De 5 beste Call of Duty DLC ooit - Het geld meer dan waard

  Met elke nieuwe Call of Duty komt er ook weer een hele boel DLC uit. Zoals 30 januari, dan komt het eerste uitbreidingspakket uit voor Call of Duty WW2, genaamd Resistance. Tijd voor ons dus om de balans op te maken van de afgelopen jaren en eens te bekijken wat de beste Call of Duty DLC ooit is!

  5. Call of Duty Modern Warfare

  Modern Warfare had maar één uitbreidingspakket met daarin vier maps voor de multiplayer. Broadcast, Creek, Chinatown en Killhouse. Klinkt een beetje karig, maar deze vier maps zijn wel van een hoog niveau. Welke excentrieke speelstijl je ook hanteert bij deze vier maps, het komt altijd wel tot zijn recht.

  Enige minpuntje aan deze DLC van Modern Warfare, dat de Variety Map Pack heet, is dat de remastered versie ook deze DLC bevat. Niet zo erg denk je, maar je moest weer de volle mep neer leggen om beschikking te krijgen tot deze vier maps. De fans van het populaire schietspel lieten dan ook hun onvrede uit op YouTube, waar de trailer meer dan vijftien duizend dislikes heeft.

  4. Call of Duty Black Ops 2

  Over het algemeen heeft Call of Duty Black Ops 2 prima uitbreidingspakketten, maar er steekt er eentje bovenuit: de Zombies Chronicles. Deze DLC kreeg in onze review geen al te hoog cijfer, maar voor de zombie liefhebber is dit toch wel een pareltje.

  Dit uitbreidingspakket was geen onderdeel van de Season Pass voor Call of Duty Black Ops 3, maar zeker het kopen waard. Je kan de DLC nog steeds los kopen voor 30 euro op elk beschikbare platform.

  De Zombies Chronicles bestaat uit 8 Zombies maps die we in eerdere Call of Duty’s zijn tegengekomen, allemaal geremastered naar de graphics van Black Ops 3. Aan deze opnieuw speelbare maps hebben we een hoop herinneringen te danken die hiermee ververst kunnen worden. De maps zijn: Origins, Shangri-La, Nacht der Untoten, Shi No Numa, Kino der Toten, Verrückt, Ascension en Moon. Hele toffe maps!

  3. Call of Duty Modern Warfare 3

  Het derde deel in de Modern Warfare reeks had een paar hele toffe uitbreidingspakketten, ook wel Content Collections genoemd. Er zijn vier Content Collections met elk twee of drie Content Packs inbegrepen om te downloaden. Geen namen dus die ook maar iets weggeven over wat voor inhoud erin zit.

  Deze vier content collections hadden bij elkaar meer dan genoeg inhoud en gelukkig ook goede inhoud. Zo waren er niet alleen multiplayer maps, maar ook nieuwe Special Ops missies. Eén van de leukste game mode in Call of Duty waarin je alleen of samen met iemand anders missies uit kon voeren.

  Daarnaast kreeg iedereen ook de gratis downloadbare map Terminal. De map zat oorspronkelijk in Modern Warfare 2 en was razend populair, vandaar dat de makers besloten om de map nieuw leven te geven in Modern Warfare 3.

  2. Call of Duty World At War

  Het had niet veel gescheeld of Call of Duty World At War had op de eerste plek gestaan van beste Call of Duty DLC, want ook dit uitbreidingspakket is van een heel hoog niveau.

  Wat de World At War DLC met name zo goed maakt is dat de maps heel creatief en variërend zijn. Van maps in de nacht tot in de jungle en van ondergronds tot in het water, deze DLC heeft het allemaal. Zo hebben we de legendarische zombies map Der Riese te danken aan de DLC van Call of Duty World At War.

  1. Call of Duty Black Ops

  De Call of Duty Black Ops DLC is volgens ons de beste, bijna elke map sloeg aan op de spelers en ook de nieuwe zombies maps die met de uitbreidingspakketten in de game werden gestopt waren een succes. Niet zo gek dan ook dat een aantal van deze maps te vinden zijn in onze beste Call of Duty zombies maps!

  De eerste uitbreiding genaamd First Strike bevat een aantal maps die meteen de aandacht trekken. Zo kun je het gevecht aangaan bij de Berlijnse Muur, iets wat menig fan van de oorlog wel trekt. Daarnaast bevat dit eerste pakket ook één van de meest favoriete zombies map onder de spelers; Ascension.

  De andere pakketten zijn minstens van net zo'n hoog niveau, met leuke en gevarieerde multiplayer maps is er voor ieder wat wils. Mede hierom is volgens ons de beste Call of Duty DLC te vinden in het eerste deel van Call of Duty Black Ops.

  Maakt The Resistance een kans op beste Call of Duty DLC?

  Vanaf 30 januari kan iedereen op de PlayStation 4 aan de slag met de eerste DLC van Call of Duty WW2. Denk jij dat deze uitbreiding een plekje weet te bemachtigen tussen deze vijf krachtpatsers van de beste Call of Duty DLC?

  Call of Duty 4: Modern Warfare

  Verkijgbaar vanaf 9 november 2007

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.