De 10 beste E3 2017 games

  We nemen een kijkje naar de beste E3 2017 games. Welke tien games hebben de grootste indruk gemaakt, lijken ons het leukst om te spelen of waren een enorme verassing?

  10. Forza Motorsport 7

  We beginnen onze lijst met beste E3 2017 games met de Xbox One exclusive Forza Motorsport 7. Forza is één van de grootste franchises van Microsoft. Tijdens de E3 werd de game ook gespeeld op de vernieuwde Xbox One X, zo werd de maximale potentie uit de game gehaald en was Forza Motorsport 7 speelbaar met een 4K resolutie.

  Met deze indrukwekkende graphics en meer dan 700 auto's om te kiezen wordt Forza Motorsport 7 een game om niet te missen. De game zal ook de nieuwe Porsche 911 GT2 RS bevatten. Meer informatie over hoe wij de game in de hand vonden liggen vind je in onze Forza 7 preview.

  Met de komt van de Xbox One X is het mogelijk om Forza Motorsport 7 te spelen met een 4K resolutie en 60 frames per seconde. De game verschijnt voor Xbox One en Windows 10 op 3 oktober. De nieuwe Xbox One X lanceert op 7 november, dus vanaf dan is de game ook daarop te spelen.

  9. Metro Exodus

  Een game die we niet konden weglaten van de lijst met E3 2017 games. Metro Exodus is namelijk het vervolg op Metro: Last Light (2013). Net als de andere delen zal ook Metro Exodus gebaseerd zijn op de boeken van Russische auteur Dmitry Glukhovksy.

  Metro Exodus gaat verder met het verhaal uit de game-serie. Deze keer moet je ontsnappen uit Moskou, dit leidt tot een epische reis niet door Rusland, over verschillende continenten. De game is onwijs groot en grafisch ijzersterk. Om deze reden is er nog geen releasedatum bekend en zal de game waarschijnlijk pas laat in 2018 uitkomen.

  Bekijk de indrukwekkende gameplay trailer bovenaan de pagina en laat ons weten of je enthousiast bent voor dit nieuwe deel in de Metro franchise.

  8. Wolfenstein 2

  De vorige Wolfenstein was een succes, het is niet verrassend dat we een nieuw deel krijgen in deze wereld. Wolfenstein 2 moet verder gaan waar zijn voorganger is gestopt.

  In Wolfenstein 2: The New Colossus zijn de nazi's niet meer in Europa, ditmaal zijn we in de Verenigde Staten van de jaren 60. Je stapt nogmaals in de schoenen van krachtpatser BJ Blazkowicz, ook wel bekend als 'Terror-Billy'. Je hebt verschillende wapens tot je beschikking, waaronder machinegeweren en wapens die lazers kunnen schieten.

  Deze week werd ook een Wolfenstein 2 Collector's Edition aangekondigd, kijk zelf wat hier allemaal inzit! Wij mochten al aan de slag met de game, onze indruk vind je in onze Wolfenstein 2 preview. De game verschijnt op 27 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  7. Spider-Man

  Binnen onze lijst van E3 2017 games wisten we al een tijdje dat deze game in de maak was. Wat we niet wisten is hoe de Spider-Man game zou spelen. Tijdens de E3 werden we getrakteerd op gloednieuwe gameplay, deze stelde niet teleur.

  Details ontbraken eerder over deze nieuwe Spider-Man game, met de nieuwe gameplay trailer die bovenaan de pagina is te zien kregen we een goeie kijk op wat ons te wachten staat. Spider-Man kan met stealth aanvallen zijn vijanden op creatieve manieren uitschakelen. Verder doet de combat denken aan de Batman Arkham franchise, dit is enorm positief, want de combat in de Arkham games is zeer indrukwekkend en past perfect bij Spider-Man.

  De PlayStation 4 exclusieve Spider-Man game zal quicktime events bevatten zodat je midden in de actie zit. In de gameplay krijg je ook een voorproefje van de graphics en het verhaal. De game is nog in ontwikkeling en zal daarom pas ergens in 2018 verschijnen.

  6. God of War

  Van alle E3 2017 games is de God of War franchise er één waar PlayStation zo om bekend staat. Het is alweer een jaar geleden dat God of War werd aangekondigd. Tijdens de E3 van 2016 werd de game officieel onthuld, nu tijdens de E3 in 2017 krijgen we een goed beeld hoe de game eruit komt te zien.

  In de E3 trailer zien we Kratos samen met zijn zoon. Dit duo zal samen door de game gaan en het gevecht aangaan met verschillende vijanden. Ook komt er een wolf uit de Noorse mythologie voorbij, om welke god dit precies gaat is nog onbekend.

  God of War was zeker een hoogtepunt van de E3, dankzij deze trailer kunnen fans niet wachten om met de game aan de slag te gaan. Toch moet de geduld nog even bewaard worden. God of War heeft namelijk nog geen exacte releasedatum, maar verschijnt in het voorjaar van 2018.

  5. Anthem

  Ook werden we binnen de lijst van E3 2017 games getrakteerd op een compleet nieuwe game, namelijk Anthem. Dit is de nieuwste game van ontwikkelaar BioWare.

  In Anthem bestuur je personages in een soort mechsuit, genaamd Javelins. Deze Javelin mechsuits hebben uiteraard verschillende functies en zijn volledig naar de wens van de speler aan te passen. Onder water met je mechsuit? Ook dat kan en wordt duidelijk getoond in de gameplay trailer.

  Anthem is een volledig nieuwe game, wat inhoudt dat de game nog volop in ontwikkeling is. Anthem ziet pas een release in het najaar van 2018. Tot die tijd moeten we de gameplay trailer maar opnieuw bekijken.

  4. Assassin's Creed Origins

  Zeker één van de populairste titels binnen de lijst van E3 2017 games. Assassin's Creed Origins bestond voorheen alleen uit geruchten, nu is de game in al zijn glorie officieel onthuld.

  In Assassin's Creed Origins gaan we terug in de tijd naar het oude Egypte, waar we het ontstaan van de Assassin Brotherhood gaan achterhalen. Onze hoofdpersoon Bayek brengt een paar vernieuwingen met zich mee. Waaronder een schild om je defensief op te stellen of te gebruiken om te slaan. Ditmaal is het ook mogelijk om een adelaar te besturen, zodat je de gehele omgeving kunt verkennen en je targets kunt spotten.

  Weten wat er nog meer allemaal nieuw is binnen Assassin's Creed Origins? Lees dan de lijst met vernieuwingen die wij hebben samen gesteld. We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten om Egypte te verkennen. PlayStation 4, Xbox One en PC spelers kunnen namelijk met Assassin's Creed Origins aan de slag vanaf 27 oktober.

  3. Beyond Good and Evil 2

  De grootste verassing binnen de lijst met beste E3 2017 games. Beyond Good and Evil 2 moest helemaal niet op de E3 aanwezig zijn, dit hadden de ontwikkelaars namelijk gezegd. Blijkbaar werd dit alleen gezegd om het publiek te misleiden en kregen we toch onze eerste trailer van de game te zien.

  Beyond Good and Evil 2 speelt zich af op system 3, in de 24ste eeuw. Je begint je avontuur als een piraat van een lage klasse. Door de game te spelen maak je progress en werk je jezelf omhoog tot een echte eerste rang piraten-kapitein.

  Aangezien Beyond Good and Evil 2 uit de doeken werd gedaan op de E3 in 2017, zal de game nog een lange weg te gaan hebben. Wanneer de game gaat verschijnen, is dan ook nog onduidelijk.

  2. Super Mario Odyssey

  Binnen onze lijst van beste E3 2017 games werden we door Nintendo weggeblazen met Super Mario Odyssey. De nieuwe Mario game komt natuurlijk exclusief naar de Nintendo Switch.

  Super Mario Odyssey heeft een leuke nieuwe feature. Het petje van de bekende loodgieter is namelijk tot leven gekomen. Deze 'Cappy' is bestuurbaar en te gebruiken voor een paar bijzondere vernieuwingen.

  Zo kan je deze Cappy gooien om andere wezens en objecten over te nemen. Gooi Cappy bijvoorbeeld op een T-Rex en jij zal deze dinosauriër nu besturen, hoe gaaf is dat? Deze nieuwe feature zal voor een hoop unieke situaties zorgen.

  Nintendo had beloofd om Super Mario Odyssey voor het eind van het jaar uit te brengen. Deze belofte gaat ze nakomen aangezien Super Mario Odyssey op 27 oktober in de winkel zal leggen, exclusief voor de Nintendo Switch.

  1. Star Wars Battlefront 2

  We sluiten onze lijst van beste E3 2017 games af met Star Wars Battlefront 2. De game is het vervolg op Star Wars Battlefront dat in 2015 uitkwam.

  Star Wars Battlefront kreeg wat negatieve feedback over zich heen vanwege de lage hoeveelheid content. De Season Pass van 50 euro maakte de situatie er niet beter op. Star Wars Battlefront 2 ziet eruit als het volledige spel die deel één moest zijn. Bekijk onze impressie van de game in de Star Wars Battlefront 2 preview.

  Star Wars Battlefront 2 bevat helden, planeten en missies uit verschillende Star Wars-tijdperken. Darth Maul uit Episode I: The Phantom Menace of Rey uit Episode VII: The Force Awakens, iedereen is aanwezig. Battlefront 2 zal ditmaal een singleplayer campaign bevatten en de space battles maken ook hun terugkeer. Volgens ontwikkelaars DICE zal de game drie keer zoveel content bevatten als de vorige Star Wars Battlefront.

  Alsof dit ons niet enthousiast genoeg maakt, het is namelijk bevestigd dat alle content die na de release verschijnt volledig gratis te downloaden is, geen betaalde DLC meer! Combineer deze elementen met de fantastische graphics, en Star Wars Battlefront 2 is absoluut de beste E3 2017 game.

  Wat zijn voor jullie de beste E3 2017 games?

  Dit was onze lijst met de beste E3 2017 games. Een lijst samenstellen is nog niet zo makkelijk, aangezien er genoeg te beleven was tijdens de E3! Naar welke games op de lijst kijk je het meeste uit, en welke games hadden jullie op de lijst gezet?

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.