Best verkochte games van week 10 - Eindelijk een verrassende lijst!

Article
dinsdag, 12 maart 2013 om 19:10
xgn google image
Afgelopen week zijn er weer veel games verkocht in de Benelux. De games die het meest over de toonbank gingen staan met trots in de lijstjes van de best verkochte games van deze week.
Voor het eerst in een paar maanden hebben we zowaar weer een spannende top 10. Geen Call of Duty aan de top, geen Skylanders in de bovenste plaatsen. Daarvoor mogen we uitgever Square Enix en ontwikkelaar Crystal Dynamics bedanken, die met het uitstekende Tomb Raider een hit hebben gescoord; de game staat vier aan top en doet het ook in de wereldwijde verkoopcijfers goed.
Daarnaast zet uitgever Electronic Arts zichzelf in de spotlight met Sim City. De game doet het goed, ondanks de vele problemen. Natuurlijk levert een nieuwe Sims-uitbreiding ook altijd goede verkoopcijfers op en dus was het studentenleven afgelopen week populair. Vreemd, want zo spectaculair is dat leventje niet, weten onze studerende redactieleden. Waarschijnlijk spelen de Sims-studentjes voornamelijk veel Tomb Raider. Dat is wat wij doen namelijk.