Alles wat je moet weten over Pacific Rim Uprising

Article
dinsdag, 13 maart 2018 om 19:00
alles wat je moet weten over pacific rim uprising 127392
Binnenkort kunnen we van het tweede deel in de Pacific Rim serie genieten op het witte doek. Om alvast in de stemming te komen zetten wij alles wat je moet weten over Pacific Rim Uprising op een rij!

Wat is het?

Pacific Rim Uprising is het vervolg op Pacific Rim (2013). Deze eerste film wist een groot succes te worden en bracht meer dan 400 miljoen dollar op in de bioscopen. Ben jij fan van sciencefiction, fantasy, monsters, robots en spektakel? Dan is de wereld van Pacific Rim gemaakt om jou van oor tot oor te laten glimlachen!
In de wereld van Pacific Rim is de mensheid in oorlog met grote zeemonsters genaamd Kaiju (het Japanse woord voor vreemd beest). Betekent dit dat mensen machteloos moeten toekijken hoe deze monsters destructie veroorzaken? Dat zal uiteraard niet gebeuren. Om de grote monsters een kopje kleiner te maken creëert de mensheid grote robots: de Jaegers.
Een Jaeger is dus een grote robot die minimaal twee personen nodig heeft om bestuurd te worden. De twee piloten in de robot worden door middel van telepathie aan elkaar verbonden, om zo samen de strijd aan te gaan.
In de eerste film volgden we Raleigh Becket (Charlie Hunnam) een gepensioneerde piloot die zijn taak weer op moet pakken samen met de onervaren Mako Mori (Rinko Kikuchi). Ze worden geassisteerd door acteur Idris Elba in de rol van generaal Stacker Pentecost. Een naam die ook terugkomt in het tweede deel!
127406

Waar gaat Pacific Rim Uprising over?

Zoals eerder gezegd is generaal Stacker Pentecost een naam om te onthouden, aangezien zijn zoon, Jake Pentecost (John Boyega) de hoofdrol heeft in Pacific Rim Uprising!
Het is tien jaar geleden sinds de gebeurtenissen van de eerste Pacific Rim. De oceaan begint weer onrustig te worden en het lijkt erop dat de Kaiju weer herrijzen. Groter, enger en nog kwaadaardiger maken de Kaiju hun terugkeer naar de mensenwereld. Ook lijkt een Jaeger ontspoord te raken en zich tegen de mensheid te keren. Het is aan Jake Pentecost om een team te verzamelen, de wereld te redden en zijn vaders naam eer aan te doen.
127417

Wie spelen er in mee?

Pacific Rim Uprising is geregisseerd door Steven S. DeKnight die hiermee zijn debuut maakt. Ondanks dat dit zijn eerste bioscoopfilm is, is zijn naam niet onbekend binnen de filmindustrie.
Steven S. DeKnight was namelijk de showrunner van het eerste seizoen van Marvel's Daredevil. Een showrunner is een persoon die verantwoordelijk is voor de gehele productie van een serie. Hij heeft dus een belangrijke rol gespeeld in het succes van Daredevil.
Hiernaast zien we acteur John Boyega in de hoofdrol als Jake Pentecost. Boyega kreeg internationale bekendheid door zijn rol als Finn in Star Wars: The Force Awakens en Star Wars: The Last Jedi. Hij krijgt hulp van Scott Eastwood, een acteur die veel verschillende actiefilms op zijn naam heeft staan, zoals Fast and Furious 8 en Overdrive. Met deze talentvolle regisseur en acteurs belooft Pacific Rim Uprising een onvergetelijke bioscoopervaring te worden!

Kijken jullie uit naar Pacific Rim Uprising?

Wij zijn benieuwd wat jullie van de eerste Pacific Rim film vonden en of jullie uitkijken om het tweede deel – Pacific Rim Uprising – vanaf 21 maart in de bioscoop te zien in 3D. Laat het ons weten in de reacties.