Foto: Marvel Studios

De Marvel films in deze lijst zijn nog niet of nauwelijks bevestigd, de meeste van deze films worden door Marvel nog niet van veel informatie voorzien. Wel weten we dat er veel film zonder officiële titel op de planning staan bij Marvel, deze films staan hier voor je op een rij. Naast films werkt Marvel ook nog aan een aantal series, denk daarbij aan Loki, The Vision and the Scarlet Witch en Bucky and Falcon.

De films/geruchten die niet in deze lijst staan, maar wel het noemen waard zijn: zijn Silver & Black, The New Warriors, Multiple Man, Doctor Room, Moon Knight en Kitty Pryde. Laten we beginnen aan nummer tien!

10. Black Widow

We beginnen deze lijst met Marvel films die mogelijk na Endgame komen met een solo-film voor Avenger Black Widow. Black Widow, haar echte naam is Natasha Romanoff, wordt in alle voorgaande Avenger films gespeeld door Scarlett Johanson. Ze is extreem gevaarlijke en kan goed vechten, dat bleek maar weer eens in Avengers: Infinity War. Ze is dan misschien niet de sterkste van de groep superhelden, maar wel een van de interessantste.

Waar kan haar solo-optreden dan over gaan? Nou, waarschijnlijk over haar jeugd, over hoe ze vanaf heel jong al werd getraind goed te kunnen vechten. Die training heeft er tot op de dag van vandaag voor gezorgd dat ze zo goed is. Die ‘training’ zorgde er ook voor dat ze de rest van haar leven een geestelijk litteken draagt. Laten we hopen dat Black Widow daarover gaat en ons de nodige actie laat zien.