Deze Apple-producten worden in 2019 verwacht - AirPower, iPhones en meer!

  Apple gaat flink uitpakken in 2019! De techniekgigant bracht vorig jaar de iPhone X, Mac Mini, AirPods en MacBook Pro uit. Apple’s producten blijven zich elk jaar wel ontwikkelen, dus dit jaar is dat niet anders. Deze Apple-producten komen waarschijnlijk uit in 2019!

  Apple

  10. iPhone XS 2019

  We trappen de lijst af met de iPhone XS 2019. Van dit product zijn we vrijwel zeker dat hij in 2019 gaat uitkomen. Met elke iPhone die Apple uitbrengt, wordt de kwaliteit beter. De prijzen van de producten liegen er niet om. De laatste generatie iPhones is de X-generatie. Er komt bij de iPhone ook een vingerafdrukontgrendeling op het scherm zelf, dus niet via aparte knop. Er komt een slimmere interface, gezichtsherkenning en verbeterde camera (vermoedelijk 3 lenzen).

  Verwacht alleen geen revolutionaire verbeteringen, denk aan kleine veranderingen. Een langere accuduur, een verbeterde chip en een betere camera. Het wordt verwacht dat de iPhone 11 (laten we hem nog even zo noemen) in de tweede helft van 2019 komt.

  Apple

  9. Apple Watch 5

  Net als met de telefoons van Apple wordt ook de Apple Watch iedere generatie net ietsjes beter. De laatste Apple Watch die uitkwam was de Apple Watch Series 4 en de laatste software-update op het slimme horloge was de watchOS 5. Wat we van de Apple Watch in 2019 verwachten zijn de afmetingen 40 en 44 millimeter, de materialen aluminium en roestvrijstaal, een vrijwel randloos OLED-scherm en een prijs van ongeveer 429 euro.

  De horloges van Apple zijn voornamelijk gericht op gezondheids- en fitnessfuncties, evenals op het snel en eenvoudig vertonen van nieuws en berichten. Op dat gebied gaat de nieuwe generatie horloges niet veranderen, maar denk aan bijvoorbeeld batterijduur, een snellere interface en een slimmer design. De Apple Watch 5 is een van de Apple-producten die in 2019 gaat uitkomen, september om precies te zijn.

  Apple

  8. AirPods 2

  De AirPods kwamen vorig jaar op de markt en veroverden de audio-industrie. Door het ontbreken van een kabel en plug-in werden de AirPods gezien als revolutionair. Je verbindt simpelweg je oortjes met je iPhone via Bluetooth en kan muziek luisteren, bellen en browsen tegelijkertijd, waar je maar wilt. De nieuwe generatie AirPods zit eraan te komen, wat wordt er verbeterd?

  Onder andere de slimheid van de oortjes, ze kunnen namelijk voor meer functies van pas komen dan enkel muziek luisteren. Zo wil Apple dat je op de tweede generatie AirPods met Siri kan communiceren zonder de oortjes aan te raken. De nieuwe oortjes krijgen waarschijnlijk ook een nieuwe oplaadcase en een verbeterd design, waaronder een zwarte kleur. De oortjes kunnen misschien ook opgeladen kunnen worden met AirPower van Apple, daarover later meer! De AirPods 2 komen vermoedelijk in eind 2019 uit.

  Apple

  7. Opvolger iPhone XS Max

  Eerder kwam de iPhone XS 2019 al aan bod, maar zoals altijd bij Apple komt daar altijd een extra toevoeging bij. In dit geval de iPhone XS Max, verwacht in 2019. Deze smartphone zou een nog betere versie van de al heel moderne iPhone XS moeten zijn. Welke functies gaat deze generatie telefoons hebben?

  De functies die de opvolger van de XS Max kan hebben zijn als volgt: kleinere Notch, OLED-scherm, MircoLED, drie camera’s (net als bij de iPhone XS 2019), geen Lightning-poort, USB-C poorten en een bijbehorende Apple Pencil. De extra camera’s kunnen zowel aan de voor als aan de achterkant komen te zitten, wat weer voordelig kan zijn voor gezichtsherkenning. De iPhone XS Max is samen met de iPhone XS 2019 een van de tien Apple-producten die in 2019 wordt verwacht.

  6. Apple Headphones

  De kans is vrij groot dat Apple dit jaar met een eigen koptelefoon komt. Door de komst van de AirPods ziet Apple een mogelijkheid dezelfde slimme functies in een koptelefoon te stoppen. De koptelefoons leggen de focus op geluidskwaliteit door de noise-cancellation functie. Een functie die ervoor zorgt dat je geluid van buitenaf minder goed hoort, dus ideaal voor het reizen met de trein of met het vliegtuig.

  Het is alleen nog de vraag of de koptelefoon uitgebracht wordt onder het door Apple overgekochte merk Beats, of dat de Apple-koptelefoon komt onder de naam van het eigen Apple-merk. De Apple headphones, laten we hem nog even zo noemen, komt hoogstwaarschijnlijk in 2019 uit.

  Apple

  5. iPad Mini 5

  De ipad is inmiddels al een van de oudste producten van Apple en wordt soms gezien als uitgeteld. Niets is minder waar, want mede door de komst van de ipad Pro is de tablet weer razend populair. De ipad Mini, waarvan de laatste uitkwam ruim drie jaar geleden, maakt in 2019 zijn terugkeer.

  Het schermformaat blijft hetzelfde als die van voorgaande modellen, alleen heef Apple een versnelde processor op het oog. Het design blijft vermoedelijk hetzelfde, misschien komen er iets meer kleuren. De kans is ook zeer aanwezig dat je voor de ipad Mini 5 de Apple Pencil 2 kan gaan gebruiken. De iPad Mini 5 wordt in maart 2019 verwacht, dan vindt er namelijk een Apple-evenement plaats.

  Curved.de

  4. Modular Mac Pro

  De Modular Mac Pro is als een van de weinige Apple-producten in deze lijst bevestigd door Apple. De huidige Mac Pro ziet eruit als een zwarte cilinder, maar Apple werkt al aan een nieuw model dat in de loop van 2019 gaat verschijnen. De huidige Mac Pro beschikt over een Xeon-processor met maximaal zes cores, een aantal aansluitingen en een herkenbaar uiterlijk.

  Er is nog niet heel veel bekend over de nieuwe functies van de Mac Pro die in 2019 moet uitkomen. Er wordt al wel gesproken over een Modular Mac Pro, dat wil zeggen dat de Mac Pro aan te passen is naar eigen voorkeur. In tegenstelling tot de voorgaande Mac Pro zal de nieuwste variant wel gaan beschikken over USB-C poorten en Thunderbolt 3-poorten. De terechte nummer vier op deze lijst van Apple producten die in 2019 uitkomen.

  Curved.de

  3. Mac Pro Display

  Samen met het uitkomen van de Modular Mac Pro dit jaar, komt ook de bijbehorende display uit. Over de Mac Pro Display wordt gezegd dat het scherm van 8K (en op zijn minst 5K) kwaliteit is, maar dat is nog maar de vraag. Apple heeft al wel aangegeven dat het scherm je een bioscoopgevoel geeft, maar wat dat betekent is natuurlijk gokwerk.

  De Mac Pro Display gaat ideaal tot zijn recht komen in combinatie met de Modular Mac Pro. De krachtige computer gaat ervoor zorgen dat de display goed tot zijn recht komt. De Mac Pro Display gaat perfect zijn voor professionals door haar heelal grijze of zwarte kleur, oftewel voor fotografen of producers. Dat is wat we tot nu toe weten, de nieuwe monitor komt als een van de weinig gegarandeerde Apple-producten uit in 2019.

  Apple

  2. HomePod 2

  Een ander product van Apple, vergelijkbaar met de Google Home en Alexa, dat waarschijnlijk gaat uitkomen dit jaar is de HomePod 2. Een verbetering op de oorspronkelijke HomePod en waarschijnlijk ideaal in combinatie met de opkomende Apple Headphones en AirPods 2.

  De Siri-functies op de HomePod 2 zullen ook worden uitgebreid, evenals de mogelijkheid om met je HomePod 2 andere apparaten te besturen in huis. Het succes van de HomePod viel in Nederland alleen een beetje tegen, waarschijnlijk door de Google Home, en het uitbrengen van de tweede versie kan niet altijd even goed uitpakken. Als de HomePod 2 dan toch komt, komt hij in 2019. Dan komen we bij de nummer één aan deze lijst met Apple-producten die in 2019 worden verwacht, namelijk...

  Apple

  1. AirPower

  Dan zijn we alweer aangekomen bij de winnaar in deze lijst met Apple-producten die we waarschijnlijk in 2019 gaan zien: AirPower. De ontwikkelingen omtrent dit product worden al lang stilgehouden door Apple, maar het idee is een van de betere van dit jaar. AirPower is een soort laadstation waarmee je draadloos al je Apple-producten oplaadt. Denk daarbij aan je iPhone, AirPods, en Apple Watch. Een hoogstaaltje Apple-gadget, vandaar ook de koppositie in deze lijst met Apple-producten die in 2019 worden verwacht.

  De exacte releasedatum van AirPower is nog niet bekend, maar Apple kondigde het product in 2017 al aan, dus het wordt hoogtijd. Je iPhone moet indien je hem wilt opladen via AirPower wel beschikken over een glazen achterkant, geen aluminium. Het product moet ook van Apple zijn, dus niet van Samsung of Huawei. De AirPower wordt verwacht in 2019, maar kan ook makkelijk nog een jaar worden uitgesteld.

  Deze Apple-producten komen waarschijnlijk uit in 2019

  Dat waren de Apple-producten die in 2019 vermoedelijk op de markt verschijnen. Van twee van de tien producten weten we het al zeker, de rest is nog even afwachten. Naar welk Apple-product in 2019 kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.