Battleborn Shift Codes - Wat zijn het en wat doet het?

  Fans van humor en snelle schietactie zijn met Gearbox Software aan het goede adres: Battleborn is sinds deze week uit en bevat die elementen! Iets de game ook bevat zijn shift codes, maar wat zijn het nu precies en wat houdt het in? Lees het in de Battleborn shift codes special.

  Het systeem van Battleborn SHiFT Codes

  Gearbox Software zelf is niet vreemd met het belonen van de spelers met ingame materiaal. Zo kende Borderlands 2 het Golden Key-systeem, waarmee je met een unieke gouden sleutel een specifieke kist in Sanctuary kon openen. In deze kist kon je extreem zeldzame loot verwachten, wat meestal een denderend wapen was.

  Het unieke aan dit systeem was dat dat je sleutels op meerdere manieren kon verkrijgen. Je kon sleutels krijgen via legitieme manieren, zoals het pre-orderen van Borderlands 2 of de Game of the Year-editie aan te schaffen. Maar ook minder legale methodes konden worden gebruikt om zo aan enkele gouden sleutels te komen. Het echt bijzondere aan Gearbox's Golden Key-systeem was dat andere websites ook sleutels konden weggeven.

  De Battleborn SHiFT Codes zijn te vergelijken met het Golden Key-systeem van Borderlands 2. Je kunt er unieke loot mee krijgen, maar in Battleborn is het nog niet precies duidelijk wat je ermee kunt krijgen. Toffe skins voor je personage, provocerende taunts, diverse items, wapens en andere elementen voor je eigen poppetje.

  Als je deze Battleborn SHiFT Codes binnenhebt, of online ziet staan, zal je snel moeten reageren. Sommige codes zijn namelijk maar een bepaalde tijd geldig, terwijl andere codes weer jarenlang te gebruiken zijn. Voor geldige codes van Battleborn op dit moment verwijzen wij je naar deze site.

  Battleborn SHiFT codes activeren

  Voordat je de Battleborn SHiFT Codes kunt activeren in Battleborn en je kunt genieten van je toffe gouden skins voor Benedict, ISIC en Shayne & Aurox (wat de laatste en nieuwste Battleborn SHiFT Code is van Gearbox Software zelf), moet je eerst een SHiFT account aanmaken. Dit doe je op de officiele website van Gearbox Software, die wij even handig voor je hebben gelinkt: http://shift.gearboxsoftware.com.

  Vervolgens moet je de game opstarten en ga je vanuit het hoofdmenu naar de extra content. Dit kun je vinden door naar Extras te gaan en daaronder zal je ook de SHiFT Codes vinden. Als je in dit menu zit, moet je nog even je Xbox Live Account, PlayStation Network account of Steam account koppelen aan je SHiFT account en dan moet het systeem werken.

  Vanaf dan kun je direct de codes invoeren en genieten van je extra content! Zoals wij al zeiden: op dit moment is het nog niet duidelijk wat de SHiFT Codes ons zullen brengen, maar Gearbox Software zal dat snel laten weten.

  Battleborn is vanaf nu verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Battleborn

  Verkijgbaar vanaf 3 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.