Alles wat je over After We Fell moet weten

Article
maandag, 06 september 2021 om 11:00
20210905afterwefell1f1630857032
Het nieuwste deel van After We Fell draait in de bioscopen en dat betekent weer smullen van de perikelen rondom Hardin en Tessa. Hun relatie zorgt voor flink wat smeuïge beelden, maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Wij vertellen je alles wat je over After We Fell moet weten.

Sluit direct aan op de vorige twee films

After We Fell is de derde film in de reeks. De film vervolgt het verhaal over Tessa Young (Josephine Langford) en Hardon Scott (Hero Fiennes Tiffin) verder. Waar het tweede deel eindigde met de terugkeer van Tessa’s vader die ze al jaren niet gezien heeft, pakt After We Fell het verhaal direct weer op. After We Fell begint dan ook met beelden van Tessa’s vader die net binnen is, tot ongenoegen van Hardin.
Vervolgens krijgen we te zien wat er eigenlijk is gebeurd toen Tessa klein was, waardoor ze haar vader zo lang niet gezien heeft. Daarna is het tijd om de draad op te pakken in het leven van Tessa en Scott. Tessa staat namelijk op het punt een belangrijke keuze te maken die haar leven flink zal gaan veranderen. Of Scott haar daarin volgt en hun relatie bestand is tegen deze verandering, is nog maar de vraag. Is de relatie nog net zo vurig dan in de eerste twee delen of dooft de vlam in After We Fell?
20210905afterwefell2f1630857057

Een stuk volwassener

After en After We Collided zetten een vurige toon neer die misschien nog het beste te vergelijken is met Fifty Shades of Grey voor tieners. Deze toon lijkt aan het begin After We Fell voortgezet te worden als er een flink aantal pikante beelden voorbij komen. Toch is After We Fell een stuk volwassener dan de vorige twee delen.
Het redelijk onvolwassen koppel dat elke ruimte omtoverde tot een sauna met de manier waarop ze liefde bedreven, wordt volwassen en dat merk je goed. Er zijn ineens onderwerpen aan de orde die eerder niet belangrijk leken. De verandering in het leven en de carrière van Tessa zorgen hiervoor als ze een droombaan in Seattle aangeboden krijgt, maar Hardin krijgt ook flink wat voor zijn kiezen waardoor hij volwassen moet worden.
Je ziet de twee echt volwassener reageren (maar lang niet in elke situatie) en dealen met onderwerpen als afstand tussen geliefden, jaloezie en het volgen van dromen, ook als de prijs daarvoor hoog is. Intussen doen ze er alles aan om elkaar niet kwijt te raken op hun eigen manier en omgaan met ontzettend moeilijke onderwerpen.
20210905afterwefell4f1630857084

Eerste twee delen al te streamen

After We Fell is niet de eerste film uit de reeks. De twee eerdere delen kwamen al in 2019 en 2020 uit. Deze films draaien dan ook niet meer in de bioscopen, maar zijn nog wel te zien via andere kanalen. Zowel After als After We Collided zijn te streamen via Amazon Prime Video, maar je kunt er ook voor kiezen om ze te huren via Pathé Thuis. Netflix kijkers moeten het helaas zonder de films doen in Nederland.
After We Fell is nog niet te streamen, maar de verwachting is dat Amazon Prime Video ook deze film in haar aanbod gaat opnemen. Of After We Fell ook naar Netflix of andere streamingdiensten zal komen is nog onbekend.
20210905afterwefell5f1630857135

Gebaseerd op een lange boekenreeks

Als je echt niet kan wachten om de smeuïge relatie van Tessa en Hardin tot in de details mee te make, dan kun je altijd nog terug naar de bron. Het verhaal voor de films komt namelijk niet uit de lucht vallen, maar er ligt een uitgebreide boekenreeks aan ten grondslag. De gelijknamige boeken van auteur Anna Todd beschrijven de gebeurtenissen uit de films, maar zoals vaak het geval is, is er in de boeken net even wat meer aandacht voor details.
Als Hardin Tessa verleidt met een ijsklontje, dan zie je dat in een paar minuten terug in de films, maar de boeken beschrijven dit veel uitgebreider. Inmiddels heeft Todd al vijf boeken geschreven over het stomende duo, dus aan leesplezier zal er geen gebrek zijn.

Zeker niet het laatste deel in de serie

De After-reeks heeft met After We Fell inmiddels drie films. De verhalen van Anna Todd gaan alleen nog veel verder dan wat er nu verteld is. Dat weet de enorme schare aan After-fans, maar de producenten achter de films weten dit ook. Het is dan ook niet gek dat er inmiddels al een vierde After-film toegezegd is.
Wanneer deze film precies uit moet komen, is niet bekend. Daarbij is niet bekend of deze het hele verhaal uit de vierde iteratie van Anna Todd zal vertellen of dat er geknipt wordt om zo After 5 nog uit het vierde boek te putten. Het vijfde deel is namelijk geen After-film, maar een Before. Deze zal de dagelijkse beslommeringen van voor de relatie van Tessa en Hardin dus vertellen.

Populair Nieuws