Ga jij FIFA 20 kopen? - XGN Doe Mee

  September is in volle glorie gaande en om de haverklap komt er een grote titel uit die veel van jouw tijd gaat opslokken. Gisteren Borderlands en volgende week volgt de nieuwste voetbaltelg: FIFA. De Doe Mee wil graag weten: ga jij FIFA 20 kopen? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden ging de Doe Mee over wat jullie graag willen zien in de nieuwe Resident Evil. Capcom onthulde afgelopen week namelijk de nieuwste telg uit de franchise en dat is de multiplayertitel Project Resistance. Op de Tokyo Game Show werd er wat meer bekendgemaakt over de game en schijnt het een soort horror escape room te zijn. Dus niet hetgeen wat Spiral graag wil zien:

  Misschien komt er nog een singleplayer in Project Resistance, maar op dit moment heeft Capcom aangegeven dat de titel toch echt een multiplayer spin-off is van Resident Evil. In de game moeten vier spelers proberen vrij te breken uit een horrordoolhof, terwijl een vijfde speler moet voorkomen dat dit gebeurt. De game heeft op dat gebied wat weg van Evolve en wij gaan meer over Project Resistance in de komende maanden horen.

  Goed, van de Resident Evil spin-off gaan wij naar het nieuwste deel in de FIFA-reeks: FIFA 20. Sinds afgelopen week is de demo van FIFA 20 uit en over twee weken is de voetbaltitel te spelen op de Xbox One, PC, Nintendo Switch en PlayStation 4. Onze vraag is dan ook:

  Ga jij FIFA 20 kopen?

  De game bevat weer de jaarlijkse vernieuwingen en voor het eerst in lange tijd ook weer nieuw commentaar. Zo hoor je deze keer de stemmen van Sierd de Vos en Jeroen Grueter als jij de Nederlandse settings gebruikt. Ook keert het straatvoetbal terug in de vorm van FIFA Volta, een gemoderniseerde versie van FIFA Street. Maar met al die aanpassingen en extra toevoegingen blijft de hamvraag natuurlijk: ga jij FIFA 20 kopen? Of sla jij juist een jaartje over?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij FIFA 20 wel of niet gaat halen. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.