Top 5 mogelijke Switch ports: games waarvan wij hopen dat ze naar de Switch komen

  De Nintendo Switch heeft al heel veel goede games, maar er zijn nog altijd games die wat ons betreft zo snel mogelijk naar de Switch moeten komen. Games die de Switch ook aankan. Vandaar deze lijst met de top 5 mogelijke Switch ports.

  Failbetter Games

  Het aantal games waarvan de laatste jaren een Switch-versie is verschenen ligt hoog. Toch zijn er games die een Switch port verdienen die er nog geen hebben. Vandaar deze lijst van de top 5 mogelijke Switch ports.

  5. Sunless Skies

  Nummer 5 in de lijst van de top 5 mogelijke Switch ports is Sunless Skies. In Sunless skies speel je de kapitein van een vliegende locomotief in een wereld geïnspireerd opl het Victoriaanse Londen, maar dan met meer horror-elementen. Je vliegt van haven naar haven waar je bijzondere figuren ontmoet en je eigen verhaal schrijft. Sunless Skies is een rogue-like, dus de dood is permanent. Wel neem je sommige voordelen mee naar je volgende speelsessie.

  De makers van Sunless Skies hebben een mogelijke switch port genoemd op hun website. Voor wie niet kan wachten op een Switch versie is het spel ook verkrijgbaar op PC

  3909

  4. Return of the Obra Dinn

  Met Return of the Obra Dinn blijven we in het botengenre. In dit spel ben je geen kapitein, maar een verzekeringsagent. Jij doet onderzoek naar het lot van de Obra Dinn. Dit schip verdween van de radar in 1803, maar spoelde aan in 1807. De bemanning is allemaal dood of vermist.

  Op dit spookschip is het jouw taak om zelf te ontdekken hoe alle bemanningsleden aan hun einde zijn gekomen. Return of the Obra Dinn is een grote puzzel. Bovendien is het spel ideaal om te spelen op je Switch thuis of onderweg en daarom staat dit spel in de top 5 van mogelijke Switch Ports.

  Als je Return of the Obra Dinn nu wil spelen kun je het spel ook kopen op PC.

  Unknown Worlds Entertainment

  3. Subnautica

  Subnautica is een surival-game die zich afspeelt in de oceaan van een onbekende planeet. Het is jouw taak om de oceaan te verkennen, materialen te verzamelen en je materiaal en je basis te upgraden. Wat Subnautica anders maakt dan veel andere survival games is dat er een verhaallijn inzet.

  Bovendien heeft het spel ook wat lichte horror-elementen. In de diepten van de oceaan leven namelijk bijzondere en angstaanjagende wezens. Voor iedereen die gruwelt van grotduiken en niet meer omhoog kunnen voor lucht is Subnautica misschien niet heel erg geschikt. Voor iedereen die heel veel zin heeft om de onderwaterwereld te verkennen en niet wil wachten is Subnautica ook te koop op PC, Xbox One en PS4

  2K

  2. XCOM 2: War of the Chosen

  Toen XCOM 2 enkele jaren geleden uitkwam werd het spel niet zo lovend ontvangen als de eerste Xcom game voor moderne consoles. Misschien was het te veel van het goede in een korte tijd.

  Met War of the Chosen heeft Firaxis een aantal bijzondere aanpassingen gedaan die de formule nieuw leven in blazen. De release van deze uitbreiding is dus ook het ideale moment om een combinatie van XCOM 2 en War of the Chosen uit te brengen voor de Switch.

  XCOM 2: War of the Chosen is ook verkrijgbaar voor PC, Xbox One en PS4. Let wel op dat dit een uitbreiding is voor XCOM 2.

  Atlus

  1. Persona 5

  De komst van Joker, hoofdpersoon van Persona 5, naar Super Smash Bros. Ultimate lijkt een port van Persona 5 bijna onvermijdelijk te maken. Voorlopig heeft Atlus nog niks bevestigd en dus is Persona 5 nummer 1 in de top 5 van mogelijke Switch Ports.

  Persona 5 speelt zich af in Tokio. Je speelt een naamloos hoofdpersoon met de codenaam Joker. Overdag ben je een gewone scholier, terwijl 's nachts een dief bent die de diepste dromen van mensen steelt.

  Net als de andere Persona spellen draait Persona 5 naast het vechten tegen monsters ook om je sociale leven. Je kunt op dates gaan, proberen een gigantische hamburger op te eten. Het typische leven van een tiener dus, maar je moet ook de wereld redden.

  Persona 5 is verkrijgbaar voor PS4.

  Top 5 mogelijke Switch ports

  Dit was de Top 5 mogelijke Switch ports, stuk voor stuk bijzondere games die een plekje op de Switch verdienen. Aan welke game denk jij?

  XCOM 2

  Verkijgbaar vanaf 5 february 2016

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.