Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 25)

Article
zondag, 27 juni 2021 om 16:00
mario golf super rushf1624458380
Zoals elke week hebben wij weer genoeg gegamed, het nodige gekocht en natuurlijk gekeken. We vertellen je hier graag over, maar zijn vooral ook benieuwd wat jij uitgespeeld, gekocht of gekeken hebt. Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Luuc

Uitgespeeld: Mario Golf Super Rush
Gekocht: Mario Gold Super Rush
Gekeken:
Deze week heb ik Mario Golf Super Rush helemaal kapot gespeeld. Eigenlijk vorige week ook al, want ik heb de review van de game op me genomen voor XGN. De game brengt het klassieke Mario Golf-vermaak met een paar toffe nieuwe trucjes. Niet alles uit de nieuwe trukendoos maakt een spectaculaire indruk, maar als je daar meer over wil lezen moet je toch echt even de review checken!
breath of the wildf1590316319

Marcus

Deze week is mijn recentste avontuur in Breath of the Wild ten einde gekomen. Ik heb daar op zich niets bijzonders over te melden, behalve dat het altijd weer genieten is om in die wereld te zijn. Je vindt altijd wel weer iets wat je niet (meer) wist. Ergens is het jammer om klaar te zijn. Misschien dat ik nog eens terugga naar deze save om nog meer te doen, maar dat zal even moeten wachten.
Ik heb namelijk een wat onverwachte backlog opgebouwd. Kort nadat ik vorige week Oxenfree had gekocht besloot ik in dezelfde sale LEGO The Incredibles te kopen en kort daarna kreeg ik LEGO Jurassic World. Met Luigi's Mansion 3 van een paar weken terug erbij betekent dat dat ik nu vier ongespeelde games heb staan, dus het is even kijken wat de volgende wordt...
scarlet nexusf1624443821

Chris

Gekeken: Castlevania seizoen 4 en de eerste afleveringen Record of Ragnarok
Uitgespeeld: Scarlet Nexus
Gekeken: -
Wat is Castlevania toch een goede serie. Elk seizoen weer weet het het vorige seizoen te overtreffen met bizarre 'night creatures', goed uitgebouwde antagonisten, een heerlijke dynamiek tussen Belmont en Sypha en een opbouw naar een geweldige apotheose. Jammer dat het verhaal nu 'af' is, maar het is ook wel eens prettig dat er eens een Netflix serie NIET halverwege gecancelled wordt. Record of Ragnarok kon me daarentegen na vier-vijf episodes totaal niet boeien, dus daar ga ik het einde niet van zien.
Scarlet Nexus heb ik mogen reviewen daar kunnen jullie mijn bevindingen van in de review lezen. Samenvattend: daar heb ik echt van genoten (en dat doe ik nog steeds in mijn tweede run).