6 animatiefilms om naar uit te kijken in 2016

Article
zaterdag, 16 januari 2016 om 17:00
xgn google image
Animatiefilms zijn terug ook niet meer te missen en we hebben ook het afgelopen jaar weer mogen genieten van een paar knallers waaronder Inside Out en Minions. Gelukkig komen er binnenkort nog meer animatiefilms aan, dus lees hier over onze 6 animatiefilms om naar uit te kijken.

Kung Fu Panda 3

De avonturen van Po en zijn vrienden gaat ook weer door in de gloednieuwe Kung Fu Panda 3 film. In deze film komt de lang verloren Panda vader van Po weer in beeld. Eindelijk na al die jaren weer samen besluit het duo om op reis te gaan naar een geheim Panda paradijs waar ze hilarische nieuwe Panda karakters ontmoeten.
Het is helaas niet alleen pret en gezelligheid wanneer de supernatural superschurk Kai in China arriveert en alle Kung Fu meesters uitschakelt. Het is aan Po om het onmogelijke mogelijk te maken door een hele groep gezellige, klunzige panda’s te trainen en ze om te toveren tot Kung Fu meesters.
De film wordt opnieuw geproduceerd door Dreamworks Animation en gaat 13 april officieel in Nederland in première.

Ratchet & Clank

Er is een tijdje geleden al een nieuwe game aangekondigd van Ratchet & Clank die op 20 april uitkomt. Wat niet iedereen weet is dat er rond dezelfde tijd ook een animatiefilm uitkomt over het duo.
In de film maken we kennis met Ratchet & Clank, een duo bestaande uit twee onwaarschijnlijke helden die met moeite een gevaarlijke alien genaamd Chairman Drek moeten tegenhouden voordat hij elke planeet in het Solana universum vernietigt.
Het duo komt al snel achter het bestaan van een gevaarlijk wapen dat de kracht heeft om gehele planeten op te blazen. Ze moeten met een team genaamd The Galactic Rangers gaan samenwerken zodat ze samen het universum kunnen redden van zijn ondergang. Tijdens hun avonturen leren ze over vriendschap, heldenmoed en ze leren hoe belangrijk het is om je eigen identiteit te ontdekken. Ratchet & Clank gaat in Nederland op 20 april officieel in première.

The Angry Birds Movie

Bijna elke smartphone gebruiker zal wel een geschiedenis hebben met Angry Birds. Het was ten slotte een populaire game in 2010 en nam het geheugen in beslag van veel mobieltjes en tablets. Na het succes van deze mobiele game kwam er opeens een idee los in de filmindustrie, namelijk een filmadaptatie van deze game.
De film speelt zich af op Bird Island, een verborgen paradijs waar alleen naïeve en onschuldige vogels wonen die niks weten van de wereld buitenaf. Ze vinden voornamelijk eieren belangrijk en de volgens zijn op een paar na allemaal zorgelijk en makkelijk in de omgang. De hoofdpersoon in de film is Red, het rode vogeltje dat we nog wel kennen uit de game die in de film die zo vaak boos is geworden dat hij naar een woedebeheersing cursus wordt gestuurd.
In de film zien we veel karakters terugkomen uit de game die allemaal tot leven zijn getoverd. Ook de varkentjes hebben een rol in deze film, hoewel Red ze niet erg vertrouwt. The Angry Birds Movie komt op 25 mei officieel uit in Nederland.

Finding Dory

Dertien jaren zijn alweer voorbij gegaan sinds Finding Nemo voor het eerst op het witte doek verscheen. Na deze lange afwezigheid besloot Pixar om de onderwaterwereld weer terug te brengen met een gloednieuwe film waarin dit keer Dory de hoofdrol heeft.
In deze nieuwe sequel gaan we dit keer niet op zoek naar de kleine Nemo, maar juist naar de lang verloren familie van Dory. Deze hyperactieve en erg vergeetachtige vis herinnert zich opeens een leven met haar familie en besluit samen met Martin en Nemo naar ze op zoek te gaan. Deze zoektocht leidt het trio van de Great Barrier Reef naar de Californische kustlijn, waar ze onderweg ook nog een hoop leren over de ware betekenis van familie.
Finding Dory is aangekondigd 28 juni officieel in première te gaan in Nederland, zo’n dertien jaar na het debuut van Finding Nemo.

Ice Age Collision Course

Er zijn ondertussen alweer vier Ice Age films uitgebracht, waar nu ook het vijfde deel in de reeks volgt. We zijn nog niet klaar met leren over de ijstijd, want in deze film komen we erachter wat het einde van de ijstijd veroorzaakt heeft. Nee, zo goed het dus niet echt vroeger… waarschijnlijk.
In Ice Age Collision Course krijgen ze te zien hoe Scrat nog steeds geen afstand kan nemen van zijn geliefde noot en er weer eens voor zorgt dat er een hoop slechte dingen gebeuren. Hij eindigt per ongeluk in een ruimteschip waar hij ervoor zorgt dat het einde van de ijstijd nadert. Manny en zijn vrienden moeten weer op avontuur en eindigen op een exotische plek onder leiding van de spirituele leider Shangri Llama.
Ice Age Collision Course bevat weer dezelfde cast als voorheen met stemmen van Ray Romano, John Leguizamo, Queen Latifa en Jennifer Lopez. De film gaat 13 juli officieel in première in Nederland.

The Secret Life of Pets

Vraag je je weleens af wat je huisdier zowel doet wanneer je weg bent van huis? In deze gloednieuwe Pixar film krijgen we precies elk detail te zien. Vorig jaar kwam Pixar al met Inside Out waar we in het hoofd van mensen een kijkje mochten nemen en nu krijgen we meer informatie over het leven van onze huisdieren.
Het verhaal van de film speelt zich af in Manhattan in een appartement waar een jack russel terrier genaamd Max woont. Hij begint zich al snel vervangen te voelen wanneer zijn baasje Katie thuiskomt met een nieuw hondje dat ze heeft gered van het asiel. Wat ze nog niet weten is dat er een klein wit konijntje genaamd Snowball een plan aan het beramen is om op alle gelukkige huisdieren en hun baasjes wraak te nemen.
The Secret Life of Pets is de nieuwste toevoeging aan de reeks Pixar films en er zijn al meerdere trailers te zien van de film. In de trailers zie je echter niet veel van het hoofdverhaal, maar krijg je wel beelden te zien van meerdere huisdieren en wat ze doen als ze alleen thuis zijn. The Secret Life of Pets gaat 3 augustus 2016 in Nederland in première. Je kunt de trailer hierboven bekijken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties