Anthem end game content - Alles wat je moet weten!

  Nadat Anthem uitkomt is het voor veel spelers een uitdaging om toegang te krijgen tot de Anthem endgame content. Deze speel je pas vrij wanneer je in de buurt komt van het einde van het spel. In Londen gingen wij alvast aan de slag met de end game content van Anthem en dit is wat je moet weten!

  Wanneer je de credits van Anthem hebt gezien, ben je klaar om met de grootste uitdaging te beginnen. Het is dan namelijk tijd om aan de slag te gaan met de end game content van Anthem en die is niet mis. Van speciale uitdagingen tot het maximale level: dit is wat je moet weten over de Anthem end game content.

  Het maximale level

  In Anthem maak je gebruik van het speciale exoskelet genaamd de Javelin en gedurende de game word je steeds sterker. Je personage levelt en kan in Anthem maximaal level 30 bereiken, maar dan ben je er nog niet. Wanneer je level 30 bent, heb je namelijk de mogelijkheid om nog sterker te worden door een ander soort levelsysteem na te jagen. Dit andere levelsysteem laat je steeds sterker worden door nieuwe wapens en uitrusting te verzamelen.

  Op basis van de kracht van de voorwerpen die je vindt, kun je deze nieuwe level meter opbouwen om nog sterker te worden. Deze meter bestaat uit een combinatie van de kracht van alle individuele punten die een voorwerp heeft. Je kunt het systeem vergelijken met het Light-level systeem uit Destiny, want in de shooter van Bungie kun je na het maximale level te hebben bereikt ook alleen nog maar door loot een nog hoger Light-level verdienen.

  Zeldzame voorwerpen

  De voorwerpen die je in Anthem kunt verzamelen worden onderverdeeld in verschillende soorten zeldzaamheid. Zo zijn voorwerpen die vaak voorkomen, zeldzame voorwerpen en nog veel meer. Dat je een speciaal voorwerp hebt gevonden betekent alleen nog niet direct dat je deze kunt gebruiken, want de voorwerpen die je vindt zijn niet specifiek verbonden aan je Javelin (zoals je al kon lezen in onze eerdere hands-on met Anthem).

  Toen konden we nog niet verklappen dat het zeldzaamste soort voorwerpen komt met de classificatie Legendary. Dit zijn over het algemeen de beste voorwerpen die je in de game kunt vinden en wanneer je er dan ook één bemachtigd hebt, voel je je ontzettend speciaal. Tijdens onze sessie in Londen wisten we slechts één legendarisch voorwerp te bemachtigen en dat na flink wat uren spelen.

  Reden om terug te keren

  Tijdens die uren wisten we ook een aantal uitdagingen te volbrengen, iets waar je onbewust mee bezig bent maar wat wel degelijk een onderdeel is van de Anthem end game content. Zo zijn er dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse uitdagingen waarmee je je bezig kunt houden, waarbij de dagelijkse uitdagingen het snelst verdiend worden. Met de maandelijkse uitdagingen ben je uiteraard een stuk langer bezig.

  Die uitdagingen kun je gedurende andere missies en opdrachten volbrengen. Zo sla je twee vliegen in één klap en kun je je focussen op andere zaken. Denk aan het veroveren van een vijandelijke basis of de evenementen die zich in de wereld voordoen wanneer je aan het verkennen bent.

  De end game content van Anthem is veelbelovend

  Hoe je het ook wend of keert, de Anthem end game content komt in vele soorten en maten om ervoor te zorgen dat jij je helemaal in de wereld kan verliezen. Anthem komt op 22 februari uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor die tijd is er nog een beta die je kunt spelen tussen 1 en 3 februari.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.