Borderlands 3 characters - Deze personages willen wij in het derde deel zien

  Gearbox plaatste een foto op Twitter wat waarschijnlijk te maken heeft met de release van Borderlands 3. De game zal waarschijnlijk bekend worden gemaakt op Pax East, wat van 28 tot en met 31 maart plaatsvindt. Er is nog eigenlijk niks bekend over het derde deel van de serie. Lees hier welke characters wij in Borderlands 3 willen zien.

  10. Rhys

  We beginnen onze Borderlands 3 characters die wij willen zien met Rhys. Rhys is een ambitieuze man die ervan droomt om de volgende Handsome Jack te worden. Hij kan het goed vinden met zijn collega’s Vaughn en Yvette, maar heeft een sudderende rivaliteit met Vasquez.

  Vooral opvallend aan Rhys is zijn ECHO oog-implantaat , waarmee hij objecten kan scannen en informatie kan winnen. Zijn rechterarm heeft een ingebouwde interface, die hij heeft gekregen door een lucratieve deal te sluiten in de Eridium handel.

  9. Sir Hammerlock

  Onze negende plaats van de Borderlands 3 characters die we willen zien gaat naar de goedgemanierde Sir Hammerlock. Dit personage is de eerste vriendelijke en menselijke NPC die je tegenkomt in Borderlands 2. Nadat Claptrap zijn oog niet helemaal vrijwillig heeft moeten afstaan aan Knuckle Dragger is Sir Hammerlock zo vriendelijk om dit te repareren.

  Sir Hammerlock is één van de NPC’s die je missies kunt geven. In de DLC, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt begeleidt hij de Vault Hunter door de wildernis van Aegrus. De altijd goedgemanierde man heeft iets weg van een futuristische Victoriaanse avonturier en is één van de aardigste personages in Borderlands (Aangezien meerendeel het liefst je kop van je romp scheidt).

  8. Fiona

  Naast Rhys is Fiona één van de hoofdpersonen van Tales from the Borderlands. Deze professionele oplichtster probeerde toen zij klein was samen met haar zusje Sasha om Felix te beroven, wie ook een oplichter is. Nadat dit compleet in de soep liep voedde Felix het stel op in een wereld vol criminaliteit.

  Tales from the Borderlands geeft een unieke draai aan de Borderlands-games, waar net zoveel humor in zit als de originele titels. Fiona staat op nummer acht van onze Borderlands 3 characters die wij willen zien.

  7. Mordecai

  Op nummer 7 van Borderlands 3 characters die wij willen zien staat de eerste Vault Hunter uit de lijst. Mordecai was een speelbare klasse in de eerste titel van Gearbox, waar hij samen met zijn loyale compagnon Bloodwing de wereld doorkruist. Mordecai is één van de oprichters van de Crimson Raiders, samen met Roland Brick en Lilith.

  In Borderlands 2 is Mordecai een ondersteunend karakter voor de nieuwe lichting Vault Hunters. De dronkenlap vertelt verhalen over de origine van de Crimson Raiders en komt door de game heen steeds terug naast andere karakters uit de eerste Borderlands game.

  6. Krieg

  Ah, de belichaming van psychische problemen gepaard met een kettingzaag-bijl staat op nummer zes van Borderlands 3 characters. Krieg is één van de DLC Vault Hunters in Borderlands 2. Hoe gestoord en bloedlustig hij ook is, een zachte en zorgzame kant van hem komt naar boven in de trailer waar hij wordt aangekondigd.

  Deze zachte kant gaat natuurlijk wel gepaard met liters bloed en gebroken botten, maar wat kan je verwachten van een gestoorde gek. Krieg is in zijn trailer te zien waar hij tegen een groep vijanden vecht. Maya, een andere Vault Hunter ziet hem als vijand en opent de aanval op hem. Zonder dat zij het weet sluipt er een groep tegenstanders achter haar, waarna Krieg haar te hulp schiet door deze compleet in mootjes te hakken (Letterlijk). De uitspraken en soms suïcidale neigingen van Krieg zouden we zeer zeker in Borderlands 3 willen zien.

  5. Zer0

  Zer0 is één van de basisklassen uit Borderlands 2. De sluipmoordenaar van het stel maakt gebruik van zijn dodelijke katana en zijn mogelijkheid om kort onzichtbaar te worden om zijn vijanden compleet te vermorzelen. De mysterie rond Zer0 maakt dit een karakter waar we zeker meer van willen zien. Wat is zijn echte naam en is hij wel eens een mens?

  Laten we niet zeggen dat we Zer0 als speelbaar karakter willen in Borderlands 3 (Zou wel heel geweldig zijn), maar meer achtergrondinformatie voor het personage zou wel geweldig zijn. Misschien dat hij als NPC kan optreden die je meeneemt op verschillende sluipmissies. Zer0 staat op nummer vijf van de characters die wij in Borderlands 3 willen zien.

  4. Mad Moxxi

  De sexbom van onze lijst staat op nummer vier van Borderlands 3 characters die we willen zien. Mad Moxxi is te omschrijven als sadistisch, sexy, gevaarlijk en lustvol. Moxxi is vooral niet op haar mond gevallen, vooral als het gaat om seks. Met meerdere huwelijken, minnaars en minnaressen (Soms allemaal tegelijk) achter haar kiezen praat ze op een verleidelijke manier tegen je, wanneer ze je hier en daar een missie toe fluistert.

  Moxxi is meer dan alleen een knap koppie en een gigantisch decolleté . Ze is ook een waardige krijger die haar beste tijd wel heeft gehad. Hoe dan ook is Moxxi een geweldig karakter, wie je met alle plezier keer op keer bezoekt in Sanctuary. Misschien een idee om deze manslayer als speelbaar personage te introduceren? Misschien zelfs met een skill waarmee ze meer schade doet aan mannelijke personages? Het is maar een idee.

  3. Tiny Tina

  Het jongste personages van onze lijst staat op nummer drie van Borderlands 3 characters. Tiny Tina en haar ouders werden verkocht aan het bedrijf Hyperion, waar zij werden gebruikt voor experimenten, waar haar ouders aan overlijden. De enige reden waarom zij is ontsnapt is door een granaat die zij van haar moeder in haar jurk moest bewaren.

  Tiny Tina mag dan pas dertien jaar zijn, maar is een expert op het gebied van explosieven. Zo moet je met de ‘fiiiiine-ass women’ Mushy Snugglebites en Felicia Sexopants een trein opblazen, waardoor je items kunt verzamelen voor de missie. Tiny Tina is één van de meest hilarische personages in Borderlands (Vooral in haar DLC Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep) en zou dan ook niet misstaan in Borderlands 3.

  2. Handsome Jack

  De grote slechterik in Borderlands 2 en Borderlands The Pre Sequel staat op de tweede plaats van Borderlands 3 characters. Handsome Jack heeft zichzelf uitgeroepen tot dictator van Pandora, waar hij de levens van de Vault Hunters compleet zuur wil maken. Vanaf het begin van Borderlands 2 krijg je te maken met deze arrogante moordenaar. Hij begint gelijk met talloze beledigingen en introduceert ook zijn pony gemaakt van diamanten, genaamd Butt Stallion (Ja dit is een echte pony).

  Handsome Jack is misschien wel één van de meest iconische personages in Borderlands. We hopen daarom ook oprecht dat deze man een verschijning zal gaan maken in Borderlands 3. Al is het maar om een aantal minuten beledigingen naar het hoofd van de speler te gooien.

  1. Claptrap

  Nu zijn we aangekomen bij onze nummer één van Borderlands 3 characters die we willen zien. Misschien zag je hem al aankomen, maar Claptrap is toch wel onmisbaar in de wereld van Borderlands. Voor ondergetekende is Claptrap één van de meest iconische karakters ooit en kan natuurlijk niet ontbreken uit onze lijst.

  Claptrap is op het eerste oog een aandoenlijke kleine robot, maar wanneer hij zijn mond opentrekt denk je hier misschien iets anders over. De meest grove en sadistische opmerkingen vliegen in het rond als Claptrap in de buurt is. Een geweldig personage met een geweldig irritante stem. Claptrap is een character dat niet kan missen in Borderlands 3.

  Borderlands 3 characters die we willen zien

  Deze personages willen wij heel graag in de nieuwste Borderlands game zien. Wie, wat en hoe deze nieuwe titel uit gaat pakken is nog maar de vraag. Waarschijnlijk hoeven we nog maar heel even te wachten op Pax East, waar Borderlands 3 waarschijnlijk wordt getoond.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.