De beste Apple accessoires - Must haves voor de Apple fanaat

  Apple heeft een weergaloos aanbod aan producten. Van iPads tot aan MacBooks. Apple staat erom bekend dat zij high-end apparaten maakt die een hele lange tijd mee kunnen gaan. Samen met een mooi minimalistisch design is Apple één van de grootste leveranciers van onder andere computers en tablets. Lees hier de beste Apple accessoires die je in huis moet hebben.

  Remco Hayes

  10. Sleeve voor je MacBook

  Onze tiende plaats van beste Apple accessoires gaat naar de MacBook sleeve. De MacBook is toch wel één van de pareltjes van Apple. Met een groot aanbod en veel keuze kun je voor vrijwel elk budget wel een MacBook vinden. Ga je voor de duurste? Of kijk je iets goedkoper. Bij Apple weet je dat het hoe dan ook werkt en ook nog lang meegaat.

  Als je er zelf ook nog voor wilt zorgen dat je geliefde laptop wat langer mooi blijft is het handig om een sleeve of hoes voor je MacBook aan te schaffen. Die mat afgewerkte buitenkant kan snel gaan krassen of beschadigingen oplopen. Alhoewel dit niet heel snel zal gebeuren. Beter het zekere voor het onzekere nemen. Deze staat daarom op de tiende plaats van beste Apple accessoires.

  9. Magic Mouse

  Voor de Apple iMac is dit een essentieel product. Zonder muis kan je gewoonweg niet navigeren op je computer. Hiervoor is het daarom logisch om er één te hebben. Voor de MacBook is het alleen niet per se nodig. Vooral op de nieuwere modellen is er een zeer grote trackpad aanwezig die perfect werkt.

  Het is alleen vaak irritant dat als je gewend bent om met een vaste pc te werken, je moet wennen aan het gebruik van een trackpad. De Magic Mouse van Apple is draadloos met Bluetooth te verbinden met je MacBook en is een zeer fijne toevoeging voor dit product.

  8. Magic Keyboard

  Op nummer acht van de beste Apple accessoires staat het Magic Keyboard. Evenals de magic Mouse is een toetsenbord essentieel. De mee te nemen MacBooks hebben natuurlijk al een toetsenbord, maar veel mensen zetten hun laptop op een standaard, zodat zij niet voorover hoeven te buigen. Als je dit van plan bent is het wel nodig om een toetsenbord aan te sluiten aan je laptop.

  Je hebt dan dezelfde ervaring als met een volwaardige pc. Het fijne van het Magic Keyboard is dat je deze ook draadloos kunt aansluiten. Dit is vooral handig met de nieuwe MacBook Pro’s, aangezien deze geen USB-aansluitingen meer heeft.

  7. USB-C monitor voor MacBook

  De zevende plek van onze beste Apple accessoires gaat naar een USB-C monitor. Als je het niet kunt veroorloven om de grootste MacBook Pro van 15 inch te kopen zit je wel vast aan een iets kleiner scherm. Op een 13 inch laptop werken met twee schermen open kan gaan irriteren, aangezien je soms met dichtgeknepen ogen naar je scherm moet turen.

  Een geweldige oplossing hiervoor is een USB-C monitor. Zoals je al misschien weet hebben de nieuwe MacBook Pro modellen alleen aan USB-C aansluiting. Hier moet je door opladen en ook randapparatuur aansluiten. Een USB-C monitor zorgt ervoor dat je geen aparte dongles hoeft aan te schaffen voor een normale USB, want deze heeft zelf een USB-C aansluiting. Vooral voor professionals die extra efficiënt willen werken is dit een oplossing.

  Remco Hayes

  6. Apple Pencil

  Op nummer zes van de beste Apple accessoires staat de Apple Pencil. Creatievelingen opgelet! De Apple Pencil is een godsgeschenk voor de tekenaars onder ons. In combinatie met de iPad (Met name de iPad Pro) heb je een compleet schetsboek met oneindig veel mogelijkheden in je handen. Met de Apple Pencil kun je tekenen hoe je dit ook op normaal papier doet. Hoe harder je drukt, hoe dikker de potloodstrepen worden.

  Mocht je all-out willen gaan met je creatieve brein is het een zekere aanrader om het programma Pro Create erbij aan te schaffen. Voor maar 10,99 euro heb je dit programma en kun je alles maken wat je hartje begeert. Zo maak je professionele animaties of kan je ook lekker gaan schetsen. Met de Apple Pencil kan het allemaal.

  Remco Hayes

  5. Externe harde schijf

  Nummer vijf op onze lijst met beste Apple accessoires staat een externe harde schijf. Apple levert keer op keer topkwaliteit in haar producten. Hieronder excelleert de MacBook Pro vooral, aangezien deze een fenomenale kracht levert in een compacte behuizing. Jammer is wel dat de SSD in deze apparaten niet veel opslag hebben. Wil je boven de 500 GB opslag, dan zul je diep in de buidel moeten tasten.

  Voor de mensen zonder een geldboom in de tuin kunnen we een externe harde schijf ten zeerste aanraden. Deze zijn tegenwoordig niet heel prijzig en heb je al een 2TB harde schijf voor wat luttele tientjes. Zo hoef je geen 300 euro extra te betalen voor je MacBook, waar je maar een verdubbeling krijgt van je opslag.

  Remco Hayes

  4. USB-C naar USB adapter

  Onze vierde plaats van beste Apple accessoires is alleen voor de MacBook Pro-eigenaren. Deze hebben namelijk alleen USB-C aansluitingen. Voor de normale gebruiker is dit een groot obstakel, aangezien je waarschijnlijk meer apparaten in huis hebt met een normale USB-aansluiting. Zo wordt het aansluiten van een muis of een USB-stick vrijwel onmogelijk.

  Niet dus, als je een USB-C naar USB adapter aanschaft. Deze zijn totaal niet prijzig en heb je soms al voor 10 euro. Hierdoor kun je al je oude apparaten gewoon aansluiten in de USB-C poort.

  Remco Hayes

  3. Qi-oplader

  Onze lijst met beste Apple accessoires puilt over met MacBook en computer-accessoires. Hierbij zullen we een extreem goede tip geven voor de iPhone-gebruikers. Voor de iPhone 8 en hoger is dit een accessoire die je wel in huis moet hebben. Een Qi-oplader zorgt ervoor dat je je iPhone draadloos kunt opladen.

  Door de glazen achterkant van de iPhone 8 en hoger is dit mogelijk. Het zou zonde zijn als je jouw apparaat niet tot het uiterste gebruikt en deze functie links laat liggen. Daarnaast is het gewoonweg heel bevredigend om je telefoon alleen maar neer te hoeven leggen om deze op te laden.

  Remco Hayes

  2. USB-C hub

  Stel dat je als MacBook Pro-eigenaar wat kiekjes hebt geschoten met een fotocamera en deze wilt bekijken op je laptop. Je haalt de SD-kaart eruit en steekt hem in je apparaat. Jammer genoeg kun je bij de nieuwste MacBook Pro blijven duwen, maar deze heeft geen SD-kaart aansluiting.

  Met een USB-C hub heb je meer dan alleen toegang tot je SD-kaarten. Zo kun je bij veel van deze hubs ook meerdere USB’s en HDMI-kabels aansluiten. Natuurlijk is dit wel weer een extra uitgave bovenop de al zeer prijzige MacBook Pro. Maar aan de andere kant, als je 1200 euro kan uitgeven voor een laptop kun je ook 50 euro voor een hub aanschaffen.

  Remco Hayes

  1. Apple AirPods

  Op nummer 1 van onze beste Apple accessoires staan de AirPods. Nee we hebben geen opzetborstels voor je elektrische tandenborstel in onze oren. De Apple AirPods zijn misschien wel één van de beste draadloze oordopjes op de markt. Met het iconische Apple-design en geweldig geluid zijn deze oordopjes een absolute aanrader. Je kunt deze makkelijk verbinden met al je Apple-apparaten, waar je ook makkelijk kunt wisselen hiertussen.

  De nieuwste Apple AirPods, die afgelopen week zijn aangekondigd krijgen ook een hoesje waarmee je deze draadloos kunt opladen. Nog een reden om zo’n Qi-oplader aan te schaffen. Jammer is wel de prijs van de AirPods. Voor zo’n 160 euro heb je deze al in huis. Als je goed oplet kun je hier en daar een aanbieding vinden, maar hier zijn er niet veel van. Deze zijn dan toch wel voor de échte Apple-fan, maar het zijn simpel gezegd extreem goede oordopjes.

  Wat zijn de beste Apple accessoires?

  Op onze nummer één staan de Apple AirPods, die iedere Apple-fanaat wel in huis moet hebben. Deze kun je makkelijk verbinden met al je Apple producten. Vooral voor de MacBook zijn er veel accessoires die je leven iets makkelijker maken. Zo is de USB-C hub essentieel voor de MacBook Pro en geeft een sleeve je laptop een extra mooi ontwerp.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.