5 beste Disney Channel Films op Disney+ Nederland - Geen TV nodig

  Veel van de films uit dit artikel werden speciaal voor de televisie gemaakt. Ze werden uitgezonden op vaste tijdstippen, maar dat maakt nu niet meer uit. Doordat de films nu op Disney Plus staan, kun jij deze beste Disney Channel films elk moment van de dag bekijken!

  Walt Disney

  5. Kim Possible

  Wanneer je Disney Channel keek of hebt gekeken, ben je vast wel bekend met Kim Possible. Deze vrouwelijke spion kan alles, zelfs het onmogelijke. Nadat ze op televisie een succesvolle serie draaide, werd haar verhaal opnieuw vertelt in de vorm van een Disney live action-film. Die film is meermalen op Disney Channel vertoond, maar televisie is wat ouderwets. Wie heeft er nog tijd om op voorgeprogrammeerde tijden naar een film te kijken? Met Disney+ bepaal je zelf wanneer je het avontuur van Kim Possible volgt!

  Kim Possible hangt wederom de alledaagse tienerheldin uit. In de film krijgt ze het niet alleen te doen met een heleboel kwaad, maar moet ze ook haar tienerleven op orde houden. Het leven van een superheld valt zwaar als je daarnaast nog school moet volgen.

  4. Phineas en Ferb: Dwars door de Tweede Dimensie

  Veel Disney Channel-films zijn gebaseerd op een bestaande televisieserie. Net als bij Kim Possible, werd er ook een film gemaakt rondom Phineas en Ferb. Ook dit keer zien we hen heel veel maffe avonturen beleven, terwijl hun vogelbekdier Perry op missie moet als geheim agent en hun zus de nodige moeite doet om Phineas en Ferb weer aan hun moeder te verlinken. Tussen al de gebruikelijke dingen door wordt er een nieuw verhaal verteld.

  Dit is interessante film waarin we zien hoe Dr. Doofenshmirtz in een alternatieve realiteit wel eens in staat is geweest om te slagen met zijn duistere plannen. Zo heeft hij maar liefst het drie-staten gebied overgenomen. Dit keer moeten Phineas en Ferb samenwerken met hun alter-ego's uit die andere dimensie, om te voorkomen dat Dr. Doofenshmirtz ook in hun dimensie slaagt. Dit levert een spannend en voornamelijk grappig avontuur op!

  3. Camp Rock

  Vroeger was je fan van Camp Rock of High School Musical en dat terwijl beide films een beetje in dezelfde categorie vallen. Bij Camp Rock volgen we een tiener, Mitchie, die al heel lang ervan droomt om deel te nemen aan muziekkamp. Nu komt die droom uit en mag ze de nodige nummers opvoeren tijdens dit kamp.

  Ze groeit steeds meer uit tot een ster, maar dat gaat dat niet zonder slag of stoot. Tijdens Camp Rock merkt ze dat eerst de nodige obstakels moet overwinnen. Gelukkig krijgt ze hulp van goede vrienden die ze tijdens het kamp ontmoet.

  De film wordt gedragen door misschien wel één van de meest iconische Disney-namen van de laatste jaren. Zo is er een grote rol weggelegd voor Demi Lovato. Die naam komt je mogelijk bekend van Frozen. Haar cover hielp Let It Go immens populair te maken.

  2. Descendants

  Iedereen kent de verhalen van Maleficent, Cruella de Vil, Jafar en The Evil Queen van Snowwhite. Deze personages zijn door en door gemeen. Maar zijn hun kinderen dat ook? In de film van Descendants volgen we de kinderen van deze schurken terwijl zij hun ouders van hun gevangeniseiland proberen te bevrijden. Mal, de dochter van Maleficent krijgt daarentegen tijdens haar missies steeds meer twijfels of ze wel slecht wil zijn.

  Descendants kan nu worden bekeken op Disney+. Mocht je de film goed vinden, dan kun je per direct doorgaan met Decendants 2. Er is ook nog een derde film, maar die staat (nog) niet op de streamingdienst. Het lijkt er op dat die ooit wel op Disney+ zal verschijnen.

  1. High School Musical

  Eerder lieten we de titel al High School Musical al vallen. Dit klassieke tienerdrama wordt nieuw leven ingeroepen met Disney+. Opnieuw zien we hoe twee mensen elkaar tijdens een karaoke leren kennen en vervolgens op een Grease-achtige manier plots op dezelfde school terecht komen. Vanaf dat moment ontstaat er een liefde die toch wat lastig is. Troy, de mannelijke hoofdrolspeler is een basketballer en Gabriella, zijn geliefde, is een studiebol. De enige momenten dat ze echt samen kunnen zijn, is wanneer ze samen staan te zingen.

  High School Musical kent maar liefst drie delen. Daarnaast verschijnt er 12 november nog een exclusieve serie van High School Musical op Disney+.

  De beste Disney Channel Films op Disney+

  Dit zijn de beste Disney Channel Films op Disney+. De streamingdienst is momenteel beschikbaar voor een gratis proefperiode. Zo kun jij alvast proeven wat de voor- en nadelen van de dienst zijn. Er staat al flink wat content op de dienst, dus het kan de komende periode spannend worden. In deze special zijn nog niet eens titels als Johnnie Tsunami, Teen Beach Movie en Lemonade Mouth benoemd. Disney+ zal na de officiële release nog flink wat content krijgen en daardoor kan het een serieuze concurrent voor Netflix worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.