Beste bioscoopfilms voor vrijgezellen om op Valentijnsdag te kijken

  Valentijnsdag kan een romantische dag zijn ongeacht of het nou om je eerste date gaat of om te vieren dat je al gelukkig samen bent. Toch kan het ook aanvoelen alsof het extra duidelijk wordt gemaakt dat je vrijgezel bent. Nodig wat single vrienden uit en bestel wat popcorn, want dit zijn de beste bioscoopfilms die draaien op Valentijnsdag.

  The Searchers

  5. At Eternity’s Gate

  Elke dag is een goede dag om iets nieuws te leren, dus waarom geen documentaire? At Eternity’s Gate vertelt het welbekende verhaal van gekwelde kunstenaar Vincent van Gogh. Mocht je later dan nog wel een keer op date met iemand willen, kan diegene onder de indruk raken van jouw kennis en kunstzinnigheid. Bovendien bekijk je zelf nog een prachtig verhaal.

  In At Eternity’s Gate kruipt William Dafoe (John Wick, Beyond: Two Souls) in de huid van Vincent van Gogh. Een man die in 1886 verhuist met het doel om een beroemde kunstenaar te worden. Alle teleurstellingen en het onbegrip voor van Gogh leidt tot een leven vol depressie en ziekte, terwijl hij juist op zoektocht is naar aanvaarding en een nieuw bestaan. Wij denken dat dit een van de beste bioscoopfilms is die je op Valentijnsdag kunt kijken met je vrienden.

  At Eternity’s Gate draait vanaf 7 februari 2019 in de bioscoop.

  Splendid Film

  4. The Prodigy

  In ons artikel over horrorfilms om in de gaten te houden in 2019 beschreven wij The Prodigy al als een veelbelovende horrorfilm. De trailer belooft een origineel en angstaanjagend verhaal, waarin een jongen genaamd Miles een ongenodigde gast in zijn hoofd heeft zitten. In deze korte drie minuten lijkt het er al op dat regisseur Nicholas McCarthy (The Pact, Holidays) verstand heeft van opbouwende spanning.

  Als jij en je vrienden horror fans zijn is dit een van de beste bioscoopfilms om op Valentijnsdag te gaan kijken. In plaats van dat je in een romantische stemming komt, beland je namelijk gelijk weer in de Halloween-sfeer. Vervolgens kun je met je vrienden lekker geinen en elkaar bang maken, want ja daar zijn vrienden voor.

  The Prodigy draait vanaf 7 februari 2019 in de bioscoop.

  Warner Bros

  3. The LEGO Movie 2

  Ooit maakte het jou niet uit of je een Valentijn had ja of nee, toen je nog jonger was dan nu. Daarom is The LEGO Movie 2 een van de beste bioscoopfilms om tijdens Valentijnsdag met je vrienden te kijken, dan kunnen jullie je namelijk weer even kind voelen. Ook ziet het ernaar uit dat de tweede film weer net zo vermakelijk zal worden als het eerste deel.

  Dit aan de hand van de trailer, waarin je ziet dat de LEGO wereld erg duister is geworden. Toch trekt Emmett zich daar weinig van aan, waardoor hij weer vrolijk doorgaat met het leven. Dit verandert allemaal zodra hij op een missie gaat om Lucy te redden van de alien die haar heeft gekidnapped.

  The LEGO Movie 2 draait vanaf 6 februari 2019 in de bioscoop.

  Universal Pictures International

  2. Happy Death Day 2U

  De tweede horrorfilm op onze lijst van de beste bioscoopfilms die met Valentijnsdag in de bioscoop draaien voor single mensen, is toevallig ook een vervolg op het succesvolle eerste deel. Happy Death Day werd goed ontvangen en zorgde bij veel mensen voor een lach en een aantal gillen van angst.

  Hoewel het er in het eerste deel alleen bij Tree slecht aan toe ging, wordt deze keer iedereen beïnvloed door een vloek die de dag steeds opnieuw laat beginnen wanneer Tree wordt vermoord. Opnieuw wordt er gezorgd naar de mysterieuze moordenaar, die zijn moordlustige gevoelens meerdere keren kan uitoefenen. Dit keer is Tree niet het enige doelwit, maar ook haar goede vrienden.

  Happy Death Day 2U draait vanaf 14 februari 2019 in de bioscoop.

  20th Century Fox

  1. Alita: Battle Angel

  De makers van Titanic en Avatar zijn bezig met een nieuwe parel, die op 14 februari uit zal komen. Het is een van de beste bioscoopfilms om met je vrienden in de bioscoop te kijken op Valentijnsdag, met een flinke dosis actie en avontuur. Na het zien van Alita: Battle Angel ben je waarschijnlijk alweer vergeten dat het Valentijnsdag is, want tegen die tijd ben je verliefd geworden op de film.

  Een achtergelaten cyborg genaamd Alita (Rosa Salazar) wordt gevonden op een vuilnisbelt, waarna cyber-arts Ido (Christoph Waltz) haar meeneemt en herstelt. Zonder enige herinnering van wie ze is of wat haar functie is, probeert Alita een nieuw leven op te starten terwijl Ido haar beschermt van haar mysterieuze verleden. Het hoeft niet lang te duren totdat Alita haar ware doel in het leven terugvindt: ze is een strijder die niet op zal geven.

  Alita: Battle Angel draait vanaf 14 februari 2019 in de bioscoop.

  Beste bioscoopfilms voor vrijgezellen op 14 februari

  Je kunt natuurlijk elke film wel kijken op 14 februari, maar soms is het fijn om op zo'n dag afgeleid te worden van iets dat er niet is. We hopen dat jullie je allemaal kunnen vermaken op 14 februari, vooral aangezien we de beste bioscoopfilms al voor jullie hebben opgenoemd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.