Alle Avengers 4 details die nu al bekend zijn

Article
woensdag, 04 juli 2018 om 9:35
xgn google image
De superheldenactie laat nog even op zich wachten. Ondertussen heeft Thanos een flinke traan over het gezicht van Marvel fans laten rollen en is het haast pijnlijk om te wachten op de nieuwe film. Gelukkig zijn er al heel veel Avengers 4 details bekend.
Dit zijn de dingen die we allemaal al weten over The Avengers 4. Hierdoor maken we ons klaar voor de actievolle film die het vierde deel ons zeer waarschijnlijk gaat brengen.
LET OP! Mocht je de laatste Marvel-films (inclusief Ant-Man and the Wasp) nog niet hebben gezien, dan bevat dit artikel spoilers.

Filmtitel geeft veel weg

Als eerste staan wij even stil bij de nieuwe filmtitel. Recent zijn er namelijk details bekendgemaakt die mogelijk de titel van deze film al verraden. Het is ook erg aannemelijk dat de titel klopt omdat deze is gelekt door iemand die al een lange tijd actief is bij Marvel. Het enige twijfelpuntje is vooralsnog dat de titel mogelijk nog een werktitel kan zijn.
In ieder geval nam Trent Opaloch, cameraman van een hele reeks aan Marvel films de nieuwe Avengers-film op in zijn CV. Opvallend is dat hij de titel geen Avengers 4 noemde maar Avengers: End Game. Als dit echt de titel is dan kan de speculatie over de betekenis van de titel volop beginnen. Nadat Thanos het halve universum om zeep hielp met één vingerknipje, is het in ieder geval aannemelijk dat het einde der tijden mogelijk dichtbij komt.
135318 5

Ant-Man in Avengers 4?

Maar voordat die 'end game' start, is het eerst nog tijd voor een andere superheldenfilm. Ant-Man and the Wasp is vanaf 19 juli namelijk eerder ook nog in de bioscopen te bezichtigen en zal het nieuwe personage Wasp pas echt tonen. Ant-Man had geen rol in Infinity War en zijn aanwezigheid in Avengers 4 lijkt ook onzeker. De vraag is of die rol zo klein wordt als een mier, eerder van hetzelfde formaat als een olifant of dat hij compleet afwezig is.
Ant-Man and the Wasp speelt zich voor Infinity War af. Een beetje verwarrend als je bedenkt dat Infinity War veel eerder in de bioscopen draaide. Eerder schreven wij al een Ant-Man and the Wasp review, waarin we al wat geteased worden voor de nieuwe film. Voornamelijk de after credits geven een hoop weg: hierin komt Ant-Man in de Quantom Realm vast te zitten nadat de Van Dyme’s met één knip van Thanos zijn vingers worden uitgeroeid.
Hierdoor wordt de indruk gewekt dat Ant-Man buitenspel staat. Wat kunnen we dan nog van hem verwachten in de nieuwste film? De makers hebben zijn aanwezigheid al ergens bevestigd, maar dat was ook het geval bij Infinity War en we weten allemaal dat Ant-Man daar echt niet meedeed.
135319 2

Captain Marvel van de partij

Het is in ieder geval aannemelijk dat Wasp een nieuw personage voor Infinity War's opvolger wordt. Maar de laatste Avengerfilm heeft ook al duidelijk gemaakt dat we sowieso andere personages kunnen verwachten. Een van deze personages is de nog nooit eerder in het Marvel Cinematic Universe verschenen Captain Marvel.
Captain Marvel (Brie Larson) werd in de after credits van Avengers 3 al kort onthuld. Nick Furry probeerde, terwijl de kracht van Thanos hem al naar de 'Quantom Realm' wilde sturen, nog om haar hulp in te roepen. Terwijl de mobiel op de grond viel slaagde hij nog. Dit weten we omdat het Captain Marvel logo heel duidelijk in beeld kwam.
De vraag is wat de rol van Captain Marvel wordt in deze nieuwe film. Het is aannemelijk dat ze een belangrijke rol gaat spelen, zeker omdat ze één van de weinigen is die na Thanos zijn acties nog overeind staat. Sowieso leeft er nog maar een selecte cast aan helden.
135320

Captain America zijn einde?

In ieder geval is het aannemelijk dat niet alle superhelden zullen worden gered. Wij zouden niet gek opkijken als Avengers 4 weer met een enorme verrassing komt waardoor we afscheid zouden moeten nemen van enkele van onze favorieten. Als we een gokje mogen doen dan nemen we in ieder geval voorgoed afscheid van Captain America.
Chris Evans, de huidige Captain America acteur, ziet het al een langere tijd niet meer zitten om zijn rol te blijven vertolken. Hij wil meer uitdaging en zijn eigen pad blijven bewandelen. Momenteel draagt hij door al die films toch wel een bepaald imago bij zich: de stoere schilddragende superheld die het Marvel Cinematic Universe naar een hoger niveau wist te tillen. Maar aan al het goede komt een eind als de acteur geen zin meer heeft.
Eerder zijn acteurs al veranderd. Zo is de originele acteur van Hulk (Edward Norton) overgenomen door Mark Ruffalo nadat de solo Hulk film niet zo goed werd ontvangen. Toch is het een beetje gek om zo'n herkenbaar figuur plots door een andere acteur gespeeld te zien worden. Dan is het aannemelijker dat een nieuw personage zijn ondertussen toch al losgelaten schild oppakt.
135321

Of toch toevallig terug?

In ieder geval is al duidelijk dat de dode personages niet dood zullen blijven. Er zal een plottwist zijn die alles weer ongedaan maakt. Niet alleen zullen anders fans met een enorme teleurstelling moeten omgaan, ook zou dat betekenen dat sommige acteurs gewoon voor niets scenes hebben geschoten voor de nieuwe film.
Eerder gaf acteur Dave Bautista namelijk al aan dat hij het gek zou vinden als hij opeens geen Drax uit Guardians of the Galaxy zou zijn. Bautista vertelde eerder in een interview met Collider:
Juist dat er een derde deel van Guardians of the Galaxy aankomt (en de halve crew om zeep is geholpen door Thanos) maakt het sowieso al aannemelijk dat Thanos wordt verslagen. Ook een quote uit Infinity War geeft hoop: Dr. Strange wilde in Infinity War de Infinity Stone niet afgeven maar na het verlies op zijn sterfbed uitsprak: ¨dit was de enige manier.¨
Eerder hebben wij het Infinity War einde al besproken. Met alle gebeurtenissen kan ook al voldoende worden gespeculeerd voor de volgende Avengers film.