Dit zijn goede Amazon Original films die je gezien moet hebben

Article
dinsdag, 27 april 2021 om 11:00
amazonprimef1587228308
Amazon Prime Video heeft een groot aantal eigen films, maar lang niet allemaal zijn ze even goed. Zo zijn er massale flops die in de lijst staan, maar er zitten ook een aantal pareltjes tussen, die zonder twijfel je tijd waard zijn. Na een duik tussen de films op Amazon Prime Video, zijn er hier in elk geval drie, die je zeker moet zien. En ben je benieuwd naar welke Netflix Original films je gezien moet hebben? klik dan hier!

Uncle Frank

Frank Badsoe en zijn 18-jarige nichtje Beth maken een roadtrip in 1973 van Manhatten naar Creekville, South Carolina, om de begrafenis van de van de patriarch van de familie bij te wonen. Onverwacht wordt Frank vergezeld door zijn geliefde Walid en dat zorgt voor een grote dosis aan drama en humor.
Hoofdrolspelers in Uncle Frank zijn: Paul Bettany, Sophia Lillis en Peter Macdissi.

The Report

The Report is een Amerikaanse dramafilm uit 2019 en gebaseerd op het werk van Daniel Jones, die de onderzoekscommissie leidde om te achterhalen of de CIA na de aanslagen op 11 september 2001 was begonnen met het toepassen van marteltechnieken tijdens ondervragingen. Dit zou natuurlijk een vreselijk geheim zijn vanuit de overheid en enorm veel imagoschade aanbrengen aan de hele regering
Hoofdrolspelers zijn: Adam Driver, Annette Bening, Jon Hamm en Corey Stoll.

Sharkwater Extinction

Sharkwater Extinction is een spannende documentaire die het avontuur volgt van Rob Stewart, die een enorme illegale haaienvinnen industrie blootlegt aan het openbaar. Het gaat niet alleen over een miljarden industrie, maar ook over een corrupte politiek die in het geheim mee werkt aan deze praktijken.
De documentaire is door slechts één persoon gemaakt, namelijk: Rob Stewart