6 toffe Warner Bros box sets - De komende dagen te winnen!

Article
woensdag, 09 december 2015 om 10:03
xgn google image
Tijdens deze koude wintermaanden wil je eigenlijk niets liever doen dan lekker op de bank zitten en televisie kijken. Maar er is zoveel keuze! Daarom hebben wij hier een overzicht gemaakt van 6 toffe Warner Bros box sets. Jij maakt bovendien kans op deze toffe DVD box sets, door mee te doen aan onze prijsvragen deze week!

The Hobbit 1 t/m 3

De filmreeks The Hobbit kwam eind vorig jaar ten einde toen de laatste film in de bioscoop verscheen. Begin dit jaar kwam de film uit op DVD en Blu-ray en een paar weken geleden volgde de release van de Extended Edition van The Hobbit: The Battle of The Five Armies.
Deze box set is een echte must-have voor fans van de fantasyfilmreeks The Lord of the Rings. Maar ook voor nieuwkomers is deze filmreeks uitermate geschikt: het vormt namelijk een prequel op The Lord of the Rings, je hebt dus geen voorkennis nodig.
De filmreeks speelt zich wederom af in de wereld van Midden-Aarde en volgt het verhaal van Bilbo Balings, een hobbit die samen met dertien dwergen op queeste gaat onder leiding van Thorin Eikenschild, om het thuisland te heroveren van de draak Smaug.
De box set is in verschillende variaties en prijsklassen verkrijgbaar. Zo betaal je voor de 'reguliere' versie 24,99 euro op DVD en 36,99 euro op Blu-ray. Voor de Extended Edition ben je op DVD 59,99 euro en op Blu-ray 66,94 euro kwijt. Maar jij kan deze toffe box set winnen bij ons!

Tom Cruise Collection

De acteur Tom Cruise is te zien in een hele hoop films. Deze box set bestaat uit 4 verschillende films, namelijk:
  • Edge Of Tomorrow
  • The Last Samurai
  • Interview with the Vampire
  • Top Gun
In Edge Of Tomorrow is de aarde aangevallen door buitenlandse wezens. Majoor William Cage (gespeeld door Tom Cruise) wordt op een zelfmoordmissie gestuurd. Hij raakt hierbij verstrikt in een tijdslus en moet dezelfde dag telkens opnieuw meemaken. Telkens moet hij tegen deze wezens vechten om steeds weer opnieuw de dood tegemoet te gaan..
The Last Samurai is een film uit 2003 waarin een Amerikaanse militaire adviseur de Samurai cultuur probeert te vernietigen. Nadat hij tijdens een gevecht gevangen genomen wordt neemt hij deze cultuur op zich.
Interview With The Vampire is is een film uit 1994 waar Tom Cruise samen met Brad Pitt en Antonio Banderas in de hoofdrollen staat. Deze film gaat over het levensverhaal van een vampier, dat vol zit met verraad, eenzaamheid, liefde en honger.
Top Gun is een actiefilm uit 1986 en gaat over Luitenant Pete Mitchell (gespeeld door Tom Cruise), student aan de Top Gun Fighter Weapons School, een elite school voor piloten.
Voor zowel actiefilmliefhebbers als Tom Cruise-liefhebbers is deze box set natuurlijk uitermate geschikt. Deze box set is sinds kort verkrijgbaar en je betaalt er 32,99 euro voor. Wil jij kansmaken op deze toffe box set? Hou dan de website goed in de gaten, want:

Arrow seizoen 1 t/m 3

Arrow is een televisieserie gebaseerd op de Green Arrow comics van DC. De serie vertelt het verhaal van miljardair Oliver Queen. Hij is voor dood verklaard, nadat het schip waar hij op reisde is gezonken, maar keert 5 jaar later terug naar zijn woonplaats. Gewapend met pijl en boog is hij vastberaden om de mensen die de stad gefaald hebben uit de weg te ruimen.
Deze box set bevat alle drie de seizoenen die op dit moment uit zijn. Dit is dus een must-have voor fans van de serie, maar ook voor nieuwkomers! Zo kan je de serie op jouw tempo bekijken in plaats van steeds te moeten wachten op een nieuwe aflevering. Voor deze box set betaal je 123,95 euro op DVD en 143,95 euro op Blu-ray.

Will Smith box set

In deze Will Smith box set zitten twee films, namelijk:
  • Focus
  • I Am Legend
De recent verschenen actiefilm Focus gaat over Nicky Spurgeon (gespeeld door Will Smith), een oplichter die verliefd wordt op een vrouw genaamd Jess Barrett. Hij leert haar alle ins en outs van het vak, maar verbreekt uiteindelijk de relatie. Drie jaar later komen ze elkaar weer tegen in Buenos Aires als concurrenten bij een zwendel..
In I Am Legend is bijna de gehele mensheid gestorven aan een vreselijk virus. De mensen die het wel overleefd hebben, zijn veranderd in vampierachtige wezens. Slechts een miniscuul deel van de mensheid is immuun voor dit virus. Will Smith kruipt in de rol van Robert Neville, die een middel probeert te ontwikkelen tegen dit virus.
Deze Will Smith box set is uitermate geschikt voor liefhebbers van actiefilms. Ook voor fans van Will Smith is deze box set natuurlijk een must-have. Voor deze dubbele box set betaal je normaal gesproken 19,99 euro, maar hij is nu in de aanbieding voor 11,99 euro.

Harry Potter 1 t/m 8

Harry Potter is een filmreeks bestaande uit 8 delen, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van J.K. Rowling. Op dit moment zijn er van de Harry Potter serie wereldwijd meer dan 450 miljoen boeken verkocht, waarmee het de meestverkochte boekenserie in de geschiedenis is. De afsluiter van de filmreeks verscheen in 2011 in de bioscoop. In de hoofdrollen spelen onder andere Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson.
De fantasiefilmreeks Harry Potter vertelt het verhaal van Harry Potter, een jongen die op zijn 11e verjaardag ontdekt dat hij een tovenaar is. Hij gaat vervolgens studeren aan de tovenaarsschool Zweinstein en beleeft daar allerlei magische avonturen samen met zijn beste vrienden Hermelien Griffel en Ron Wemel.
Deze films zijn perfect voor de koude winteravonden waarop je lekker wil bankhangen. Deze Harry Potter box set moet eigenlijk te vinden zijn in de collectie van elke fan. De box set bevat de gehele filmreeks en je betaalt er 39,99 euro voor.

San Andreas + Into The Storm box set

San Andreas is een rampenfilm die begin dit jaar in de bioscoop te zien was. Californië wordt in deze film getroffen door een zware aardbeving, waarna helikopterpiloot Ray (Dwayne Johnson) en zijn ex-vrouw alles op alles zetten op San Fransico te bereiken. Hun dochter Blake bevindt zich daar namelijk, en ze willen haar zoeken en redden.
Into The Storm is een rampenfilm uit 2014 en heeft Richard Armitage in de hoofdrol. Het speelt zich af in het stadje Silverton, dat op een dag wordt getroffen door verschillende krachtige tornado's. De meeste mensen gaan schuilen voor de storm, maar deze tornado's zijn nog maar het begin: het ergste moet nog komen..
Rampenfilms staan altijd gegarandeerd voor vermaak. Je kan ervan houden of je kan het onzin vinden, maar ze blijven vermakelijk. Deze toffe box set bevat San Andreas en Into The Storm en staat gegarandeerd voor een avond vol actie! Je betaalt er in de aanbieding 24,99 euro voor.

Populair Nieuws

Laatste Reacties