Wat vind jij van de beloftes van Rockstar? - XGN Doe Mee

  FIFA-tijd! Nee hoor, wees niet bang: de XGN Doe Mee gaat het niet hebben over EA’s nieuwste footie. We gaan het namelijk hebben over de beloftes van Rockstar. Wat we daarmee bedoelen? Lees dan snel verder!

  De laatste keer was onze vraagstelling wat Hideo Kojima nu moet gaan doen. Afgelopen week verscheen, naar alle waarschijnlijkheid, de laatste Metal Gear Solid waar Kojima de baas over was. En dat hij weggaat met een knal is wel te lezen in onze recensie, waarin The Phantom Pain een dikke 9.6 kreeg. Voor nu richten wij ons vizier tot Kalv, die het antwoord heeft:

  Kalv - Level 4

  “Gewoon zijn eigen studio beginnen, of een Kickstarter eh starten. Voor Silent Hills natuurlijk, nu veranderd in Quiet Mountains of iets in die richting. Het moet kunnen!”

  In principe is natuurlijk alles mogelijk, al heeft Kojima al zijn eigen studio onder de noemer van Kojima Productions. Welke titels daaronder gaan verschijnen is nog een raadsel. Al zou het zo maar kunnen zijn dat Kojima en zijn team een nieuwe game gaan maken; misschien nog een stealth-game? Of toch iets totaal anders? De toekomst zal het ons leren.

  Genoeg over de geestelijk vader van Metal Gear, tijd voor de nieuwe stelling! We gaan weer terug naar onze ‘oude’ vrienden van Rockstar en Grand Theft Auto. Want eerder deze week werd bekendgemaakt dat er geen nieuwe singleplayer DLC voor GTA V komt, evenals nieuwe heists. Onze stelling is dan ook:

  Wat vind jij van de beloftes van Rockstar?

  Want we kunnen kort zijn: Rockstar heeft ons meerdere elementen beloofd. Zo waren er de online heists, die pas anderhalf jaar na de release van de game, het levenslicht zagen. Voeg daar nu ook deze valse belofte aan toe – het bedrijf beloofde in 2014 dat er ‘spannende’ singleplayer DLC zou komen – en het is logisch dat er veel mensen teleurgesteld zijn.

  Maar wat vinden jullie er nu van? Vind je de beloftes belachelijk en weet je op een gegeven moment niet meer wat je serieus moet nemen? Of vind je het allemaal prima, zo lang Rockstar maar eens in de zoveel tijd een fantastische game uitpoept? Wij zijn benieuwd, dus laat het ons weten in de reacties hieronder. Tot volgend week bij een nieuwe XGN Doe Mee!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.