Wat was de beste E3 2017 game volgens jullie? [poll]

Article
donderdag, 15 juni 2017 om 15:22
xgn google image
De E3 loopt weer een op een einde. Terwijl in Los Angeles de laatste games gespeeld worden willen we van jullie horen wat jullie dit jaar de beste E3 2017 game vonden. Stem hier in de poll!
Er zijn flink wat games voorbij gekomen tijdens E3 2017. We hebben nieuwe games kunnen zien en oude bekenden maakten hun terugkomst. De persconferenties van de grootste bedrijven in de game-industrie zaten vol met aankondigingen en nieuwe beelden. Genoeg om van te genieten dus.
Dat brengt ons bij de vraag welke game jij nou het beste vond tijdens E3 2017. Stond je te smullen van de eerste gameplay van Assassin's Creed Origins of werd je helemaal blij van de Star Wars Battlefront 2 multiplayer? Er is een hele waslijst met games om van te kiezen, dus de keuze voor één game is een moeilijke. Toch is dat precies wat we van jullie willen, dus succes met kiezen!

Wat vond jij de beste E3 2017 game? Stem nu!

Je kunt de hele week stemmen in onze poll. Volgende week donderdag zullen we de uitslag posten en weten we wat de games zijn om in de gaten te houden volgens jullie!