Reageer en Win - The Predator (2018) Blu-Ray

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op twee blu-ray exemplaren van de nieuwe film van The Predator uit 2018. Bekijk de video hieronder, waarin Luuc uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  In de Reageer en Win van vorige week gaven we 3 keer 2 vrijkaarten weg met een goodie pakket voor de film Us. Daarbij gaven wij ook nog eens 2 exemplaren van het tweede seizoen van Ride Upon The Storm weg. Luuc laat weten wie er gewonnen heeft.

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - The Predator (2018) Blu-Ray

  Deze week geven wij in samenwerking met 20th Century Fox 2 blu ray exemplaren van The Predator weg. De film gaat over Rory, het zoontje van gewezen Army Ranger Quinn McKenna. Hij zorgt er per ongeluk voor dat de Predators terugkeren naar de Aarde. De dodelijke wezens hebben zichzelf genetisch verbeterd door hun DNA te combineren met dat van andere soorten aliens. De Predators brengen bij deze terugkomst op aarde natuurlijk een groot bloedbad aan. Dit zorgt voor een spannende film met heel veel brute actie erin! Goed voor een heerlijk film avondje op de bank.

  Benieuwd geworden naar deze film en wil je hem nu graag winnen? Kijk dan nu de video hierboven waarin Luuc uitlegt hoe je deze prijs kan winnen.

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.