Top 5 beste DLC in 2019 om in de gaten te houden - Smaakt naar meer

  De beste DLC in 2019 om naar uit te kijken is niet mis. Een fantastisch spel is heerlijk om te spelen en al helemaal wanneer je tientallen uren kwijt kunt in de game. Het wordt nog beter als er daarna nog toffe DLC uitgebracht wordt en dit is de beste DLC in 2019 die je in de gaten moet houden.

  Uitbreidingen komen in allerlei vormen en maten, maar we kijken hier naar de grote uitbreidingen die je een flink aantal extra uren in de game laten pompen. Een goed verhaal, een nieuw gebied, noem het maar op. In deze lijst vind je de vijf beste DLC in 2019 om in de gaten te houden.

  5. Just Cause 4 – Expansion Pass

  We beginnen de lijst met beste DLC in 2019 om in de gaten te houden met de DLC die er voor Just Cause 4 aankomt. Deze komt namelijk in de vorm van een heuse uitbreidingspas waarmee je meerdere DLC krijgt. Die DLC zal komen in de vorm van drie pakketten, beginnende met het Dare Devils-pakket.

  Vervolgens komen nog de pakketten ‘Demons’ en ‘Danger’ uit. Die laatste is het meest interessant aangezien die een nieuwe verhaallijn naar het spel gaat brengen. Alles wat daarvoor komt, is eigenlijk alleen maar slagroom op de prachtige, chaotische taart.

  4. Final Fantasy XV – Episode Ardyn

  Het kwam als een schok toen de resterende DLC van Final Fantasy XV werd geannuleerd, terwijl er nog zoveel moois op de planning stond. We zouden nog een verhaal rondom Lunafreya krijgen en op stap gaan met Noctis en nog veel meer, maar dat gaat helaas niet meer door. Er wordt afgesloten met Episode Ardyn, een verhaal rondom de schurk van Final Fantasy XV.

  We kijken met reden uit naar de DLC, want we zetten Episode Ardyn niet zomaar in deze lijst met beste DLC in 2019 om naar uit te kijken. We krijgen namelijk de mysterieuze schurk onder de knoppen en dat zal de gameplay flink op de schop gooien. Ardyn staat namelijk bekend om zijn magische krachten en we zullen dan ook meer gaan zien van zijn verleden in de DLC.

  3. Super Smash Bros. Ultimate – Fighters Pass

  Eén van de beste DLC in 2019 om naar uit te kijken is nu al de Super Smash Bros Ultimate Fighters Pass en dat terwijl de personages nog niet eens bekendgemaakt zijn. Het heeft te maken met hoe regisseur Masahiro Sakurai in het verleden DLC naar Super Smash Bros bracht. Toen werden links en rechts de meest fantastische personages onthuld voor de game.

  Cloud, Bayonetta en Ryu kwamen bijvoorbeeld als DLC voor Smash for Wii U & 3DS en werden al snel publiekslievelingetjes. Het is dan ook niet gek dat er nu al uitgekeken wordt naar de DLC voor Ultimate. Dat alles mogelijk is moge duidelijk zijn, want de game reserveren belooft je al de nieuwe fighter Piranha Plant uit Super Mario. Een personage dat geen onderdeel uitmaakt van de Fighters Pass, maar dat maakt niet uit want dat betekent dat er in ieder geval nog vijf nieuwe personages aankomen.

  2. Assassin’s Creed Odyssey – Season Pass

  De beste DLC in 2019 om naar uit te kijken bevat natuurlijk ook de uitbreidingspas van Assassin’s Creed Odyssey. Niet alleen omdat het avontuur in Griekenland dat we al beleefd hebben naar nog meer smaakt, maar omdat er nog meer leuke avonturen aan lijken te komen. Er komen in ieder geval twee nieuwe avonturen die Legacy of the First Blade en The Fate of Atlantis heten.

  Beide titels laten ons bijna een gat in de lucht springen en dat om verschillende redenen. De eerste uitbreiding laat je namelijk op pad gaan met de allereerste sluipmoordenaar die de Hidden Blade gebruikte, terwijl je in de tweede uitbreiding (zoals de titel je al doet vermoeden) je Atlantis laat ontdekken. Meer details rond om de DLC-uitbreidingen zijn er nog niet, maar het vooruitzicht klinkt in ieder geval al goed.

  1. Cuphead – The Delicious Last Course

  De beste DLC in 2019 om in de gaten te houden, komt in de vorm van de DLC die uitkomt voor Cuphead. De DLC brengt namelijk een nieuwe personage in de vorm van Ms. Chalice met zich mee om een nieuw eiland te ontdekken. De uitbreiding belooft dan ook nieuwe wapens met zich mee te brengen en natuurlijk nieuwe uitdagingen.

  De DLC staat met reden op de eerste plaats en dat komt doordat het alweer een tijdje geleden is sinds Cuphead uit is gekomen. De game kwam oorspronkelijk uit in 2017 en elke reden om terug te duiken in deze moeilijke platformer is een goede. Dat die reden een uitbreiding is, is de beste reden van allemaal.

  Let op de beste DLC in 2019!

  Dankzij deze DLC verwijder je de games nog maar even niet van je harde schijf. Er is nog genoeg reden om de games nog even te bewaren en er komt vast en zeker nog meer DLC uit in 2019. Ook komen er flink wat games uit in 2019, zoals de tien beste games in 2019 om naar uit te kijken duidelijk maakt.

  Just Cause 4

  Verkijgbaar vanaf 4 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.