De beste games in 2019 zijn moeilijk om te selecteren, want er komt nog een stortvloed aan titels aan. Het jaar belooft bomvol te worden en om de beste games in 2019 tot tien terug te brengen om naar uit te kijken is een moeilijke taak. Daarom hebben we de tien toppers om naar uit te kijken alvast voor jouw gemak op een rijtje gezet.

Enkele van deze titels zijn al uit, maar alsnog de moeite waard om op te pakken. Zo verscheen The Division 2 hieronder onlangs al. Maar op de meeste titels in de lijst moeten we toch echt nog even wachten.

10. Tom Clancy's The Division 2

Je zou het misschien niet geloven, maar er zijn verschillende redenen om uit te kijken naar The Division 2. Zo heeft het tweede deel een volledig nieuwe locatie, namelijk Washington DC. Niet alleen kun je daardoor lekker rondrennen in het Witte Huis, maar ook kun je andere prachtige, historische locaties gebruiken als dekking voor wanneer je vijanden moet neerknallen.

De gameplay bestaat nog steeds het kapot knallen van vijanden terwijl de camera achter je personage hangt. Dit doe je samen of alleen terwijl je steeds weer nieuwe uitrusting en wapens verzamelt om nog sterker te worden. Zeker één van de beste games in 2019 om naar uit te kijken als het aan ons ligt en al helemaal wegens de content die na de lancering allemaal nog op de planning staat.

Tom Clancy's The Division 2 is nu verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.