De beste games in 2019 zijn moeilijk om te selecteren, want er komt een stortvloed aan titels aan. Van januari tot en met december, het jaar belooft bomvol te worden en om de beste games in 2019 tot tien terug te brengen om naar uit te kijken is een moeilijke taak. Daarom hebben we de tien toppers om naar uit te kijken alvast voor jouw gemak op een rijtje gezet.

10. Tom Clancy's The Division 2

Je zou het misschien niet geloven, maar er zijn verschillende redenen om uit te kijken naar The Division 2. Zo krijgt het tweede deel een volledig nieuwe locatie, namelijk Washington DC. Niet alleen kun je daardoor lekker rondrennen in het Witte Huis, maar ook kun je andere prachtige, historische locaties gebruiken als dekking voor wanneer je vijanden moet neerknallen.

De gameplay bestaat namelijk nog steeds het kapot knallen van vijanden terwijl de camera achter je personage hangt. Dit doe je samen of alleen terwijl je steeds weer nieuwe uitrusting en wapens verzamelt om nog sterker te worden. Zeker één van de beste games in 2019 om naar uit te kijken als het aan ons ligt.

Tom Clancy's The Division 2 komt op 15 maart uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.