Top 10 beste E3 2017 games volgens jullie

Article
donderdag, 22 juni 2017 om 18:30
xgn google image
De E3 2017 is nog maar net voorbij en we kunnen al niet meer wachten op de nieuwe games die aangekondigd zijn. Tijdens de shows zijn er veel nieuwe games aangekondigd en van een aantal games is de releasedata bekendgemaakt. Jullie hebben in onze poll de beste E3 2017 games gekozen.
In deze top komen allerlei games van Sony, EA, Nintendo, Bethesda en Ubisoft aanbodt. Er zijn op zoveel games gestemd dat er een grof aantal games net niet de top 10 beste E3 2017 games hebben behaald.

10. Anthem

Anthem is het antwoord van EA en Bioware op de succesvolle Destiny game van Activision en Bungie. De game is een online multiplayer shooter met een heel belangrijk sociaal aspect. Ook is EA van plan om Anthem voor de komende tien jaar te ondersteunen met software updates en uitbreidingen.
Ontdekking en reizen zijn belangrijk thema's in Anthem. Zo kun je jouw gear volledig aanpassen naar jouw speelstijl. De jetpack pakken kun je aanpassen met kleuren, extra speciale functies en jouw pak vormt de leidraad op overleving in de game.
Dit is een van de beste E3 2017 games en de game komt volgend jaar uit op PC, Xbox One en PS4.
113838

9. Xenoblade Chronicles 2

Verken de open wereld van Xenoblade Chronicles 2 met Pira en Rex waarbij je met hen naar Elysium op zoek gaat. Dit wordt voor velen als ultieme locatie gezien. De menselijke beschaving bestaat bijna niet meer en de laatste restanten van onze samenleving vind je terug op grote wezens die in de Xenoblade wereld Titans worden genoemd.
Gezamenlijk met jouw karakters werk je aan sterke vriendschapsbanden met de Blades. Deze unieke wezens kunnen Drivers speciale krachten geven. Deze krachten zijn ingame op het scherm echt immens en zul je moeten gebruiken om verder te komen in je zoektocht naar Elysium.
Dit is een van de beste E3 2017 games de game komt later dit jaar in Q4 uit op de Nintendo Switch.
113839

8. Wolfenstein 2: The New Colossus

Wolfenstein 2: The New Colossus is een van de E3 games die tijdens de beurs werd onthuld. Het is het directe vervolg op Wolfenstein: The New Order. De reboot van de Wolfenstein serie wordt MachineGames ontwikkeld en het eerste deel kwam in 2014 uit.
Net als in het origineel keer je in The New Colussus terug in een alternatieve realiteit waar de Tweede Wereldoorlog is verloren en de wereld is overgenomen door de nazi’s. In het nieuwe deel kom je langs bekende locaties als New York City, Roswell en New Orleans.
In het tweede deel van de nieuwe Wolfenstein treed je weer in de schoenen van BJ Blazkowicz. Met hem start je in het begin van de jaren ’60 in het dorp Roswell waarna je verder reist naar Manhattan. Zo kom je gedurende de reis door de Verenigde Staten voor moeilijke keuzes te staan en de vraag blijft of je het einde kunt halen. Ga jij de uitdaging aan?
Wolfenstein 2 is een van de beste E3 2017 games en de game verschijnt op 27 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor meer informatie over de gameplay kun je onze E3 hands-on ook lezen.
113840

7. Uncharted: The Lost Legacy

Dit is de eerste Uncharted game zonder Nathan Drake in de hoofdrol, maar met twee dames, namelijk Chloe Frazer en Nadine Ross. Samen reizen de dames door ontoegankelijke bergen in India om nieuwe mysteries op te lossen. Zo moet er een belangrijk artefact gevonden worden en moeten ze verkomen dat de regio in totale chaos vervalt.
Chloe is een van de populairste vrouwelijke personages uit de Uncharted serie. Ze heeft net als Nathan Drake de nodige archeologische kennis, goed gevoel voor humor en kan goed improviseren. Verder is ze impulsief en scherp zodat ze altijd de juiste uitweg vindt in de meest moeilijke situaties.
Daarnaast is Nadine de leider van de Zuid Afrikaanse paramilitaire organisatie Shoreline. Deze organisatie werd in Uncharted 4 ingehuurd door de boef Rafe Adler. Verder staat Nadine bekend om haar koelbloedige houding en weet ze elke gevecht of zo 'kalm' mogelijk op te lossen.
Uncharted: The Lost Legacy is een van de beste E3 2017 games en de game verschijnt op 23 augustus voor de PlayStation 4. Voor meer informatie over de game kun je onze E3 preview ook lezen.
113841

6. Days Gone

In Days Gone speel je als de voormalige outlaw biker Deacon St. John. Hij is een premiejager en een zwerver. Zo is hij een van de weinige mensen die de pandemie heeft overleefd. Ook kiest Deacon ervoor om de veilige locaties over te slaan en op reis te gaan om gebruik te maken van bepaalde kansen om te blijven overleven in de gevaarlijke wereld van Days Gone.
De game Days Gone speelt zich af in het verwoeste noordwesten van de Verenigde Staten. In deze omgeving en zo’n beetje de rest van de wereld word je constant bedreigd door een soort menselijke monsters. Deze worden door de makers van Days Gone Freakers genoemd. Zo moet je gevechten met Freakers overleven om levensmiddelen, voorraden en dergelijke te verzamelen.
Days Gone is een van de beste E3 2017 games en de game komt ergens dit jaar uit voor de PlayStation 4. Voor meer informatie over de game kun je onze preview ook lezen.
113842

5. Beyond Good and Evil 2

In de spelwereld van Beyond Good and Evil 2 kom je in een zonnestelsel in de 24ste eeuw. Tegen die tijd kunnen mensen de ruimte in en zijn ze bezig om System 3 te koloniseren. In de game moet je als kolonist vechten om te overleven. Als je dit niet doet kun je als slaaf bij een particulier bedrijf eindigen die misbruikt worden om grondstoffen te halen.
De game kun je zowel alleen als samen met vrienden spelen. Iedereen neemt tegelijk deel aan de intense actie in de ruimte. Beyond Good and Evil 2 is zo ontwikkeld dat je de game alleen kunt spelen, maar op elke moment vrienden via drop in and out co-op kan uitnodigen.
Beyond Good and Evil 2 komt volgend jaar uit voor de PS4 en Xbox One.
113843

4. God of War

Kratos is niet hetzelfde in deze God of War. Hij is namelijk veranderd. Met de nieuwe Kratos moet je een wrede en nieuwe wereld ontdekken.
Zo wordt het verhaal op de PS2 klassieker God of War op een andere manier verteld. Met Kratos ga je weer op reis waarbij je verlangen groeit om een beter te persoon te worden door geweld en persoonlijke groei om een goed voorbeeld te worden voor zijn zoon.
In deze gevaarlijke wereld vol draken en monsters is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Zo blijft je leven ondanks de vele fouten die je in het verleden hebt gemaakt vol chaos, bloed en actie zitten. Kun jij Kratos als goed voorbeeld neerzetten voor zijn zoon?
God of War komt exclusief uit op PlayStation 4.
113844

3. Spider-Man

Sony en Insomniac Games zijn voor de verandering met een Spider-Man game bezig waarbij Spider-Man een held is is om trots op te zijn. Zo Is Spider-Man in deze game heel volwassen en weet hij hoe hij misdaad in New York City moet bestrijden.
Zo wordt het Peter Parker heel moeilijk gemaakt om zijn chaotische leven met school, vrienden en carrière uit elkaar te houden terwijl hij ook de stad en al haar inwoners moet beschermen.
De game komt ergens in 2018 uit voor de PS4.
113845

2. Assassin’s Creed Origins

Heb je geen zin in actie of geweld, dan kun je in Assassin’s Creed Origins op reis gaan in het oude Egypte. De game werd tijdens de E3 2017 compleet uit de doeken gedaan en maakte een enorm goede indruk. Niet zo vreemd dus dat het een van de beste E3 2017 games was dit jaar.
De game is een prequel van alle Assassin’s Creed games die tot nu zijn uitgekomen en zal ingaan op de origine van de Assassins die vechten voor vrede en vrijheid. Ook zullen de Templars aan bod komen, de eeuwige vijanden van de Assassins.
Met Assassin's Creed Origins komt de serie na een korte pauze weer terug. Dat lijkt het spel goed gedaan te hebben, want het kent flink wat nieuwe gameplay onderdelen. Lees daarvoor ook onze hands-on met de game.
De nieuwe Assassin's Creed verschijnt op 27 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor meer informatie over de game kun je onze E3 hands-on lezen.
113846

1. Super Mario Odyssey - beste E3 2017 game

De volgens jullie beste E3 2017 game is Super Mario Odyssey voor Nintendo Switch. In deze game verlaat je een keer de Mushroom Kingdom met Mario en reis je de wereld rond met jouw eigen luchtschip.
In tegenstelling tot alle eerdere Mario games moet je deze keer niet alleen Peach bevrijden van Bowser, maar ook stoppen dat de twee in het huwelijksbootje stappen. Deze extra uitdaging vraagt om nieuwe gameplay mogelijkheden om Peach te redden.
Zo is je pet Cappy tot leven gewekt en heeft Mario dankzij Cappy nieuwe aanvalsmogelijkheden gekregen. Je kunt Cappy bijvoorbeeld naar vijanden of voorwerpen gooien om ze naderhand te besturen als de pet goed aan is gekomen.
Super Mario Odyssey komt op 27 oktober uit op de Nintendo Switch. Voor meer informatie over de game kun je onze E3 hands-on lezen.