Top 10 Netflix Originals 2018 - Het hele jaar door originele content!

  De eerste maanden uit het nieuwe jaar zijn alweer verstreken. We nemen alvast een vooruitblik naar de rest van het jaar en kijken naar 10 Netflix Originals 2018. Ook dit jaar biedt de streamingservice weer genoeg nieuwe series om van te smullen!

  10. On My Block (vanaf 16 maart)

  We beginnen onze lijst van Netflix Originals 2018 met On My Block. We volgen vier vrienden die proberen om school te overleven in het zuiden van Los Angeles. Deze Netflix Original zal al deze maand beschikbaar zijn om te kijken.

  On My Block zal met een luchtige toon gebracht worden. Het is dan ook voornamelijk een komedieserie. Op hilarische manieren zien hoe deze vier vrienden zich een weg navigeren door school heen en alle problemen die daar bij horen. Het is nog even wachten en dan zijn alle tien de afleveringen te vinden op Netflix.

  9. The Mechanism (vanaf 23 maart)

  In onze lijst van Netflix Originals 2018 zijn we van alle markten thuis. Daarom hebben wij hier een Braziliaanse serie die oorspronkelijk O Mecanismo heet. De serie is losjes gebaseerd op echte gebeurtenissen en toont de corrupte onderwereld van Brazilië in verschillende bedrijven.

  Ook deze serie zal nog deze maand op Netflix verschijnen en bevat acht afleveringen. Kort, maar krachtig en perfect om heerlijk te bingewatchen!

  Netflix

  8. Lost in Space (vanaf 13 april)

  Een bekende titel in onze lijst van Netflix Originals 2018. Lost in Space is namelijk oorspronkelijk een tv-serie uit de jaren '60 en deze wordt nu in een nieuw jasje gestoken.

  In de serie volgen we een familie die probeert te overleven in de ruimte en uiteindelijk terecht komt op een vreemde planeet. Waar de oorspronkelijke serie uit de jaren '60 nogal komisch was ingesteld, lijkt het erop dat deze vernieuwde Lost in Space een vleugje drama moet bevatten. De perfecte serie voor de sciencefiction liefhebber!

  DreamWorks Studios

  7. Maniac (nog geen releasedatum)

  Vanaf dit punt in onze lijst met Netflix Originals 2018 zijn er nog geen exacte releasedata bekend voor de series. Wanneer Maniac precies verschijnt is niet zeker, maar Oscarwinnende actrice Emma Stone zal in de serie aanwezig zijn!

  Cary Fukunaga, de regisseur achter het eerste seizoen van de HBO serie True Detective, zal aan het roer staan van Maniac. De serie wordt beschreven als een duistere komedie en zal Emma Stone en Jonah Hill bevatten in de hoofdrollen. Maniac zal gaan over de fantasie wereld van twee patiënten in een psychiatrische inrichting. Durf jij deze inrichting te bezoeken?

  6. Dogs of Berlin (geen releasedatum)

  We zien een serie van Duitse makerij in onze lijst van Netflix Originals 2018. Dogs of Berlin zal niet gaan over schattige honden, maar over de onderwereld in Berlijn, Duitsland.

  We volgen twee totaal verschillende detectives die in conflict raken met de Berlijnse onderwereld. De twee detectives moeten hun verschillen aan de kant schuiven en proberen samen te werken om de criminelen te stoppen. Dogs of Berlin is een drama om bij na te denken. Een complex verhaal dat ergens in 2018 op Netflix zal verschijnen.

  Shelly Prevost

  5. The Ballad of Buster Scruggs (geen releasedatum)

  Deze nieuwe serie zal nog geen bellen doen rinkelen, maar de namen achter The Ballad of Buster Scruggs zijn absoluut bekend. De serie is namelijk bedacht en geregisseerd door de Coen broers (Hail, Caesar).

  Er is nog niet veel bekend over The Ballad of Buster Scruggs, maar deze serie zal een western worden en bevat genoeg talent. Zo zijn er rollen weggelegd voor Tim Blake Nelson, Liam Neeson, Brendan Gleeson en James Franco. De serie krijgt zes afleveringen en moet ergens dit jaar op de streamingservice lanceren.

  20th Century Fox/Graice Films

  4. Disenchantment (geen releasedatum)

  De enige animatieserie die je tegenkomt in onze lijst van Netflix Originals 2018. Waarom we een plaatje hebben van de bekende familie Simpson? Omdat de maker achter de Simpsons voor de nieuwe Disenchantment serie zal zorgen!

  Wederom zal deze serie meer voor het volwassen publiek zijn weggelegd. In Disenchantment volgen we een prinses genaamd Bean met een groot alcohol probleem en haar avonturen in het magische land van Beanlandia. Vol komedie en absurde situaties zal Disenchantment dit jaar op Netflix verschijnen.

  Dark Horse Comics

  3. The Umbrella Academy (geen releasedatum)

  Naast het succes van verschillende Marvel en DC series zal er nog een groep superhelden naar het kleine scherm komen. Deze nieuwe serie is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van Dark Horse Comics en volgt een familie van superhelden die het niet altijd goed met elkaar kunnen vinden.

  Wanneer hun vader plotseling komt te overlijden moet de familie, bestaande uit The Monocle, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Séance, Number Five, The Horror en The White Violin samenwerken om het mysterie achter zijn dood te ontrafelen. De serie zal een goth uitstraling bevatten en moet inspiratie halen uit onder andere The Adams Family. Deze superhelden zijn alles behalve normaal!

  Warner Bros Entertainment

  2. Ratched (geen releasedatum)

  In 1975 verscheen de film One Flew Over the Cuckoo's Nest met Jack Nicholson in de hoofdrol. Hier maakte een kwaadaardige vrouw haar opwachting, namelijk Nurse Ratched. Nu zal deze gemene dokter haar eigen serie krijgen.

  Ryan Murphy, de man die mede verantwoordelijk was voor American Horror Story, zal nu Ratched overzien. Hij zal niet de enige zijn die over komt lopen vanuit American Horror Story, want ook actrice Sarah Paulson zal in Ratched te zien zijn als het titelpersonage. Welke snode plannen zal Nurse Ratched hebben voor haar patienten?

  Miso Film

  1. The Rain (geen releasedatum)

  We sluiten onze lijst van Netflix Originals 2018 af met The Rain. In samenwerking met Denemarken wordt deze serie voor Netflix geproduceerd.

  Een dodelijk virus heeft een groot gedeelte van de mensheid uitgeroeid. Twee familieleden moeten een plaats vinden om veilig te kunnen schuilen. The Rain wordt een thriller en zal acht afleveringen bevatten. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend, maar bekijk alvast de teaser trailer bovenaan de pagina.

  Naar welke Netflix Originals 2018 kijken jullie uit?

  Wij zijn benieuwd naar welke nieuwe series jullie het meeste uitkijken of zitten jullie te wachten op de terugkeer van andere bekende series? Laat het ons weten in de reacties. Bekijk ook onze lijst met tien Netflix releases in 2018 die je absoluut niet mag missen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.