Beste blockbuster films om nog in 2019 naar uit te kijken - Noteer deze data

  Er zijn dit jaar al een heleboel toffe films voorbijgekomen. Toch zijn er nog flink wat blockbusters op komst. In deze special zetten wij de beste blockbuster films van 2019 op een rijtje, zodat jij weet welke films je mogelijk nog naar uit zou kunnen kijken.

  Universal Pictures International

  Alle titels in dit artikel staan genoteerd op volgorde van verschijning.

  Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (1 augustus)

  Fans van acteurs als Dwayne Johnson moeten even opletten, want deze keer maakt hij zijn opwachting in Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Hetzelfde geldt trouwens voor Jason Statham, wat ook wel een acteur is die naam binnen de filmwereld heeft weten te maken. Met twee van deze namen aan boord wordt deze Amerikaanse actiefilm zeker één van de beste blockbuster films van 2019 om zeker naar uit te kijken. Tijd om te knallen!

  Wil jij je alvast een beetje voorbereiden, kijk dan zeker vorige delen uit deze serie terug. Wil je weten hoe deze delen worden beoordeeld, raadpleeg dan onze Fast & Furious 8 review of Fast & Furious 7 review. Beide films staan garant voor een heleboel vette actie.

  Sony Pictures Releasing

  Once Upon a Time in Hollywood (15 augustus)

  Zin om te lachen? Once Upon a Time in Hollywood belooft een komische dramafilm te worden van regisseur Quentin Tarantino. Om het een echte blockbuster te maken worden flink wat grote namen voor deze productie uitgenodigd. Denk aan Leonardo DiCaprio (Titanic, The Wolf of Wall Street, Inception), Brad Pitt (Fight Club en Ocean's Eleven), Kurt Russell (Guardians of the Galaxy Vol. 2, Furious 7) en Margo Robbie (Suicide Squad, The Wolf of Wall Street).

  In deze film volgen we acteur Rick Dalton en zijn stuntman Cliff Booth. Zij hebben maar één doel voor ogen en dat is naam maken én op de grote podia van Los Angeles optreden. Maar het Los Angeles wat zij voor ogen hebben matcht niet met de werkelijkheid. De stad heeft te maken met moorden die allemaal het werk zijn van sekteleider Charles Manson.

  Warner Bros. Pictures International Holland

  It: Chapter Two (5 september)

  Stephen King-fans kunnen weer uitkijken naar een interessante nieuwe horrorfilm. De horrorclown die het vooral op de zielige zielen van kinderen heeft gemunt, keert na jaren weer terug. Dit keer heeft hij weer enorme honger. Vooral naar de 'kinderen' die in het eerste hoofdstuk hem het leven zuur hebben gemaakt. Kinderen tussen aanhalingstekens uiteraard, omdat deze kinderen ondertussen volwassenen zijn en allemaal op dit moment hebben gewacht. Ze wisten dat It als Pennywise the Clown ooit terug zou keren.

  Nu handelen de opgegroeide kinderen ernaar. It Chapter Two borduurt verder op het succes van het eerste deel. Als je van die eerste film hebt genoten, dan is de kans ontzettend groot dat je dat nu ook doet. De film is gebaseerd op een boek van Stephen King. Hopelijk wordt Chapter Two ook een hoogstandje wat deze schrijfmeester eer aandoet.

  Joker (3 oktober)

  Tot nu toe kenden we de Joker voornamelijk als tegenstander van Batman. Hij was altijd de grootste vijand van Batman wegens de compleet verschillende ideologieën van de personages en de obsessie die de Clown Prins of Crime heeft met de vleermuis. Nu is hij niet meer de schurk die er puur is om de goedzak wat tegengewicht te bieden.

  In Joker krijgen we deze clown als protagonist van de film. Joker wordt een film waarin deze doorgewinterde psychopaat de hoofdrol vertolkt. Het wordt interessant om te zien hoe karakter-acteur Joaquin Phoenix het personage neerzet. Joker is altijd één van de favoriete schurken geweest in de rijke geschiedenis van Batman.

  Ben je benieuwd naar wat meer informatie over deze nieuwe Joker film? Eerder hebben wij ook al een special gepubliceerd waarin we verschillende Joker details op een rij zetten.

  The Walt Disney Company Benelux

  Frozen 2 (20 november)

  Het eerste deel van Frozen was een regelrechte hit. De film was zelfs zo populair dat iedereen nu nog steeds 'Let It Go' zonder moeite kan meezingen en op het moment dat een streamingdienst als Netflix het waagt om de serie eraf te halen, fans massaal beginnen te protesteren. Disney heeft met het eerste deel laten zien nog steeds vrolijke en interessante animatiefilms te kunnen maken. Met Frozen 2 wil ze een poging doen om dit nog eens te doen. Hoge verwachtingen dus!

  Momenteel is er nog weinig bekend over het nieuwe deel, maar er zijn al verschillende trailers vrijgegeven. Deze trailers geven je alvast een eerste indruk wat dit avontuur te bieden heeft.

  The Walt Disney Company

  Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (18 december)

  Aan het einde van dit jaar wordt er weer een nieuwe episode aan de langlopende Star Wars-reeks toegevoegd. Dit keer wordt het Episode IX, ook wel bekend als The Rise of Skywalker. Dit negende en laatst deel van de Skywalker Saga, gaat het verhaal verder waar het in Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi stopte. Ondertussen is er één jaar verstekken na alle gebeurtenissen in die film. In een jaar kan een heleboel zijn veranderd.

  Deze film komt wat later uit dan fans in eerste instantie hadden verwacht. Dit komt omdat er voordat de productie van start ging er wisselingen zijn geweest binnen het creatieve team achter de titel. Verder zal Princess Leia ondanks het overleiden van Carrie Fisher (wie het personage vertolkte), toch nog te zien zijn in de film. Hiervoor worden ongebruikte beelden uit Star Wars: Episode VII: The Force Awakens gebruikt.

  Pak de popcorn er maar bij voor de beste blockbuster films 2019 !

  Naar welke beste blockbuster films 2019 kijk jij nu echt uit? Deel het in de reacties hieronder. Wil je meer films zien? Eerder verscheen er een overzicht van de beste films 2019 tot nu toe waarin je kunt checken welke films je nog moet zien!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.