persconferentie samengevat. Dat is toch anderhalf uur minder dan het koste om precies hetzelfde nieuws onder de aandacht te brengen dan de E3 persconferentie zelf.

  Youtube

  Woooooow Halo!

  Tijdens de E3 werd de nieuwe Halo Infinite aangekondigd. Het lijkt erop dat dit een tof spel gaat worden en veel fans kijken dan ook uit naar deze nieuwe Halo game.

  De reacties van een heleboel fans werden samengevat in deze Halo Infinite compilatie. Zo zien we iemand als een meisje giechelen wanneer de Halo Marines worden getoond en is het duidelijk dat veel mensen mind blown zijn door deze aankondiging. Een van de fans zegt zelfs: 'ik koop twee xbox'en want deze game ziet erg echt episch uit!Î In de video worden mensen bijzonder hyped, zonder ook nog maar een paar seconden gameplay te hebben gezien.

  Eerder publiceerden wij een artikel met alle Halo Infinite details.

  Youtube

  Command & Conquer faal tijdens beste E3 2018 compilatie video's

  De volgende video laat geen gameplay zien of beelden die letterlijk zijn getoond tijdens de E3 persconferenties. Het is eerder een meme. Toch is het een mooie compilatie van alle reacties die op de Command & Conquer Rivals aankondiging volgden. Veel mensen waren niet te spreken over dat deze mobiele game werd aangekondigd, omdat ze een andere game verwachtten.

  In ieder geval kan de volgende video je toch even flink aan het lachen brengen. De kijkers zijn het in veel gevallen eens met de video. Er volgen dan ook reacties als 'maak je niet zorgen want alleen de lach is nep, de tranen zijn echt¨ en ¨ik lach, maar huil vanbinnen

  De tranen weg lachen, dat kun je met deze beste E3 2018 compilatie video.

  Youtube

  De cringe compilatie

  Deze E3 zijn er ook flink wat momenten geweest om je awkward over te voelen. Er is ook een compilatie speciaal gewijd aan alle ongemakkelijke momenten tijdens de E3 2018.

  Als je flink wilt lachen om alle ongemakkelijke gebeurtenissen, dan is het aan te raden om deze video terug te kijken. Tijdens de video komen momenten voorbij van verschillende persconferenties. Een wat luchtige manier om de E3 samen te vatten.

  Zijn er momenten die jij echt akward vond tijdens de E3 2018?

  Youtube

  Cyberpunk Chaos

  In de volgende video zien we weer een compilatie aan reacties. Dit keer gaat het om reacties op Cyberpunk 2077. Het grappige aan deze compilatie is voornamelijk dat we meer dan 17 Youtubers zien die allemaal tegelijkertijd reageren. Hierdoor wordt het een hillarisch chaotische video, waarbij je versteld zult staan hoe mensen reageren.

  We zien blije gezichten, verbaasde gezichten en het is al direct duidelijk dat de ander zichzelf veel beter kan beheersen dan de andere Youtuber. Zo zullen er flink wat mensen hyperactief door de stream heen praten. Dan volgt het moment supreme dat de titel en logo worden genoemd. Al snel horen we enkele mensen er enorm hard doorheen bléren door hun enthousiasme.

  Het loont om de video meermaals te bekijken want je ziet elke keer weer iets nieuws.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 16 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.